АГ клиника Селена гр. Пловдив - 6

• 26 960
  • 277
  •   1
Отговори
# 120
И мен много ме убеждаваха за нормално раждане, но не успяха. Laughing Родих при д-р Матев и мога да кажа, че съм изключително доволна от него! Peace А и за беба позна - каза, че ултразвукът показва 2,550 кг., но да очаквам още към 300 гр. Ели се роди 2,810 кг. Wink

Нашето, като излиза 3910 и Матев ми каза, да очаквам повече... да не се роди 4и половина?!?!  #Crazy
Иначе му личи на човекът, че е много внимателен и е добър специалист! Ох, дано вече да идва и моят час! Вече не се издържа! Дали е възможно да си остана вечно бременна? Вече имам чувството, че на там вървят нещата  Crossing Arms
Докато чакахме в Селена за консултацията с анестезиолог, изписаха 2 мами без бебчета - малките в окръжна преведени! Много тъпо ми стана и много се притесних, да не се случи и на нас...

# 121
Записвам се в новата тема  Peace

п.с. Родих на 09.02.09 сина си в СЕЛЕНА при д-р Матев., секцио и го закърмих на 3-ия час...

# 122
Докато чакахме в Селена за консултацията с анестезиолог, изписаха 2 мами без бебчета - малките в окръжна преведени! Много тъпо ми стана и много се притесних, да не се случи и на нас...

Много кофти... Sad Да не би да са били много малки бебчетата и затова да са ги закарали там... newsm78
adi_i_bebe, леко раждане ти желая и скоро да гушкаш едно здраво и красиво бебче. Hug

# 123
привет отново,аз колкото повече прочитам нещата по форумите,толкова повече започвам да се притеснявам.вчера поисках съвет за упойките,но днес вече започвам да си задавам въпроса-дали съм избрала правилния д-р,и правилната б-ца?защо тези бебчета са в  окръжна?какво не може да се направи в селената,че ги пращат там?леле.. докато дойде май месец аз тотална ще се побъркам от притеснения.
явно всичко на този свят е Божа работа.дано да мине леко не само моето раждане но и на всички.

# 124
Аз доколкото знам в Окръжна (или беше във ВМИ newsm78) имат най-доброто неонатологично отделение и затова бебчетата с проблеми ги карат там. И то не само от Селена, а и от много други болници. От Асеновград също при проблем ги карат или в Окръжна или във ВМИ.
Леко раждане ти желая и на теб и едно хубаво и здраво бебче! Hug

# 125
енигма,благодаряти за бързия отговор.
аз снощи четох черния списък на пловдив и затова толкова се спекох.д-ра който съм си избрала да ми води консултацията и да раждам е в него.затова толкова се разколебах.направо незнам какво да правя.ако има майчета тук които са раждали при д-р Минев със секцио,моля да споделят мнение.

# 126
Аз раждах във Селена. От болницата като цяло съм доволна,но при секциото порязаха главичката на бебето и то доста около 10 см. Раждането водеше д-р Топалова. Казаха че била залепена и т.к. са ми засегнали кръвоносен съд, започнало да тече много кръв трябвало да се действа бързо. Ходихме на невролог, прегледаха го с ехограф- добре е , но вероятно ще му остане белег. Говорихме с други лекари, според тях може да се случи порязване, но толкова голям разрез не е нормално. Освен това не ми го казаха веднага, криха го до вечерта , въпреки че постоянно разпитвах и исках да си видя детето. Според мен това не е професионално и много етично.

# 127
Запис и от мен за новата тема.Макар че съм още в началото на бременността, силно се интересувам от раждането в Селена, защото ходя на преглед при Топалова,(при нея родих  първото си дете и съм много доволна), а тя изражда там.Тъй като съм много страхлива, а и вече знам какво ме очаква, бих искала да чуя малко отзиви за епидуралната упойка, защото силно се замислям дали да не ми сложат.Нека някой да сподели от личен опит, моля. baby_neutral

# 128
енигма,благодаряти за бързия отговор.
аз снощи четох черния списък на пловдив и затова толкова се спекох.д-ра който съм си избрала да ми води консултацията и да раждам е в него.затова толкова се разколебах.направо незнам какво да правя.ако има майчета тук които са раждали при д-р Минев със секцио,моля да споделят мнение.

И аз се бях вкарала във филми преди раждането и само търсех и четях. ooooh! Наистина си е божа работа и винаги нещо може да се обърка, затова трябва сама да си решиш как и при кого ще раждаш. Naughty

Запис и от мен за новата тема.Макар че съм още в началото на бременността, силно се интересувам от раждането в Селена, защото ходя на преглед при Топалова,(при нея родих  първото си дете и съм много доволна), а тя изражда там.Тъй като съм много страхлива, а и вече знам какво ме очаква, бих искала да чуя малко отзиви за епидуралната упойка, защото силно се замислям дали да не ми сложат.Нека някой да сподели от личен опит, моля. baby_neutral

Аз бях с епидурална упойка, но раждах секцио и за съжаление не мога да ти бъда много полезна май. Rolling Eyes

# 129
Аз не знам как е без упойка,но с упойка е лесно и бързо.
Не се замисляй.

# 130
АВГУСТ РАЖДАХ СЕКЦИО С ЕПИДУРАЛНА В СЕЛЕНА.ГЕОРГИЕВ МИ Я СЛАГА БЕШЕ МНОГО БЕЗБОЛЕЗНЕНО И НЕ РАЗБРАХ КОГА Я СЛОЖИ.ВЪОБЩЕ СЕКЦИОТО МИНА МНОГО ЛЕКО ПРЕЗ ЦЯЛОТО ВРЕМЕ 30-40мин.МИ ГОВОРЕХА И МЕ РАЗСЕЙВАХА.МНОГО СЪМ ДОВОЛНА.А СЪЩО МНОГО БЪРЗО СЕ ВЪЗСТАНОВИХ СЛЕД ТОВА,А БЯХ ЧУВАЛА КАКВО ЛИ НЕ.

# 131
благодаря ви момичета за отговорите.аз най-добре да не си вкарвам разни филми(както казва енигма).Божа работа-каквото е писано да става ще става.лека и безпроблемна бременност,на всички.а на тези които вече гушкат своите бебешоци-много здраве,щастие и красиво децтво.  bouquet

# 132
И аз раждах секцио с епидурална.Проблеми нямах никакви по време на биенето,на операцията и след това за възстановяването.Условията и екипа в Селена са чудесни!Пътувах от Бс да родя там и не съжалявам и за миг.

# 133
  • ПРИ ЛЮБИМИТЕ ХОРА
И аз да се запиша в темата. Раждах при д-р.Минев нормално.Превъзходен лекар и човек, просто няма думи, а също и за самата клиника и пресонала.Самият д-р.Минев е за нормалното ражданеи не е вярно, че в Селена предпочитат да се прави повече секцио.Успех на всички бъдещи мами и знайте, че сте направили правилният избор! Wink

# 134
и аз да кажа отново, раждах два пъти в Селена и двата пъти нормално с епидурнална упойка
третото мисля да е секцио, да го видя какво е  Laughing/ майтапче  Mr. Green/

Общи условия

Активация на акаунт