LaRedoute.fr - 103 - Поръчките от намалението ЗАКЪСНЯВАТ! Без паника!

• 91 005
  • 1 561
  •   1
Отговори
# 870
  • БУРГАС
Момичета извинявам се за спама,но съм изгубила координатите на едно момиче чакаше 40 номер дънки на актив/форумските/  ако не и станат да си ги разменяме за 42 са моите.Нека ако чете и са и малки да ме има впредвид. И за да не е само спам питах Сабине за поръцката ми от 16.01 и тя каза цхе на 04.02 е пратена така че този път май наистина забавянето си е от францизите а не от страна на българите.

# 871
Някой има ли тези маратонки интересуваме  дали си отговарят на номера http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=5006082& … ue&ksource=-1 благодаря  Grinning

# 872
Votre commande est enregistrée mais nécessite un contrôle manuel

Това озна4ава ли ,4е 6те ми обработват ръ4но поръ4ката и какво 6те стане  newsm78

Като видя този надпис директно си влизам в интернет банкирането, ако не са ми блокирали сумата и не е отразено нищо в суивито/или както там се пише/ си пускам поръчката отново.Досега ми се е случвало поне 6 пъти.

Да допълня, получавам и мейл, че има поръчка , но досега не съм имала случай да се появи такава поръчка или по - късно да ми блокират пари .

# 873
Момичета ,знам ,че е малко дълго ,но бихте ли ми казали с 2 думи какво ми кзват с това писмо,дане би да имама отказан артикул тъй като още чакам поръчка от 18 януари,благодаря!(преводача нещо не го разбрах Embarassed
Après analyse de votre compte client, nous avons décidé de vous verser aujourd’hui une Prime-Achat d’un montant de 23?*. Il nous a paru tout à fait normal de récompenser votre fidélité à La Redoute, depuis le 09 décembre 2008 . Et nous avons aussi pensé que vous apprécierez un petit coup de pouce côté budget !

Votre prime de 23?* dès 46? d’achats, est valable sur tous les articles non démarqués du PRET-A-PORTER et du LINGE DE MAISON. Et en plus, à titre exceptionnel, vous en profitez aussi sur LES MARQUES. Connectez-vous vite sur laredoute.fr pour vous offrir le meilleur des collections Printemps-Eté 2009 à petits prix avec le Code Offre Spéciale : 74020.

Et en remerciement de votre commande, vous aurez le plaisir de découvrir dans votre colis, un magnifique CADEAU Bagagerie & Maroquinerie GRATUIT.
Aussi, profitez dès aujourd’hui de votre prime-achat

Алекс, моля те да промениш заглавието на темата - "Поръчките започнаха да идват, моля без паника за отказ на артикули".
Хайде, почетете малко, де! За да разбереш френски по продразбиране и с гугъл преводач, не се изисква кой знае какво умение. И аз го имам това писмо, ама като мес рембу-то пише, че нямам отказано нищо, значи всичко е ок.

За протокола - аз съм сравнително нова, но се стремя да не задръствам темата , освен ако не се обръщам директно с майтап или добро пожелание към някой от пишещите тук.

Днеска следобед на столична митница все се бяхме събрали едни ларедутци...

# 874
  • София
Момичета ,знам ,че е малко дълго ,но бихте ли ми казали с 2 думи какво ми кзват с това писмо,дане би да имама отказан артикул тъй като още чакам поръчка от 18 януари,благодаря!(преводача нещо не го разбрах Embarassed
Après analyse de votre compte client, nous avons décidé de vous verser aujourd’hui une Prime-Achat d’un montant de 23?*. Il nous a paru tout à fait normal de récompenser votre fidélité à La Redoute, depuis le 09 décembre 2008 . Et nous avons aussi pensé que vous apprécierez un petit coup de pouce côté budget !

Votre prime de 23?* dès 46? d’achats, est valable sur tous les articles non démarqués du PRET-A-PORTER et du LINGE DE MAISON. Et en plus, à titre exceptionnel, vous en profitez aussi sur LES MARQUES. Connectez-vous vite sur laredoute.fr pour vous offrir le meilleur des collections Printemps-Eté 2009 à petits prix avec le Code Offre Spéciale : 74020.

Et en remerciement de votre commande, vous aurez le plaisir de découvrir dans votre colis, un magnifique CADEAU Bagagerie & Maroquinerie GRATUIT.
Aussi, profitez dès aujourd’hui de votre prime-achat

Алекс, моля те да промениш заглавието на темата - "Поръчките започнаха да идват, моля без паника за отказ на артикули".
Хайде, почетете малко, де! За да разбереш френски по продразбиране и с гугъл преводач, не се изисква кой знае какво умение. И аз го имам това писмо, ама като мес рембу-то пише, че нямам отказано нищо, значи всичко е ок.
......

Е това не е истина ....... СТРАНИЦА 1, ПОСТ НОМЕР 1: Преводач от френски на английски, български или какъвто щете
  - достатъчна ли ти е помощта?

# 875
  • Чукарландия
Здравейте! Как да разбера кой артикул ми е отказан, като към цената му прибавят и таксите за доставка и опаковане? Пише нещо такова:
Date de remboursement      Type de remboursement     Montant du remboursement
le 24/02/2009                         ARTICLE MANQUANT                  14,00 ?

Mode de remboursement             Commande
Note d'avoir                               N° 20090440928528
                                                  du 13/02/2009

Като от това нищо не ми става ясно. И сега какво следва, ще ми пратят чек? На имейла ми ли? Като чета вашите коментари, вместо чек, за да поискам ваучер, какво и къде трябва да пиша? Благодаря предварително!

# 876
Преди малко пуснах поръчка и таксата обработка беше 5 %  Simple Smile
BBeLLa повечето от нещата,които те интересуват ги има в първия пост.Съжалявам,че за първи път си позволявам да го кажа.И аз съм от "новите",но имайте милост към четящите.

# 877
  • Бургас
Здравейте! Как да разбера кой артикул ми е отказан, като към цената му прибавят и таксите за доставка и опаковане? Пише нещо такова:
Date de remboursement      Type de remboursement     Montant du remboursement
le 24/02/2009                         ARTICLE MANQUANT                  14,00 ?

Mode de remboursement             Commande
Note d'avoir                               N° 20090440928528
                                                  du 13/02/2009

Като от това нищо не ми става ясно. И сега какво следва, ще ми пратят чек? На имейла ми ли? Като чета вашите коментари, вместо чек, за да поискам ваучер, какво и къде трябва да пиша? Благодаря предварително!
Ще ти пратят ваучер по пощата.

# 878
  • Стара Загора
Goldie, още не е сигурно, дали ще е чек или ваучер. За сега е само уведомление за вьзстановяване на сумата.  Peace
Бела точно сега е момента да им пишеш на адреса от пьрвия пост, че искаш ваучер, чийто номер да ти пратят на мейла. По-назад в темата беше коментирано, как би могло да разбереш, какво ти е отказано, по-лесно е направо да ги питаш като им пишеш за ваучера.  Peace

...
И аз пуснах порьчка тази вечер(около 8-9ч.) и таксата все още си беше 7%  #Cussing out

# 879
  • Бургас
Goldie, още не е сигурно, дали ще е чек или ваучер. За сега е само уведомление за вьзстановяване на сумата.  Peace
...
Ами два пъти са ми пускали чек и винаги си е пишело чек още преди начисляването на обработката и подробностите Rolling Eyes Съжалявам ако съм я заблудила, но нот давор ми е пишело само при ваучер, за чек си ми пише чек от самото начало Embarassed

# 880
И аз пуснах днес на обяд поръчка с 7 % такса обработка какви са тез работи .

И днес за мен нямаше нищо в пощата явно 21/01 е къръшка дата като гледам повечето чакаме от тази дата.

Подкрепям Алекс по въпроса с 7 % и мисля , че ако се прави оплакване да направим една подписка която да приложим към подаденото оплакване това си  е чиста кражба според мен , но да изчакаме да видим какво ще и отговорят този път какво ще измислят .

Лека от мен и дано утре се изсипят колетите най после и да настане тишина в темата  Laughing

# 881
 Embarassed Знам че темата е "забранена" за истерии,но взех сериозно да се притеснявам-получих поръчка от 21.01 , 13.01, а от 11.01 16.01 20.01 още нищо-и в remboursement  няма нищо  Thinking са им пиша ли какво ли ooooh!

# 882
  • София
Включвам се да кажа, че в София, п.к. 1700, има малки редутски пакети, 2 броя - за Мира и Магдалена  Peace

# 883
  • Чукарландия
Бела точно сега е момента да им пишеш на адреса от пьрвия пост, че искаш ваучер, чийто номер да ти пратят на мейла. По-назад в темата беше коментирано, как би могло да разбереш, какво ти е отказано, по-лесно е направо да ги питаш като им пишеш за ваучера.  Peace

...
И аз пуснах порьчка тази вечер(около 8-9ч.) и таксата все още си беше 7%  #Cussing out
Всичко това добре, благодаря ви, но какъв да е текста, че вместо чек за отказания артикул, искам да ми изпратят ваучер на имейла? Ще съм благодарна ако имате шаблон, не открих такъв  на първия пост.

# 884
Embarassed Знам че темата е "забранена" за истерии,но взех сериозно да се притеснявам-получих поръчка от 21.01 , 13.01, а от 11.01 16.01 20.01 още нищо-и в remboursement  няма нищо  Thinking са им пиша ли какво ли ooooh!
Ами пиши им,нищо не губиш,за поръчките от 11,13 и 16 са минали горе-долу 7 седмици Peace

Общи условия

Активация на акаунт