АГ клиника Селена гр. Пловдив - 6

• 26 958
  • 277
  •   1
Отговори
# 135
Искам да питам в Селената приемат ли по спешност? Иначе казано, ако не дай си боже бебчо тръгне в 7-ми 8-ми месец там приемат ли такива случай или само като се замишеш 1 месец преди термина е сигурно постъпването за раждане?

# 136
Скарабей-че - и аз попитах същото нещо преди няколко страници, ама никой не знае явно...
да ти кажа, имам приятелка, която посещаваше Топалова през бременността си - обаче раждането запона доста раничко, в 33 г.с. и тя, естествено отива в Селена - където й казват, че не могат да поемат отговорност в такъв случай...и я върнали...тя с изтичащи води...отишли с мъжа й в Окръжна, където извикали по спешност д-р Йончев - и всичко било ок. Това е страшно!!!
И аз не знам, дали ако нещо ми се случи преди самото раждане, ще могат да ме поемат в Селена, всичко се случва и искам да знам, че мога да разчитам на тях, лекарят ми работи там все пак, но явно това не е гаранция...
Аз ще го питам него лично - но това ще стане към април месец...ще пиша пак, ако дотогава няма инфо тук.

# 137
Момичета да попитам знае ли някой как стои въпроса със замразяването на ембриони в Селена.
Каква е цената и за какъв период.
Благодаря предварително.

# 138
Момичета,искам да попитам дали има някои впечатления от д-р Ненев,дали е раждал при него,защото досега не съм срещала някои да е споменал името му.Ходя при него на консултация и предполагам,че и при него ще раждам,но това,че не срещам името му като впечатления ме притеснява.Благодаря ви предварително

# 139
Нина - има отзиви за него, но ако търсиш с Гугъл - ето какво ти намерих:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=352540.msg9971790
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=post;topic=352540.15;num_replies=289
http://www.mamaibebe.com/forums/viewtopic.php?f=33&t=9965&p=582917

Средна категория лекар, доколкото разбирам от линковете..не дай си Боже да имаш проблемна бременност и раждане, няма да ти помогне Confused

П.П. От линковете разбирам, че прием по спешност (с кървене например) има - Скарабей, това за теб и за мен го пиша Simple Smile

# 140
Здравейте момичета. Съвсем скоро ме очаква раждане в Селена терминът ми е на 31.03. Разбрах, че месец преди термина трябва да посетя клиниката за да се направят няколко консултации за предстоящото раждане. Минах 3 от тях ехограф, вагинален преглед, и консултация с анестезиолог. След няколко дни ще песлушаме и тоновете на бебето. Избрах раждането ми да води д-р Матев. За сега впечатленията ми от него са много добри, изключително внимателен. Отговаряше на всеки един въпрос зададен от мен и съпруга ми. Дано съм направила добър избор. Никой не ми е препоръчвал този лекар записах си час и той беше на смяна. В началото се бях ориентирала към д-р Минев. Раждането ми ще бъде нормално с епидурална упойка, за сега... Първо раждане ми е и не мога да отрека, че ме е шубе, но искам вече бебко да излиза, имам чувството, че цяла вечност съм бременна  Simple Smile

# 141
  • Асеновград
djidji, аз раждах нормално без упойка  ooooh! Не,защото не исках,а защото ми предизвикаха раждането с хапче,което пък при мен подейства почти веднага и докато се усетя вече имах страхотни болки.Не исках да излизам от банята,защото топлата вода ме успокояваше малко,а мъжа ми трепереше пред душ-кабината  Mr. Green Mr. Green Аз си мислих,че е рано за болницата,нооо като отидохме бях с 8,5-9 см разкритие  Mr. Green Няма да пиша какви са болките,всичко е индивидуално,само ще кажа,да не се замисляш,а да слагаш упойка  Mr. Green Peace

# 142
Здравейте момичета. Съвсем скоро ме очаква раждане в Селена терминът ми е на 31.03. Разбрах, че месец преди термина трябва да посетя клиниката за да се направят няколко консултации за предстоящото раждане. Минах 3 от тях ехограф, вагинален преглед, и консултация с анестезиолог. След няколко дни ще песлушаме и тоновете на бебето. Избрах раждането ми да води д-р Матев. За сега впечатленията ми от него са много добри, изключително внимателен. Отговаряше на всеки един въпрос зададен от мен и съпруга ми. Дано съм направила добър избор. Никой не ми е препоръчвал този лекар записах си час и той беше на смяна. В началото се бях ориентирала към д-р Минев. Раждането ми ще бъде нормално с епидурална упойка, за сега... Първо раждане ми е и не мога да отрека, че ме е шубе, но искам вече бебко да излиза, имам чувството, че цяла вечност съм бременна  Simple Smile
Не се притеснявай.
И аз бях като теб.
Първо раждане с епидурална при др Матев.
Всичко мина идеално.
Родих за 15мин.
А когато видиш мъничето всички болки се забравят.
Успех.

# 143
Искам да питам в Селената приемат ли по спешност? Иначе казано, ако не дай си боже бебчо тръгне в 7-ми 8-ми месец там приемат ли такива случай или само като се замишеш 1 месец преди термина е сигурно постъпването за раждане?

Точно 30 дни преди термина получих контракции и отидох в Селена - приеха ме за задържане, понеже е хубаво, бебето да се доразвие съвсем (38 седмици). Казаха ми, че ще ме включат на системи и ще гледат да ми се поразмине, но ако тръгна да раждам, ще ме преведат в Окръжна или ВМИ. Проблемът е, че те могат да извършат раждането без проблем, но нямат условия за гледане на недоносени или бебчета с проблеми. Затова, за да не се получи ситуацията - ти в Селена, току що родила, а бебето в някоя друга болница, направо те превеждат преди да родиш. Аз си останах на системи, много добре се грижиха за мен, раждането беше предотвратено  Mr. Green Престоят ми беше по 60 лв. на ден.
В моята стая настаниха едно много симпатично момиче - бременна с близнаци в 13та седмица, имаше леко кървене, за втори път лежеше там.
Та съветът ми е - ако имате контракции и притеснение от евентуално преждевременно раждане - отидете в Селена. Но ако процесът вече е тръгнал - няма смисъл да се разкарвате, защото няма да ви приемат  Peace
Утре в 11ч. съм на консултация при Матев... така искам да ми каже, че вече имам 3-4 см. разкритие... имам чувството, че съм бременна от десетилетия!  #Crazy
 Hug

# 144
енигма,благодаряти за бързия отговор.
аз снощи четох черния списък на пловдив и затова толкова се спекох.д-ра който съм си избрала да ми води консултацията и да раждам е в него.затова толкова се разколебах.направо незнам какво да правя.ако има майчета тук които са раждали при д-р Минев със секцио,моля да споделят мнение.
Аз раждах при д-р Минев на 05.02 и съм много доволна.Тръгнах да раждам нормално,въпреки,че от началото на 9-тия месец ,Минев ми казваше че бебето е едро,а аз съм дребна и най-вероятно ще се наложи секцио,но исках ме да пробваме нормалноо.5 часа ми бяха необходими за пълно разкритие и д-р Минев през цялото време казваше че 70% отиваме към секцио,но аз не исках да ме режат и той любезно ме изчакваше да види дали ще тръгне нормално раждане и най-накрая,като почнаха напъните се напънах 3 пъти и почнаха да се губят тоновете на детето и от там спешно ме резнаха.След това д-р Минев като дойде да ме види и ми се извини,защото са чакали толкова време,тъй като не само главата е голяма,а и раменния пояс и е трябвало по рано да се мине към операция,но в крайна сметка всичко минава и се забравя.Така,че мога да кажа твърдо за Минев,че е за нормално раждане,а не те кандардисват за секцио,поне опита ми го показва.

# 145
енигма,благодаряти за бързия отговор.
аз снощи четох черния списък на пловдив и затова толкова се спекох.д-ра който съм си избрала да ми води консултацията и да раждам е в него.затова толкова се разколебах.направо незнам какво да правя.ако има майчета тук които са раждали при д-р Минев със секцио,моля да споделят мнение.
Извинявай ,само не разбрах,д-р Минев ли е в черния списък?Затова ли си се разколебала?

# 146
.:.Stef.:.  adi_i_bebe благодаря за отговорите. Все пак ще отида в началото на април при Минев хем на преглед и да го питам и ще ви споделя какво ще ми каже /макар че сигурно същото/
adi_i_bebe стискам палци за леко и спокойно раждане  Praynig Praynig Praynig!!!
teodora_popova да сте живи и здрави с бебчето!

# 147
  • Асеновград
Аз също родих при д-р Минев.През цялата бременност той беше ЗА нормално раждане.Казваше ми,че по-хубаво от това да родиш нормално няма  Peace

# 148
Момичета, чудя се дали в Селена правят ранна фетална морфология, или  е само в София?Някой правил ли е, тя е до третия месец.

# 149
Нормално е да има недоволни и от най-добрите лекари. Аз родих двете си деца при д-р Минев и моето мнение за него е, че е добър човек и професионалист. Единствения недостатък е, че доста се чака пред кабинета му, но пък винаги когато съм му звъняла по телефона за консултация е бил много отзивчив. Маги тръгнах да я раждам в 01 часа през нощта, като преди това към 0 часа му звънях по телефона. Когато отидохме в болницата и се оказа, че съм със 7 см. разкритие, веднага му се обадиха и за 15 мин. той дойде. Изключително успокоително ми действа присъствието му и знаех, че съм в добри ръце!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт