My Toys - В света на играчките - 10!

• 19 108
  • 330
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofia
Исках още някои неща да поръчам и ги няма вече ,много ме е яд Confused

# 211
все още си стои сектора с намалени дрехи, явно ще е до изчерпване на наличностите

# 212
  • Sofia
да,видях го,но ги няма въобще артикулите Sad

# 213
Момичета ЧЕСТИТА БАБА МАРТА !!!

# 214
Честита Баба Марта и успешни покупки и през Март!

# 215
  • София
Честита Баба Марта живи, здрави, весели, засмени  Hug

# 216
  • София
Честита Баба Марта!    newsm18 Пълни карти с пари, темата да ни върви!  Mr. Green

# 217
  • на тавана в кошницата
 Честита баба Марта Бъдете весели и засмени

# 218
Здравейте момичета искам да поръчам някой дрешки, моля някоя от майките която е от Пловдив ако може да се включа в поръчката и.Благодаря предваритерно.

# 219
Честита баба Марта  Hug
Момичета искам да ви попитам, някой знае ли колко см е стелката на тези сандалки  38 номер newsm78
http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1624701

# 220
  • София
мисля да пусна тия дни една поръчка, ако има желаещи да се включат да пишат ЛС  Hug
За съжаление нямам валидни кодове за отстъпка, последния път пуснах с бебешките буийки, но в мейла с номера на пратката пишат, че не са налични  Crazy Ако някой има кодове за стари клиенти, ще съм много благодарна  Hug  bouquet

# 221
И аз тези дни смятам  да пусна  една поръчка, ако има желаещи да се включат да пишат ЛС  Peace-за нашия регион де

Пак да питам за тези колелца-някой може ли да даде някакъв коментар  Hug

http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1812206

# 222
Здравейте, момичета,
Вчера се регистрирах като нов клиент заради ето тази количка:

http://www.mytoys.de/is-bin/INTERSHOP.enfinity/eCS/Store/de/-/DE … SKU=de_DE-1791746

Когато натиснах кошницата за купуване, показва, че не е налична. Та въпросът ми е - веднъж оказала се като неналичен артикул, има ли смисъл да я дебна и да се опитвам да я поръчам?

И още един въпрос: има ли значение кой от кодовете за намаление като нов клиент ще изпиша от предложените 4-5?

Моля, ако има отговори на моите въпроси, където мога да ги прочета, ще съм благодарна, за да не ангажирам настоящата тема.

Предварително ви благодаря.

# 223
anitsa , на мен ми я дава налична количката. На въпроса ти дали да я дебнеш - ами моя приятелка дебне друга количка и в петък за един час просто я изтърва. Много често се появяват нещата, но и бързо изчезват пак.
Може да използваш всеки един от кодовете за 10 евро намаление - няма никакво значение. Преди 1-2 месеца имаше код за  -10%,който щеше да ти свърши по-добра работа,ама мисля,че той изтече и Танчето затова не го е дала в 1-вия пост.

# 224
и на мен ми я дава
и аз дебна за една приятелка сивото куини без борд, което бяха намалили на 180 евро, ама така като гледам май няма да го пуснат въобще вече

Общи условия

Активация на акаунт