Имаме си февруарка мъничка-Алекса е на Габито сестричка!

• 25 084
  • 289
  •   1
Отговори
# 255
Здравейте!
Олимпия,благодаря за кафето.Simple Smile
При нас всичко си е ок.В  понеделник в детската на Преси ще им правят тържество по случай пролетта,ще ни рецитират и пеят песнички.Надявам се да успея да направя малко снимки и да ви ги  покажа,стига малчо да позволи,защото ще съм с него.
Аз съм за заглавието на Олимпия. Peace
Ми за сега ви оставям,желая ви лек и успешен ден. Heart Eyes

# 256
danida82  Hug, ще чакаме снимки  Hug Ако можеш, покажи ни снимка на бебо и бати на същата възраст  Peace
Последната изцепка на Костаки от вчера:
"Мамо, откъде я взехме тази ревливата беба? (милата трудно извади втория зъб и са тръгнали и още да пробиват)"
"Ами от коремчето на мама, нали помниш?"
"Да бе, забравих! Я сложи пак беба вътре, да не я слушам как реве!"  Joy  Joy
В понеделник си прехапа езика малкият бяс, скачайки от креватчето си на дивана и не можеше да яде. Кака му коментира: "Еее, Коки, как ти завиждам, можеш да си сложиш обеца сега на езика, хем и ще отслабнеш"  Shocked (а той е клечо)

Такива ги ръсят мойте скици, при вас какво смешно  Mr. Green?

# 257
[
Такива ги ръсят мойте скици, при вас какво смешно  Mr. Green?

Телевизора работи и върви Вип Брадър. Нещо си шетам из кухнята, но забелязвам, че Калоян заряза играчките и се вторачил в Милко Калайджиев. Казвам: "Кали, как беше днес в градината, какво правихте?" Отговор: "Мииии, играхме си, пяхме..." Аз: " я ми изпей някоя песничка, да чуя" Той с пълно гърло и дяволита усмивка: "Я, елате пиленца при баткооо...."  Shocked hahaha

Покрай ремонта при пренасянето на вещите от една стая в друга изпада една дрънкалка-пиле от торбата с риликвите. Калоян пощуря от кеф. Не се разделя с това пиленце. Изведнъж почва да се върти около мен и да мрънка: "ох, тежи ми мамо, много ми тежи" Започвам да се оглеждам какво е помъкнал пак та чак му и тежи. Да, ама в ръцете му само въпросната дрънкалка. Аз: "Къде ти е тежко, маме!" Той: "Тежи ми да се грижа за пилето, помогни ми да го завием с одеалото"  Mr. Green

# 258
Здравейте!

Аз вече наистина съм друг човек  Heart Eyes Свикнах с малкото създание и вече много си го обичам и него. От вчера и каката си е при нас. Е, като за първи ден беше все върху бебето, непрекъснато го пипа, гали, целува и задава хииииииииляди въпроси, но се надявам, че с времето нещата няма да са все така припряни. Определено е уморително с двете, но тя през деня е на градина, вечер с тати навън, така че остават 2 часа вечерта, с които трябва да се справим  Rolling Eyes Сега Ивана ми се струва великан в сравнение с малкото създанийце  #Crazy

Е, бяхте прави-всичко си идва по местата..........

# 259
Slyn4o  Hug, много се радвам за вас   bouquet Браво, бързо се оправи от стреса.
Няма ли да ни запознаеш с Мелита  Wink Снимчица, една поне  Laughing
Как се възстановяваш от второто секцио?
mama-eli  Hug, опасен е твоя малкия  Joy  Joy  Joy Що дар слово има - ще ги омайва мадамите с шеги и сладки приказки  Laughing

# 260
Честит Имен Ден на всички, които носят име на цветя!

Ето качих 2 снимки в албума:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=10132&pid=11546438
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=10132&pid=11546484

Как се възстановяваш от второто секцио?

Честно казано на втория ден вече бях възстановена  Wink Наистина-още на следващия ден вече правех разходки, а на третия вече кипях от енергия. Отдавна съм забравила, че съм раждала  Simple Smile

Hug

# 261

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ С ЦВЕТНИ ИМЕНА - ДА СТЕ ЗДРАВИ И УСМИХНАТИ! Еликс, чакаме снимки на Кали  Hug
Slyn4o, много е сладинка малката и е много различна от Ивана! Да е тихо и послушно бебенце като кака си   bouquet

Последна редакция: нд, 12 апр 2009, 17:08 от Анонимен

# 262
  • София
Честит празник на Вили на Doninka,Кали на Elix и Вили на tinka 81!  Да сте живи и здрави и много щастливи!

Слънчо, радвам се за вас, че почвате да свиквате!

# 263
Честито на всички празнуващи днес, живи и здрави!   bouquet
Аз постоях 4 дни в болницата-имах контракции  Sick Много ми беше мъчно,че оставям Бужи, но той изненадващо се държа мъжки. Само ме пита сега къде е бебето  Laughing Спирам го от ясла, все ще се огледаме до градината септември,че го отрових от антибиотици.

# 264
Лелеееееееее, колко съм завеяна  ooooh!
ЧЕСТИТО И НА ДВЕТЕ ВИОЛЕТКИ - НА ДОНИНКА И ТИНКА81    bouquet
Атракция, пази се повече  Hug

# 265
Здравейте!
Честит имен ден на всички с име на цветя.Да са живи и здрави и с гордост да си носят името.
И аз да ви почерпя,че днес и Цветомир има имен ден.Simple Smile
Атракция,да се пазиш.Радвам се ,че всичко  е минало добре.Hug
Слънчо,имаш си една много хубава принцеса,да ти е много послушна.

# 266
  • София
 Много благодарим за поздравите!  Hug

Честито и на останалите именници, да са живи и здрави и всичко най-добро им желаем!

Олимпия, машината за хляб е Мулинекс, прави страшен хляб, бърка тесто за пици, погачи, козунаци, прави мармалад...изобщо мултифункционална е  Laughing Тя е при майка, но понеже наште живеят близо и все едно е и моя  Simple Smile 
Няма да сбъркаш ако си купиш, ще ти е улеснение ако нямаш възможност да отидеш за хляб. Слагаш брашно, вода, мая и т.н. и след час и половина си имаш хляб.

Атракция, да не си се претоварила нещо, пази се. 

# 267
  • София
Данида, да ти е жив и здрава именника!

Рая все още е на село с баща си. Той и този месец е в отпуск. Вчера си направихме малка екскурзия до Белоградчик и Видин. Изкарахме страхотно. А сутринта Рая стана преди нас, за да гледа Мечо Пух по телевизията. И дават една реклама "къде ще почивате....в България"...Дали кадри от Белоградчишките скали...И Тя почнала да вика на баба си "скалите, скалите, дето вчера бяхме". И нахълта в спалнята при нас да ни кажела какво видяла по телевизията. 

Ето снимки от разходката ни.
 http://irinopolis.multiply.com/photos/album/41/41

Олимпия, моята машина е Аляска с една бъркалка за хляб до 1 кг. Ако ще купуваш по - добре си вземи за по - голямо количество хляб. Не че е задължително да правиш все голям хляб де / Wink, но е по - удобно за тестата за питки. Че моята малко се озорва с месенето на тестото на любимата ни месеница.

# 268
Честит имен ден на всички малки и големи именници! (с маалко закъснение, но аз още от Канадско съм свикнала да пиша по нощите иначе време на остава.
Ние вече десетина дне сме в Бг и е супер. децата са много щастливи, дивеят на воля, окупирали са баба си за мое най-голямо щастие намирам и аз малко свободно от тях време, което обаче изпозваме много пълноценно за хайманосване. отдавна не съм влизала и не съм честитила бебчето на Слънчо! Честита ти малка рожбичка. Да ви е здрава, спокойна и кротка! Толкова мило ми става като видя такава малка спяща душичка, мнгоо е сладичка!
irinopolisстраходни снимки. Направих и аз една виртуална разходка

...
Олимпия, моята машина е Аляска с една бъркалка за хляб до 1 кг. Ако ще купуваш по - добре си вземи за по - голямо количество хляб. Не че е задължително да правиш все голям хляб де / Wink, но е по - удобно за тестата за питки. Че моята малко се озорва с месенето на тестото на любимата ни месеница.
[Peace и аз бих те посъветвала за по-голямата машина. Твоя Костаки няма равен на мъдри изказвания, много се смах  Joy
ще ме извините, но не съм чела назад, ще се върна да попрочета и пак ще се вкл'ча по темите при първа възможност. Лека и приятна седмица на всички!

# 269
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ЦВЕТЯ,КОИТО СА ПРАЗНУВАЛИ ВЧЕРА!   bouquet
Невенска,ами то няма как да сте си тук и да не хайманосвате. Grinning Наваксайте колкото можете повече с това понеже като се приберете няма.Щом и децата са много щастливи с баба си е  супеер.До кога ще сте тука?
Слънчо,твоята бебка е много сладка. Heart Eyes Видях и детската ви и тя е много хубава.
Атракция,пази се много.Ще ходите на разходки с Бужи и ще си почивате заедно тъкмо сега ще имаш повече време за него,понеже като се роди бебето ще си по заета.
Иринополис,снимките са прекрасни.Изобщо самото място е много хубаво и е хубаво,че имаме такива прекрасни забележителности,с които можем само да се гордеем.
Олимпия,аз нямам машина за хляб,но свеки има немска за 1кг мисля че беше и е доволна.Смята там да прави козунаците.Една приятелка пък си купи Молинекс и също е доволна,нейната пак е за толкова хляб мисля.
Днеска Чечо е за сефте на ясла след три седмици в къщи боледуване.Да се надяваме,че скоро няма да боледува.В събота бяхме на сбор в Провадия.Там сбора е огромен.Беше много хубаво,защото се видяхме с роднини и Чечо поигра на воля с братовчедите си.Заведох го да види сергиите и той откачи от кеф.Беше закачен за всяка сергийка на която имаше играчки и искаше всичко да му купя.Взехме само един автомат,близалки,захарни пръчици и още някои неща.Като видя един батко да стреля на стрелбището и като каза,че и той искал да стреля с голямата пушка  #Crazy едвам го мръднах от там.Голям рев падна. Laughing Вчера пък едната му баба имаше имен ден и се събирахме отново родата,но другата.Пак ядене,пиене.... и така.Пускам малко снимки зада ни видите в албумчето. Laughing http://www.snimka.bg/album.php?album_id=346254&pid=11560021

Последна редакция: пн, 13 апр 2009, 11:00 от tonita76

Общи условия

Активация на акаунт