Баба Марта бърза, на юлче мартенички връзва!

• 24 768
  • 292
  •   1
Отговори
# 120

Честита баба Марта!
Честит 1 март!!!И от всички прошка  Praynig

Някой не е ли видял вече щъркел  Mr. Green Wink

# 121
  • София
Днес ли е ден за прошка? Shocked newsm78

# 122
# 123
Честита Баба Марта. Нека тя донесе много здраве на всички ни!

Аз съм гроги, сутринта си легнахме в 6ч. А Ема ме остави да поспя до 10:30ч. само. Tired
Но така е като ходим по гостита, а пък компанията като е приятна и времето минава наусетно. Никой не разбра кога стана 5ч. ooooh!

Отивам да реанимирам, а Ема си има ново килимче, на което проявява желание да си играе. Simple Smile

# 124

И да почерпим за моята голяма мартеничка Марти. Да ми е жив и здрав Heart Eyes

# 125
Честита Баба Марта!!!
Бъдете здрави и усмихнати!!!
Честито на Марти!!!

# 126
Честита Баба Марта!

Честит имен ден и на сладкия Марти!

Да се похваля- излязох от моята си дупка ooooh! Благодаря Ви за подкрепата. Не исках да пиша, защото тия дни ми бяха много на зор, но вече съм успокоена.Че и на всичко отгоре - родителска среща с децата  hahaha Нямам думи за отвратителната седмица, която мина.
Хубавото е, че съм отпуска тия дни. Но време за мен все още няма  Naughty От сутринта решаваме задачи с пирамиди, призми....ужас. Да направо си тормозят дечицата от всякъде. И понеже и аз не мога да се правя с една от тях, довечера ще извикам една математичка да ми помогне  Rolling Eyes Но съм ,убедена, че задачата е сгрешена. Joy А как ми се иска да изляза на барче Sad
Вчера бяхме на детски рожден ден. И мъника близо час и нещо плака в мен. Уплаши се, като видя 44 деца и  20-тина родители. То беше една малка война. Всеки се гони, вика, блъска и може би затова трудно се адаптира Венцито. Но след това се успокои и си поигра малко.

Последна редакция: нд, 01 мар 2009, 15:51 от eti_31

# 127
Eti гледа ли филма,тайната?Аз го гледах ама после ще кажа мнение!

Я дай тази задача да я видим??? newsm78

аз цял ден откарах в кухнята днес ,правих локумки  Crazy и.... ама айде че имаме бременни   Peace

Честит Имен ден на Марти!Да е здравичък и много послушен!

Не беше ли и друг ден пак имен ден на Марти,освен 1 март?Той с два именни дни! Mr. Green

# 128
Ето с това се занимавахме вчера: http://picasaweb.google.com/rositsa.kelbecheva/rBNNlF?authkey=Gv … RgCP7G3t2y6pi4Ew#

Последна редакция: нд, 01 мар 2009, 19:14 от Дю

# 129
Дю не се виждааа,мартенички ли са?
Аз тази година нямах време да си направим,минала година и за движение на БГ мами правех,сега нямах време Confused

# 130

Гали вече е здравичък.Имаше и малко Т вчера и озиден,но...Господ здраве да и дава на нашата хомеопатка!  Praynig

Иси Марти рожденник ли е,че не разбрах  Thinking

# 131
Ели, нещо е станало, но сега сложих линк към албума.

# 132
  • Варна
Честита баба Марта!
Честит имен ден и на Марти! Да расте здраво и умерено послушно дете! Wink

# 133
ДЮ много е сладко  Heart Eyes,правете си повече снимки,аз сега установявам че нямам на корема много,даже хич  Sad

Хайде и другите коремчета чакаме,да ги снимате да гледаме като си нямаме  Heart Eyes Hug

Между другото снощи нали гледах един филм по втора за едно бебе,и тази сутрин сънувах толкова истински сън,как отиваме на лекар,незнам за какво и изведнъж взех да раждам,без да съм имала корем,и родих момченце,мъжът се побърка от щастие,на другия кадър,разпъвам количката вече да видя дали ще бива да го водя на разходка със количката на Юл и побъркана от щастие ,лесно раждане,и имам бебе,малее събудих се то сън,и го разказвах на Мъжа към 6 някъде беше,той вика,май искаш бебе вече, Grinning Heart EyesЛуда работа,кви ги сънувам,ама то ще е от филма! ooooh!

Последна редакция: нд, 01 мар 2009, 20:06 от Eli83

# 134
  • Варна

Честит Имен ден на Марти! Със здраве да си носи името  bouquet  bouquet  bouquet

Ние сме болни с Т.вчера ходихме да правим Рентгенова снимка,защото на докторицата от спешното и се стори че Димитър има вирусна Пневмония Shocked.На Хомеопатия сме,Господ здраве да и дава на Хаджиева,подобряват се нещата.вчера като вдигаше Т,ушите и ръцете му станаха бели и ледени #Crazy #Crazy #Crazy.Ъкъла ми се взе.И аз съм болна,но това е малка работа Tired

Много ви обичам Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт