LaRedoute.fr - 103 - Поръчките от намалението ЗАКЪСНЯВАТ! Без паника!

• 90 891
  • 1 561
  •   1
Отговори
# 1 305
 МНого моля за съвет за тези маратончици
http://www.laredoute.fr/vente-default.aspx?presCode=4967844& … ue&ksource=-1
дали си отговарят на номера или като всички найкове са умалени, колебая се между 23 и 24 номер за дете на година и 7 месеца, сега носи между 22 и 23 номер, а с код 63940 ги намлям на 21 евро и ми се иска да ги пусна днес, че ще пътуваме, а пък кода вече изтича. Много ще бъда благодарна на всяко мнение

# 1 306
Замислям се сериозно след като получа поръчките си от 12.01 и 15.01 и се окаже че са влезли в България още януари месец да подам жалба .Моля всички, които имат такива получени колети да запазят кашоните с пощенското клеймо на тях, и ако имат желание да ми пишат за обща жалба.
аз се включвам към общата жалба. чакам поръчка от 14ти  smile3515 и днес нямам известие, проверявах в пощата- нищо! тъкмо се зарадвах за тировете на софийска митница и се сетих, че на моите кашони има печат от митница свищов ( живея в г.оряховица)  Tired
забравих да напиша нещо: доколкото чета в пощенския клон на всеки град се плаща различна сума за получаване на колет, някъде и нищо не се плаща. според мен трябва да се оплачен и за това. егати и своеволията!

# 1 307
Замислям се сериозно след като получа поръчките си от 12.01 и 15.01 и се окаже че са влезли в България още януари месец да подам жалба .Моля всички, които имат такива получени колети да запазят кашоните с пощенското клеймо на тях, и ако имат желание да ми пишат за обща жалба.

И аз чакам от 11 .01, от 14.01,22.01, 28.01 и за февруарските май е още рано ,да не изброявам!!!!
А ти сигурна ли си , че ще ги получиш- аз нещо взех да губя надежди!
 За ЖАБЛИТЕ съм навита- то иначе няма как да се подобрят  нещата, ако си мълчим и само се жалваме във форума!
 Можеш да ми пишеш на лични, аз ще си запазя всичко- стига да ДОЙДЕ  и   да има  кашон,или клейма , защото миналя път ми беше в насипно състояние поръчката

# 1 308
Взех си поръчка от 28.01..... а пък от 21.01. още ми я няма (за февруарските хич и не отварям дума). Колетът е тръгнал от Франция на 03.02., а българско стикер няма... newsm78
Уж я правих да е малка поръчка, пък куфарът подарък да вземе да натежи фатално и за малко подминава 2-та кг.
Тази блуза си е направо черна, а се води разновидността в тъмносиньо.
Тези тениски ги взех само заради цената им. Тънко трико са, 100% ще се усучат.
Тези за мен също ги взех заради цената (тогава), но са по-добра материя от горните. Ако не знаете какъв цвят е  buvard/chataigne+buvard (защото и аз се чудих) - ето това е, демек - розово и розово-кафяво райе. Французите ме удивяват с хилядата си разновидости на розовото!

И един въпрос.
Миналата седмица, на 20-ти, правих поръчка, в която използвах мой си код и е над 10Е, но беше отразена за ръчна обработка. Така и не получих потвърдителен мейл, парите не са дръпнати, нито блокирани, не е нормалната таблица в суивито, а само като надпис отгоре. Писах им веднага мейл да ги питам какъв е проблема, седмица по-късно нямам никакъв отговор (освен стандартния, че ще разгледат проблема ми).
Днес си експериментирах и открих, че въпросният код отново ми се лови. а пък онзи надпис в суивито си седи.
Дали изобщо няма да я отразят тази поръчка? Да рискувам ли да ги поръчам отново същите неща?

Да споделя,4е и аз имах подобен проблем онзи ден с поръ4ката ,имам в суивито надпис ,без да е отарена поръ4ка ,пък и се изписа някакъв проблем на последната стъпка ,но ми пратиха смс за отказано пла6тане и от банката ми обясниха,4е проблема е от сайта ,уж не приемали пла6тане с дебитни карти   Joy  ,а мойта е от ЦКБ и с нея си пазарувам винаги.Питах ги,полу4их стандартен отговор и до там.Моми4етата каазха,4е ,ако нямам дръпнати или блокирани пари да пускам наново поръ4ката.Обади се в банката да види6 дали са ти блокирали парите и ако не са пускай отново   Peace
em4eto   , мерси за снимките ,4е и аз го 4акам .Би ли казала дали си отговаря на номера   bouquet

misheto17   , ако се 4уди6 просто поръ4ай по-големия номер ,ли4но на мен найковете ги поръ4вам + 1 номер,ама за детските нз.

Последна редакция: пт, 27 фев 2009, 15:32 от bubulechkata

# 1 309
blagodarq na Mi6eto za nadejdata koyato mi vduhna s tezi tri tira pristignali na sof.mitnica.Moyta poru4ka e ot 28.01 i imam edna ot 5.02,
dano pristignat,4e sum poru4ala bebe6ki dre6ki a ve4e sum v devetiyat mesec.Za maratonkite edna priqtelka gi e poru4ala,no kaza 4e ne e udivena kak sa na jivo, ti preceni!

# 1 310
Аз бях забравила, че съм поръчвала, от 20.01., ни вест ни кост. Много съм набрала на БП, защото заради тях (буквално, писаха хората)  един любим мой магазин спря доставките до Бг. С една дума много съм навита да им създадем известно неудобство.

# 1 311
Ще ме прощавате за глупавия въпрос  newsm78. Като си въвеждам регистрационната форма,по точно адреса.......на първа страница ясно е обаснено че не трябва да се изписват никакви точки,запетаи...а място между блока и номера???     бл5      или   бл 5

# 1 312
  • Пловдив
Днес си взех поръчка за поща от 02.02.Чакам още от 16.01,24.01 ,27и29.01 и от февруари още.... ooooh! Tired
Ето реални снимки и размери:  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=292549&pid=10791642
И линкове:
Тези потничета са мн.хубави,отговарят си
http://www.laredoute.fr/vente-debardeur-enfant-garcon-redoute-cr … 6&prodcolor=4
Тези дънки р32,не са така намачкани като на снимката.Подведох се,че имат еластичност и поръчх малкия номер,но ще ги Продавам...тесни са ми
http://www.laredoute.fr/vente-pantacourt-denim-effet-froisse.asp … tegoryid=23110316
Тази ми хареса,беше на 2.40е
http://www.laredoute.fr/vente-pull-encolure-bateau-active-wear.a … &numberpage=1
Дудунката беше на 6евро
http://www.laredoute.fr/vente-doudoune.aspx?productid=324103561& … &numberpage=1

отивам да ви чета

Последна редакция: пт, 27 фев 2009, 16:56 от ivanka1979

# 1 313
На моето запитване :къде ми е поръчката ми отговориха така:
 Vous кtes sans nouvelles de votre commande.

Je vous prйsente toutes mes excuses pour cette attente.
Vous ne devriez pas tarder а la recevoir.
En effet, le dйlai moyen d'une livraison dans votre pays est de 2 а 4 semaines.
Je vous remercie de bien vouloir patienter.
A savoir : si votre colis est toujours signalй "en prйparation" dans votre suivi de commande, je vous invite а ne pas tenir compte.

Притесняваме последния абзац, според който ме съветват ако поръчката ми била в "en preparation" ме приканват newsm78 #Crazy да я откажа?
Аз ли нещо греша или май няма нищо да получа, т/к и трите ми поръчки са така

# 1 314
нищо не разбирам хора
някакъв код са ми пратили
четох във вашите обяснения и пак нищо не разбрах
какво да правя с тоя код и как става
въобще никъде не ме пита системата какъв вид намаление искам-безплатна доставка, подарък и там каквото беше другото, за което говорите  Sad

# 1 315
  • София

em4eto   , мерси за снимките ,4е и аз го 4акам .Би ли казала дали си отговаря на номера   bouquet

Да,според мен си отговаря,винаги си взимам 38 размер,както и това и ми пасна идеално  Grinning

Ще ме прощавате за глупавия въпрос  newsm78. Като си въвеждам регистрационната форма,по точно адреса.......на първа страница ясно е обаснено че не трябва да се изписват никакви точки,запетаи...а място между блока и номера???     бл5      или   бл 5
Мисля,че е все едно,аз съм оставяла място  Peace

# 1 316
знам, че доста момичета чакаме поръчки от Варна. Преди малко бях в 10-ти клон на пощата и имаше известие за едно момиче. Известието беше за митницата, само не успях да видя много добре имената на момичето, но първото име беше само 3 букви - Ася или нещо такова. Ако някой си получава известията от 10-ти клон и съвпада с мойто така точно обяснение / Joy/, може да се отправя към митницата!  Peace

и да не е съвсем спам - преди няколко поста някой питаше за рендето с приставките - аз го имам от 3 месеца и съм много доволна от него, върши страхотна работа, особено за картофи, и с предпазителя няма как да се порежеш!  Peace

# 1 317
И един въпрос.
Миналата седмица, на 20-ти, правих поръчка, в която използвах мой си код и е над 10Е, но беше отразена за ръчна обработка. Така и не получих потвърдителен мейл, парите не са дръпнати, нито блокирани, не е нормалната таблица в суивито, а само като надпис отгоре. Писах им веднага мейл да ги питам какъв е проблема, седмица по-късно нямам никакъв отговор (освен стандартния, че ще разгледат проблема ми).
Днес си експериментирах и открих, че въпросният код отново ми се лови. а пък онзи надпис в суивито си седи.
Дали изобщо няма да я отразят тази поръчка? Да рискувам ли да ги поръчам отново същите неща?

Да споделя,4е и аз имах подобен проблем онзи ден с поръ4ката ,имам в суивито надпис ,без да е отарена поръ4ка ,пък и се изписа някакъв проблем на последната стъпка ,но ми пратиха смс за отказано пла6тане и от банката ми обясниха,4е проблема е от сайта ,уж не приемали пла6тане с дебитни карти   Joy  ,а мойта е от ЦКБ и с нея си пазарувам винаги.Питах ги,полу4их стандартен отговор и до там.Моми4етата каазха,4е ,ако нямам дръпнати или блокирани пари да пускам наново поръ4ката.Обади се в банката да види6 дали са ти блокирали парите и ако не са пускай отново   Peace

Не са ми блокирани парите! Със сигурност! Нямам проблем и с картата - винаги досега все с нея съм плащала, онзи ден - също. Ама ме е страх от дублирани поръчки, че вече веднъж се разправях с такава  ooooh!

Yanoren, има цяла тема за кодовете! Прочети първия й пост - много неща ще ти се изяснят!

# 1 318

И аз чакам от 11 .01, от 14.01,22.01, 28.01 и за февруарските май е още рано ,да не изброявам!!!!
А ти сигурна ли си , че ще ги получиш- аз нещо взех да губя надежди!
 За ЖАБЛИТЕ съм навита- то иначе няма как да се подобрят  нещата, ако си мълчим и само се жалваме във форума!
 Можеш да ми пишеш на лични, аз ще си запазя всичко- стига да ДОЙДЕ  и   да има  кашон,или клейма , защото миналя път ми беше в насипно състояние поръчката
аз имам поръчка от 27.01,днес ходих пак да проверчвам на русенската митница,нямаше го,не че много се надявах...но имаше няколко колета,ми показа жената,единия беше тръгнал от Франция на 27.01,другия на 16.02 и двата са пристигнали днес,това забавяне тука на нашите си е наистина за жалба,на нищо не прилича това #Sniper

# 1 319
Емче,благодаря ти   bouquet.Вече успешно съм регистрирана,но ще поръчвам от утре (или поне ще се опитам) ,за да ми активират картата.

Общи условия

Активация на акаунт