АГ клиника Селена гр. Пловдив - 6

• 26 968
  • 277
  •   1
Отговори
# 105
Логично е че за раждането не работят със здравната каса щом не взимат направленията за хоспилизация за раждане издадени на родилките.Доколкото знам получават от здравната каса средства за след родилната хоспилизация.Аз също родих в "Селена", но не съм се интересувала с подробности.Едва ли има чак толкова голямо значение, клиниката има ценоразпис, няма смисъл от излишни коментари кой колко за какво и защо взима от здравната каса!!!!!Всеки лев там си заслужава Grinning

# 106
Всеки лев там си заслужава Grinning
Абсолютно

# 107
е, че кой е казал нещо различно бе  Rolling Eyes

# 108
Здравейте мили мами Simple Smile, на мен те първа ми предстои този път, по който вече сте минали Simple Smile. Искам да попитам някой знае ли как вървят цените за инвитро в Селена. Дали са приели закона , който здравната каса щяла да осигури 3 безплатни опита.Дали Селена специално за инвитрото работи със здравната каса.Ако някой се е подлагал на това ще помоля малко да ме светне:)Simple SmileSimple Smile

# 109
За ин витро-то и представа си нямам. Според мен е най-добре да се обадиш и да питаш по телефона. Но мисля, че за раждането взимат от ЗК... така или иначе няма значение де - цените са такива, каквито са, както вече са обяснили момичетата.
Аз днес бях пак при Матев, бебето ми е огромно - изкара го 3910, но каза, че този ултразвук бил "пестелив" и със сигурност ще е повече... Дали ще ми позволят да родя естествено? Главата е 10,2 см.  Shocked Всъщност верни ли са слуховете, че, едва ли не, само си търсят причина да те резнат, за да минеш по-барзо? Аз си мисля, че това са глупости... Я кажете, колко от вас са родили естествено там?  Hug
Ох, вече ми е много тежко, искам да раждам  Confused

# 110
Това, което съм чела из форумите за Селена е 80% положително за клиниката. Има доста добри отзиви за секцио. Казват, че много бързо се възстановяват и почти не им остава белег.

# 111
Аз родих с секцио по желание, много ме убеждаваха за естествено раждано но аз не се престраших, мога да кажа от опит че в никакъв случай не се стремят да те резнат за да минеш по набързо дори напротив подкрепят нормалното раждане както и кърменето .Успех и скоро да се похвалиш с едно хубаво бебче Simple Smile
д-р Матев е много внимателен и мил мисля че можеш да му имаш пълно доверие

# 112
Казаха ми , че когато наближава да раждаш е добре да пиеш подсладена вода, това помагало за контракциите Thinking помагало за усилване на контракциите на матката.

# 113
Всъщност верни ли са слуховете, че, едва ли не, само си търсят причина да те резнат, за да минеш по-барзо? Аз си мисля, че това са глупости...
Ами сама си си отговорила. Докато аз бях там болшинството родилки бяха по естествен път.

# 114
За ин витро-то и представа си нямам. Според мен е най-добре да се обадиш и да питаш по телефона. Но мисля, че за раждането взимат от ЗК... така или иначе няма значение де - цените са такива, каквито са, както вече са обяснили момичетата.
Аз днес бях пак при Матев, бебето ми е огромно - изкара го 3910, но каза, че този ултразвук бил "пестелив" и със сигурност ще е повече... Дали ще ми позволят да родя естествено? Главата е 10,2 см.  Shocked Всъщност верни ли са слуховете, че, едва ли не, само си търсят причина да те резнат, за да минеш по-барзо? Аз си мисля, че това са глупости... Я кажете, колко от вас са родили естествено там?  Hug
Ох, вече ми е много тежко, искам да раждам  Confused
Аз родих нормално при доктор Матев.

# 115
И аз останах с впечатление, че насърчават нормалното раждане.  Peace
За инвитро нямам информация, но съм сигурна, че ако се обадиш там ще получиш такава.  Hug

# 116
И мен много ме убеждаваха за нормално раждане, но не успяха. Laughing Родих при д-р Матев и мога да кажа, че съм изключително доволна от него! Peace А и за беба позна - каза, че ултразвукът показва 2,550 кг., но да очаквам още към 300 гр. Ели се роди 2,810 кг. Wink

# 117
привет на всички бъдищи и настоящи мами.
аз от доста време следя темичката ви с интерес.в края на месец май и на мен -живот,здраве и късмет,ще ми предстои раждане със секцио в селената.затова ви моля за съвет отностно избора на упойка.за в момента се чудя между пълна и спинална.моля ви споделете вашия избор.благодаря ви предварително. Simple Smile

# 118
Логично е че за раждането не работят със здравната каса щом не взимат направленията за хоспилизация за раждане издадени на родилките.Доколкото знам получават от здравната каса средства за след родилната хоспилизация.Аз също родих в "Селена", но не съм се интересувала с подробности.Едва ли има чак толкова голямо значение, клиниката има ценоразпис, няма смисъл от излишни коментари кой колко за какво и защо взима от здравната каса!!!!!Всеки лев там си заслужава Grinning
Здравейте. Много изненадващо ми дойде това, че не вземат направлението за хоспитализация, защото на мен лично си ми го взеха без абсолютно никакви въпроси. Просто ми поискаха всички изследвания и медицински документи, издадени ми по време на бременността.  Най-отгоре ми беше листа за хоспитализация. Забелязах, че много грижливо си го прибраха. Може би е редно и да отбележа, че това беше преди 1г и половина. Сега ако има промени... Thinking
А за това, че си струва, спор няма. Парите нямат значение, когато си тръгваш от там усмихната със здраво  бебче.... Hug

# 119
АВГУСТ РАЖДАХ В СЕЛЕНА ПРИ СТАВРЕВ СЕКЦИО.ИЗКЛЮЧИТЕЛНО СЪМ ДОВОЛНА И ОТ АНЕСТИЗИОЛОГА ГЕОРГИЕВ.НЕ РАЗБРАХ КАК СЛОЖИ МЕСТНАТА УПОЙКА.

Общи условия

Активация на акаунт