LaRedoute.fr - 103 - Поръчките от намалението ЗАКЪСНЯВАТ! Без паника!

• 90 867
  • 1 561
  •   1
Отговори
# 930
здравейте!какво означава този надпис срещу отказания ми артикул-REMBOURSE PAR LETTRE-CHEQUE,че ще палуча чек ли?
е вече съм бясна поръчката ми от 16.01 още я няма.сега пък ми отказаха и едни маратонки.и ако ми пращаг чек  #Cussing out

да ще ти пратят чек.Пиши им че не искаш чек а ваучер.И аз така точно като си мислех,че тази седмица ще ми пристигнат поръчките и започнаха да летят ваучери.
А накрая даже се оказа май ,че са ми загубили и поръчката от 9.1  #Cussing outМного взе да ми писва от началото на седмицата пиша e-mail-и  #2gunfire Twisted Evil
На мен също ми отговориха, че е пратена на 13.01, поръчка от 08.01. Опитвам се да съм споко, още повече, че забавянето е за всички...почти...Служителка е казала на мъжа ми, че има огромно закъснение на поръчки от началото на януари и да се надяваме след празниците. Ми...да се надяваме. Вече взех да мисля, че няма да я получа, егати застоя. И понеже тази е поръчката с няколкото чифта евтини ботушки пак сънувах, че са ми пратили различни модели ботушки, кафяви, черни, едни ботуши между гумени и апрески имаше...абе ужас...отдолу имаше по няколко номера, та се чудех сега кой на кого да отделям  ooooh!
Ох, а кога ли ще успея и аз да им пратя сърдито писмо за 7-те %... Crossing Arms

# 931
Madame Tihomirova Stanislava,

Après analyse de votre compte client, nous avons décidé de vous verser aujourd’hui une Prime-Achat d’un montant de 23?*. Il nous a paru tout à fait normal de récompenser votre fidélité à La Redoute, depuis le 16 janvier 2009 . Et nous avons aussi pensé que vous apprécierez un petit coup de pouce côté budget !

Votre prime de 23?* dès 46? d’achats, est valable sur tous les articles non démarqués du PRET-A-PORTER et du LINGE DE MAISON. Et en plus, à titre exceptionnel, vous en profitez aussi sur LES MARQUES. Connectez-vous vite sur laredoute.fr pour vous offrir le meilleur des collections Printemps-Eté 2009 à petits prix avec le Code Offre Spéciale : 74020.

Et en remerciement de votre commande, vous aurez le plaisir de découvrir dans votre colis, un magnifique CADEAU Bagagerie & Maroquinerie GRATUIT.
Aussi, profitez dès aujourd’hui de votre prime-achat !

Cordialement,

Ph. Démarret
Responsable Relation Clients

Какво означава това? Сега съм го получила

# 932
Отвори съседната тема за кодовете...И ползвай преводача!

# 933
Много моля някой да ми помогне да се ориентирам в тази номерация за младеж висок 174 см. тежи 90 кг и е с гръдна 115 см. искам да поръчам това яке но кой номер  newsm78 ако може и за дънки да ме посъветвате 42 или 44 номер.
Предварително благодаря.   bouquet  bouquet  bouquet
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=8532940& … ue&ksource=-1
От якето според мен трябва да вземе размер, който носи и тук, в България, с тези мерки предполагам, че е за 54/56. Но точно това яке нямаме, купувала съм за мъжа ми яке и доколкото съм установила, връхните мъжки дрехи са по същата номерация като в България. Тук мъжа ми носи 50-52 р-р, този му взех и му е точно. Висок е 180 и тежи около 80 кг, ако това те ориентира.
За дънки - едва ли ще се вкара в тези номера, които си посочила, а за кой номер е, няма как да ти отговорим, без да дадеш мерките му - дънките не се купуват по гръдна обиколка  Laughing

# 934
  • Варна
Какво означава това? Сега съм го получила
Е това вече е..., не стига че не е за тази тема, а и го има обсъждано преди няколко страници. Май никой нищо не чете.  ooooh! И хайде не с такива големи червени букви.  Naughty
И все пак, това е код за намаление 23 евро от 46 евро.

Имаше някакъв друг онлайн преводач, който превеждаше по - точно.Някой да се сеща кой е?

# 935
никой не иска да ползва онлайн преводача, ми така ще пропуснете някой ценен код, защото на всички им омръзна да превеждат!

# 936
Момичета, няма ли къде да се оплачем за забавянето тук в България. Те направо са за съд бе хора.Като не могат да смогнат да вземат повече хора.Чакам една поръчка пак от Франция, но не отЛаредут и срока на доставка е 5-6 дни.Там могат да я проследят и е вече в България и са я потулили някъде. Може ли от Франция да са тук за 3-4 дни и от София до Пловдив за повече от месец.

# 937
  • София
Здравейте  момичета,
вчера оставих  малката  на  свеки  и  реших  да  отида  до митницата  да  проверя,
нямаше  нищичко,и на всичкото  от  горе  паяк  ми  вдигна  колата,
защто  бях  спряла от  горе,
така  че  не  спирайте  там ,да  знаете вдигат  колите.
Имам едно питане към майките  с  дечица на Годинка  и 7-8 месеца,
кой номер  обувки взимате.

# 938
поръчките от Франция вече пристигат с контейнери аз такава информация получих и ми казаха че затова вече ще се бавят повече  Tired

# 939
Момичета, няма ли къде да се оплачем за забавянето тук в България. Те направо са за съд бе хора.Като не могат да смогнат да вземат повече хора.Чакам една поръчка пак от Франция, но не отЛаредут и срока на доставка е 5-6 дни.Там могат да я проследят и е вече в България и са я потулили някъде. Може ли от Франция да са тук за 3-4 дни и от София до Пловдив за повече от месец.

Ох, и на мен ми дойде множко този път и чакане и ваучери и писане на писма  newsm78.Мисля,че след като оправя всичките бакии в които се натресох вече няма да посетя сайта им.Страшно съм разочарована.Като немогат да наспочнат защо прибраха парите и "после ще видим ,а" и сега липсвали артикули.Ами да ги изчакат и тогава да прибират парите от хората и да пращат поръчките.Ти си мислиш,че всичко е наред ,че поръчката ти пристига а то още не е тръгнала и отгоре на всичкото ти ги няма нещата. #Cussing out

# 940
Votre commande est enregistrée mais nécessite un contrôle manuel

Това озна4ава ли ,4е 6те ми обработват ръ4но поръ4ката и какво 6те стане  newsm78

Като видя този надпис директно си влизам в интернет банкирането, ако не са ми блокирали сумата и не е отразено нищо в суивито/или както там се пише/ си пускам поръчката отново.Досега ми се е случвало поне 6 пъти.

Да допълня, получавам и мейл, че има поръчка , но досега не съм имала случай да се появи такава поръчка или по - късно да ми блокират пари .
Благодаря,но проблема е там,4е нямам интернет банкиране  Embarassed и сега нз дали имам поръ4ка .Може ли и някой друг да се вклю4и с коментар   bouquet
 Praynig

# 941
  • Русе
Получих пакет от 23.01
http://www.laredoute.fr/vente-lot-de-2-marcels.aspx?productid=32 … &numberpage=1 - 46/48. Надценила съм се , гръдна 109.
http://www.laredoute.fr/vente-pantacourt-coupe-slim-active-wear. … &numberpage=4  Някой беше писал, че са гадни - вярно е. Прекалено широки в бедрата. Освен това имат разлика двата крачола в ширината 4 см. Очевадна е. Ще пиша на Сабинчето, пък да видим.

# 942
Момичета преди малко взех колет от 18.01 франсетата са го изпратили чак на 10.2 така че и да търсите къде тука да се оплачете за забавянето няма смисъл.Забавянето не е от тука.Аз пазарувам от септември месец и от тогава не пропускам нито един пост и в двете теми а ако имам пуснати 5 поста ще е добре,но ми омръзна да чета истерични изблици за забавени поръчки,пък да не говорим какво чудо беше с бутончета и чаршавчета.Я се осъзнайте малко,никой не е длъжен да ви чете постоянните мрънкания.Извинявам се но вече наистина ми омръзна да чета само едно и също.И искам да благодаря на Алекс за първия пост който е написан много добре и ако всеки го прочете внимателно няма да има и половината постове тук.

# 943
Много сте любезни, няма що! Тук ако попиташ нещо..направо ще те изядат.
Просто съм нова, това е, а да чета 100-тици страници с обяснения кой какво си е поръчал и какъв размер - НЕ БЛАГОДАРЯ!

# 944
  • Варна
Благодаря,но проблема е там,4е нямам интернет банкиране  Embarassed и сега нз дали имам поръ4ка .Може ли и някой друг да се вклю4и с коментар   bouquet
 Praynig
Звънни на call center-а на банката, от там виждат всичко, дори и неуспешните опити за плащане. Попитай ги дали има изтеглена или блокирана сума за стойността на поръчката ти в лева, ако няма значи не си направила поръчката. Питай ги и дали по времето, когато си се опитала да платиш, дали виждат такива опити. Това е, което мога да те посъветвам.  PeaceА ние като сме прости да четем така ли? Е не е ли малко нагло изказването ти? Как мислиш? Това е все едно да се изгавриш с труда на хората, които са създали първия пост и всичките обяснения.
И темата е точно за това, да се коментират различни артикули, 99 % процента от начина на поръчване и проблемите с поръчката са записани в 1 пост.
 ooooh!
Ако не те затруднява махни тези червени букви.  Peace

Последна редакция: чт, 26 фев 2009, 10:29 от Pepsilight

Общи условия

Активация на акаунт