Априлки 2007 - избираме дата за среща

• 1 840
  • 23
  •   1
Отговори
  • Beyond the Frontiers
Момичета, моля гласувайте за най-подходящата за Вас дата. Имайте в предвид, че в началото на май има рожденници от тайфата.

# 1
Гласувах за 29-30-31 Май, но сега се сетих, че първият ми братовчед, който е поляк, ще се жени на 30.05 и сега си търсим изгодни билети за Варшава около тази дата. Не виждам  бутон за корекция на гласуването  newsm78.

# 2
Аз ще гласувам най-вероятно утре, че слънцата вече спинкат, а първо трябва да го обсъдим. Но да кажа за тези, които не са разбрали, че правителството обяви за официални почивни дни тази година дните от 1ви до 6ти май включително. Като 4ти и 5ти май ще се отработват на 25 април и на 9 май. Т.е. вариантът 8-9-10 май изглежда малко неудачен предвид работната събота (поне на нас де). А 1-2-3 май е доста удобен защото петък е официално почивен ден Peace.

Иначе аз предпочитам юни, но ще видим утре какво ще каже слънцето и тогава ще гласувам Simple Smile.

# 3
  • Beyond the Frontiers
Нулирах брояча.  Peace

# 4
Гласувах за последната опция 26-27-28 юни. Надявам се тогава вече да е доста лятно и да го съчетаем с ходенето на почивка Grinning.

# 5
Ще гласувам за 26-27-28 юни, дано този път да успея да дойда. Praynig  Тези срещи са изключително полезни....

Последна редакция: пн, 23 фев 2009, 11:05 от Ashli

# 6
само да питам - дните от 1 до 6 май не бяха ли почивни  newsm78 Видях, че Мелодия е писала за това.

Аз имам пътуване в чужбина точно края на април и на 2 май се връщам.

Ели, може ли да оставиш в анкетата опцията за изтриване на гласове - обърках се и цъкнах грешно. съжалявам!!!

# 7
  • Beyond the Frontiers
само да питам - дните от 1 до 6 май не бяха ли почивни  newsm78 Видях, че Мелодия е писала за това.

Аз имам пътуване в чужбина точно края на април и на 2 май се връщам.

Ели, може ли да оставиш в анкетата опцията за изтриване на гласове - обърках се и цъкнах грешно. съжалявам!!!
готово

# 8
Глас даден Peace

# 9
И аз гласувах, без особена мислъл защо точно за тогава (5-7 юни), като не знам къде ще сме!  Confused Надявам се да успеем да дойдем независимо кога ще е! А 1-6 май са почивни, да...ние може би тогава ще се приберем...може би! Wink

# 10
  • Попово
Гласувах за 29-30-31 май, ако не ми мине котка път пристигам с дечицата и свекър ми  Mr. Green

# 11
Гласувах и аз за 5-7 юни. PeaceМакар,че не съм сигурна дали ще дойдем. Ако ни се отвори възможност, ще дойдем ,дори и да се изберат други дати.При нас ще стане ясно май в последния момент. Thinking

# 12
  • под шипковия храст
ей, този път и на мен ми се идва! да не ми мине котка път... Party
само дето от 5 до 7 юни сме на формилата в истанбул, а на 15 май сякаш беше концерта на ДМод!?
при мен също зависи от това кога са почивните дни и кога ще се отработват..

# 13
Е гласувах и аз. Много се надявам да успея да се присъединя.

# 14

Общи условия

Активация на акаунт