АГ клиника Селена гр. Пловдив - 6

• 27 095
  • 277
  •   1
Отговори
# 30
  • Пловдив
Привет!
Следващата седмица, живот и здраве, ми предстои раждане в "Селена". Прочетох подробния постинг за раждането на Mother of Pearls и имам въпрос - на всички бебета ли се връзват пъпчетата? Ако да, някой би ли ми казал каква е причината? Преди три години раждах в "Торакс" и там ползваха "щипка". В държавната болница в Пазарджик също ползват такива umbilical cord clamps.
Родих сина ми в "Селена" на 27.05.2007г. и за пъпчето използваха щипка. За първи път чувам пъпчетата на бебетата, родени в "Селена" да се връзват  newsm78

# 31
Здравейте, гледам че обсъждате пъпчетата. Не слагат щипки а го връзват.Аз бях с една мадама  в стая на което и беше второ детенце и тя попита защо няма щипки и отговориха  че вече използват този метод защото бил по добър и пъпчето не щръквало. Не знам с щипките кога пада пъпчето, но на нас ни падна на 3 ден още бях там.

А относно упойката не помня кои питаше Embarassed на консултацията с анестезиолог ти си определяш каква да ти е упойката. Ако кажеш, че искаш пълна ти слагат пълна. Аз много се чудих но реших спинална (и не съжалявам).
Лека бременност на всички бъдещи мами и честити бебчета на вече родилите се  newsm51

# 32
И нашето пъпче беше вързано и много хубаво се прибра и не е щръкнало.

# 33
и на двете ми момичета вързаха пъпчетата
на Стефания падна на 4тия ден
на Преслава на 10-я

# 34
Аз като родих сина си в Селена преди девет месеца, пъпчето не му беше с щипка ами  едно кафяво като малка коркова тапа да речем. Падна на шестия ден.

# 35
Родих в АГ "Селена''на 16.07.08г , пъпчето на бебо беше вързано с малко ластиче,падна много бързо и се прибра много добре.Всъщност неразбирам какво притеснява някои мами това,че не е  със щипка?!

# 36
Някоя наскоро раждала мама да ми каже,трябва ли да носа помпа за кърма като отивам да раждам?

# 37
  • до Пловдив
Някоя наскоро раждала мама да ми каже,трябва ли да носа помпа за кърма като отивам да раждам?
Ако решиш и искаш да ползваш твоя иначе от там ти дават. успех и леко раждане  Hug

# 38
Благодаря ти Дани,дано всичко да ми е наред.
Значи може и да не нося.

# 39
Благодаря ти ckarabel ! И на теб лека бременност Simple Smile Може ли ниякоя от раждалите ве4е мами в Селена да ми кажи освен пантофки и принадлежности за баня какво друго трябва да си носим ? Трябват ли ми хавлии? 4орапки и бикини мислиа да си взема Grinning

# 40
  • до Пловдив
и нашето пъпче беше вързано падна на 7 ден

Благодаря ти ckarabel ! И на теб лека бременност Simple Smile Може ли ниякоя от раждалите ве4е мами в Селена да ми кажи освен пантофки и принадлежности за баня какво друго трябва да си носим ? Трябват ли ми хавлии? 4орапки и бикини мислиа да си взема Grinning
хавлии не те ти дават но ако искаш твои може да си вземеш

Последна редакция: чт, 26 фев 2009, 14:23 от dani_gangova

# 41
  • Асеновград
И пъпчето на дъщеря ми е вързано,а не с щипка.Това е по-добрия начин  Peace Падна на 9 ден Peace

# 42
Запис и от мен в новата темичка! И аз ще раждам в Селена при д-р Минев, но има още време и ще ви следя с интерес. По въпроса за болничния 45 дни- благодаря че ме "светнахте" и аз не знаех че не могат от Селена да ми го издадат и ще трябва от джи пито да си го взема.Честито на всички нови мами- да са живи и здрави, те и техните бебчета!

# 43
И на беба пъпчето падна на 7 ден. А хавлии могат и оттам да ти дадат, мен ме питаха дали искам, но аз си носех свои.

# 44
И нашето пъпче не беше с прословутата щипка падна след 14 дни,но нямахме проблем зарасна си много хубаво.

Общи условия

Активация на акаунт