АГ клиника Селена гр. Пловдив - 6

• 26 970
  • 277
  •   1
Отговори
# 90
И на мене по време на престоя ми дадоха на Памперс. А вчера на контролния преглед и на Авент. Ей, всички са луднали да раждат в Селена. Вчера беше лудница някаква!

# 91
ЧЕСТИТ 8-МИ МАРТ, МИЛИ МОМИЧЕТА! ЖЕЛАЯ НА ВСИЧКИ ЛЕК ЧАС И МНОГО ЩАСТЛИВИ МИГОВЕ! На мене също ми предстои планирано секцио при д-р Минев, искам да попитам момичетата които са раждали с планирано секцио сами ли определят датата или доктора я определя?

# 92
Ами може да се каже, че аз сама си избрах датата. Попитах д-ра само дали ще може тогава и той каза, че няма проблем. Терминът ми беше на 11.03, а аз родих на 28.02. Peace

# 93
Специално за д-р Монев знам, че горе-долу 10 дни преди термина предлага да е планираното секцио.И аз ще съм при него , но още не сме говорили за евентуална дата.

# 94
Между другото към раждалите вече мами, все искам да ви питам какво ви е мнението за стволовите клетки? Знам че Селена работи с Smart Cells.

# 95
Здравейте и от мен!
ангелина_ан  като си родила в Селена толкова скоро как вървят цените.
Изобщо въпроса ми е към всички, защото още не съм се решила къде ще раждам, а времето си минава.

# 96
Здравейте мили мами.Бих искала да попитам тези,които са раждали в Селена скоро:Разбрах,че работят наполовина със здравната каса и бих искала да попитам каква сума ти приспадат,фактически колко излиза нормално раждане след приспадането.Много ще съм ви благодарна ако ми отговорите Simple Smile

# 97
  • Пловдив
Здравейте мили мами.Бих искала да попитам тези,които са раждали в Селена скоро:Разбрах,че работят наполовина със здравната каса и бих искала да попитам каква сума ти приспадат,фактически колко излиза нормално раждане след приспадането.Много ще съм ви благодарна ако ми отговорите Simple Smile
Доколкото знам клиниката получава цялата сума от ЗК за всяко едно раждане. Нищо не се приспада от обявените цени, но това важи само ако лицето е здравноосигурено. При мен в стаята имаше момиче, което не беше здравноосигурено и освен сумата за нормално раждане, плати и тази, която клиниката трябваше да получи от ЗК.

# 98
Не работят със здравната каса.

# 99
нормалното раждане с епидуралната упойка ми струваше 830лв.
доста са,но е все едно си на хотел

# 100
  • София
Момичета,кажете доволни ли сте от ЖК в Селена? Подочух ,че записът на тоновете на детето се правел за около 10мин, а нали трябва да е 20,30мин?

# 101

е как пък да не работят със ЗК, просто не са сключили договор за всички клинични пътеки, само за някой

# 102
Момичета, имам въпрос, замислих се снощи за едно нещо: в Селена приемат ли се извънредни случаи, спешни..в смисъл, например си пациент на лекар от там - и нещо ти се случи (например посред нощ) и не можеш да се обадиш на лекаря си, от там приемат ли те като в болница или си директно за окръжна или хирургиите Rolling Eyes мале, как го обясних.. ooooh!

# 103

е как пък да не работят със ЗК, просто не са сключили договор за всички клинични пътеки, само за някой

е да, за раждането имах предвид, нищо не ти приспадат

# 104
да, не ти приспадат, ама си прибират клиничната пътека- 400 лева независимо от родоразрешението

Общи условия

Активация на акаунт