Жената ДЕВА 3

• 18 844
  • 439
  •   1
Отговори
# 90
Еее на мен твоя вариант по ми допада, че нали знаеш какви сме капризни това девите... Laughing

# 91
  • Бургас
Руслана, аз съм ходила там няколко пъти, но не съм доволна. Да, като за Бургас е стилно и различно, но само посудата ми хареса - от храната никак не останах доволна. Прекалено префърцунтено ми се видя, а и цените си ги биваше....Има един друг, в хотел Бургас, до гарата - води се френски расторант - е там изкарах един 8 ми март преди 2 или 3 години и се зарекох вече да не стъпвам.
На сегашния 8ми март предпочетох разходка сред Странджа - ходихме до един рибарник - хапнахме прясна рибка, после се разходихме и до Малко Търново, приятно разтоварване в природата, макар, че всико е все още голо и мрачно. Много добре ми дойде.
Руслана, ние живеем наблизо и аз не съм се отказала да се срешнем, но дъщера ми беше 10тина дни болна с антибиотици и изобщо не ми беше до разходки, а сега като го видя пък времето - няма как да ме изкарат навън.
В Бургас да .Ресторанта е "Casa di Vino "зад операта в червения блок .Преди време беше кафе "Капитолия"май  му беше името.

# 92
Бургазлийки, дайте по един скайп.  Mr. Green
Да не се окажем съседки  Whistling

# 93
  • Бургас
Бургазлийки, дайте по един скайп.  Mr. Green
Да не се окажем съседки  Whistling

Аз съм в "Славейков".
Има ли комшийки?

# 94
АЗ останах доволна от ресторанта на 100% Незнам какво си хапвала Но нямам забележки.А има малка подробност,готвача ми е познат ,доскоро работех във фирма за ресторантско оборудване та си бяха наши клиенти.Ама не вярвам да е от това.Префърцунен ли ми зависи от вътрешното ти възприемане,ние не бяхме последна мода и с костюми.Просто според зависи от тебе си.На мен лично много не ми дреме как са облечени другите Разбира се че имаше фолк и бизнес изпълнения НО  Peace.Аз се почувствах прекрасно.
Живея в "Славейков" 41бл. скайпа ми е chereshovcviat            
Всичко си Казах  newsm03

Последна редакция: чт, 12 мар 2009, 10:02 от Русалана

# 95
ДЕВА

Девите са умни, разсъдливи,
ту сърдити, ту добри, вежливи.
Във живота хитро се нареждат,
даже и роднините подреждат.
Ще направят всекиму услуга,
но в замяна...ще поискат друга!
Мъж ли е – той все анализира,
“цаката” на всичко ще намира.
Винаги ще прави точни сметки –
за бензин, за дрехи, за подметки.
Пипне ли в ръцете власт голяма –
друг не ще я вземе – начин няма!...
Ако е жена, е услужлива,
принципна и доста паметлива.
Като Пенелопа уж ще чака...
Дева си е, но изневерява
и съпруга ловко изиграва.
Лъже, маже....и целта постига,
но духовното не й достига!
Близък ли си  - теб ще те зачитат,
чужд ли си – теб ще те изритат!
Рибите им знаят номерата –
Винаги засичат им белята.

# 96
 Hug Hug Hug Hug БРАВООО.СУПЕР !!!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 97
  • густо майна Филибето
А какви подаръци обичате? Аз практичните Mr. Green Нямам нищо против и предмет на изкуството, но там е трудно да ми се нацели вкуса. И наистина трябва да е изкуство, от класа.

# 98
yasmina, страхотно е!

# 99
ехоо, нещо всеки е на някъде и темата опустя.
Девици мили, покажете се  Hug
Днес е петък 13 - суеверни ли сте? До момента случи ли ви се нещо лошо?

# 100
На мен не ми прави особено впечатление, че е петък 13 по простата причина, че съм голям карък в живота.Опитвам се да не съм прекалено песимистична,но живота все ми сервира неприятности.Понякога си мисля ,че съм се родила с магнит, който ги привлича.

# 101
Щом е 13 и петък, би трябвало днес да ми върви  Mr. Green
Нямаше ли вече такъв ден преди?  newsm78

# 102
  • София
Имаше май съвсем на скоро Rolling Eyes
На мен, днес от сутринта всичко ми е на 6 bowuu,чак сега обърнах внимание че е петък 13

# 103
ccvveett на коя дата си родена?

# 104
Охооо, Девици, пак е петък и пак 13-ти  Party С тази разлика, че е вече март месец. Нали има едно поверие(суеверие), че през женския месец всяка жена си избира един ден. Какъвто е денят, такава ще е и тя през цялата година. И моят ден си е 13-ти, рождената си дата винаги избирам.  newsm78 И значи ще съм ту усмихната, ту сърдита цялата година. Дано само да не завали  Wink

Общи условия

Активация на акаунт