Ети,
Всяка от нас се е чувствала така предполагам. Но утрешния ден ще е по-хубав!
Всяка от нас се е чувствала така предполагам. Но утрешния ден ще е по-хубав!

,и чурата гледам да забелвам,но малкия много плаче,зъбите сам иска да си мие.Иначе друга козметика не.

/. Ма толкова сериозна, че аз аха да й повярвам и тя продължава: "А Ивайло ме бута и тати каза, че ще го смаже от бой"

какво да се прави.Аз пък явно не съм от впечатлителните и изобщо не ме притесняват подобни негови изказвания.

Джорджи и ти си корава мама 
.

,като сесетя направо лошо ми става
.Сега как се пъне на тоалетната направо,умирам от смях.и като се изака и си пляска,вика браво с цяло гърло и после иска Тинки пингуи/Киндер Пингуи/ или голяяяяяяяяяяям подарък.направо луди станахме с тези подаръци

..Живота е сложен сега,а и проблеми въобще не липсват.Ти си най-добрата майка за своите деца,мисли си позитивно.само хубави мисли,чу ли? Изтегли си документалния филм-The Secret 2006г и го гледай.ще се почувстваш много добре,обещавам ти 

А ма така е като децата ни са с голяма разлика и имат различни интереси и нужди. А в същото време големите са малки да се оправят сами и още си ни търсят. Цяло лято мъкнах Михаил в морската заради Тошко въпреки, че приятелите му играят в двора на училището. Иска на кино, иска на ледената пързалка, а ма за да го заведа трябва някой да гледа брат му и т.т........ Аз за това и много се радвам на всички мами, които се престрашиха по-бързичко да и направят още едно бебче, че все ми се струва, че с по-малка разлика ще е по-лесно.
има и 2007 някакъв,но този дето си казала свалям 2006