1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - част 26

• 25 612
  • 440
  •   1
Отговори
# 105
  • до най слънчевия бряг
Ами интересно как ще оправдаят след месец два отсъствието на Фюсун пред момичетата ,едва ли все ще ги лъжат ,че другата баба е болна а и като дойде бебето на А.,те нали ще се питат как ще реагира майка им Какво ли ще измисли бабака за да замаже положението
 не ми стана много ясно ,Надиде спази ли обещанието да не казва на Бурхан за изневярата или все пак му каза

# 106
И Шех и Онур нещо ми намирисват!!!!!Скоро не са се разделяли!
ааааааа моляти се недеи така стига вече са се разделяли #Cussing out #Cussing out
 Naughty

# 107
Цитат
renate.2008 много се радвам за теб,но не можеш да отречеш,че монетата си има и друга страна.Аз това имах в предвид.

Не само ,че няма да отрека,но съм съгласна,че има и друга страна на монетата!Особенно когато става дума за изневяра или секс преди брака-действа закона на джунглата!Наша съседка забременя и брат и я закла като пиле за да спаси честта на семейството!Е,това не е ежедневие-има подобни истории които завършват със щастлив семеен живот(ЗАВИСИ ОТ СЕМЕЙСТВОТО),но като цяло всички мюсюлмани са чуствитилни на тема изневяра и то доста.А във филма си мисля,че точно за това сценаристите оставиха бабето да опере пешкира с изневярата,защото по меко наказание няма как да измислят.Ако бабка кажеше на сина си или на Бурхан едва ли ще има такава развръзка за Фюсун,а сигурно в момента голяма част от зрителите в Турция се ядосват,че Надиде пази това в тайна....въпроса опира пак до пустата ЧЕСТ!

# 108
  • София
не ми стана много ясно ,Надиде спази ли обещанието да не казва на Бурхан за изневярата или все пак му каза
Не е казала на никой.

# 109
Ами интересно как ще оправдаят след месец два отсъствието на Фюсун пред момичетата ,едва ли все ще ги лъжат ,че другата баба е болна а и като дойде бебето на А.,те нали ще се питат как ще реагира майка им Какво ли ще измисли бабака за да замаже положението
Не е казала нито на Бурхан,нито на Алито.За сега.Иначе щеше да има конско.....

# 110
  • София

А аз от бебето не разбрах дали Али кемал научи.

# 111
понеже в момента правя снимките( но ще ги кача довечера) ми направи впечатление, че  при раздялата на Фюсун и Али Кемал -  Надиде бдеше като кобра -  да не би случайно Али кемал да омекне и да прости на  Фюсун Rolling Eyes

# 112
понеже в момента правя снимките( но ще ги кача довечера) ми направи впечатление, че  при раздялата на Фюсун и Али Кемал -  Надиде бдеше като кобра -  да не би случайно Али кемал да омекне и да прости на  Фюсун Rolling Eyes
Иаз така забелязах, не ми хареса тук бабка при цялото ми уважение към нея!Е, сега Фюси ако си бе останала щеше да се спре и биха имали истински втори шанс-на чисто.Но...

# 113
  • София
 Всички проблеми и лични , и семейни - че малко раговаряме помежду си! Говорете с децата  си, споделяйте  техни вълнения и тревоги. Всеки проблем има своя изход - споделено с най близкия си човек! Там , където има тайна - там има недоверие ! Филма е олицетворение на нашия бит. И бедни, и богати - живеят със своите проблеми. И Периде - богата и независима вдовица -  не е пожелала да заживее наново своя живот с любим човек; живее с мисълта си - защо я изоставя мъжа й; боготвори своя син така, че не може да приеме от раз неговия избор ; но - в голямата къща тя е дълбоко самотна и нещастна - затова тругва по местата , където са били с мъжа си. Тоест - липсата на отдавна разговор помежду им , я довежда и до неговата любовница.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 15 нови отговора.Връщам се да ви чета !

# 114
Да и аз си помислих същото,ако Али Кемал беше казал прощавам ти тогава какво? newsm78

# 115
Да, точно така Шефтрябва да се говори в семейството,а не с крясъци и викове, и да се избере оптималният вариант за решение!Старая се да е така!

# 116
Тъжна история - особено когато майката си вземаше довиждане с момичетата. smile3518
Все пак не мога да си обясня защо има прошка за синчето, а за другата /чуждата/ - няма. newsm78
Все пак не може да се отрече, че свекито даде макар и минимален избор на снаха си.

# 117
Gerova , какъв избо р е това?!На нейно място щях да избера другото-да казва на Бурхан,сина му е и по-зле!

# 118
Вижте момичета може би наистина трябва да се съобразяваме с нравите и обичаите на другата нация и да не разсъждаваме от наша гледна точка трябва да сме по обективни въпреки, че мисля, че мюсулманите са наистина крайни!

# 119
[Ренате, мисля че просто си имала голям късмет с арабското ти семейство.Те са обаче явно някакво изключение

Наистина имах голям късмет и то най-вече на свекърва!Не гарантирам за всички арабски страни,говоря за год 1986-91,за пет години в Йордания видях много и различни хора и фанатично вярващи и демократични,предполагам същото важи и за Турция.Затова гаранция няма тук,камо ли там!!!

Общи условия

Активация на акаунт