1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - част 26

• 25 584
  • 440
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Шеф  Laughing целта на "запис" е като кликнеш горе на "Нов отговор на моите публикации" да ти излиза темата, един вид да не я губиш от поглед и да я търсиш по страниците.
Напълно безсмислено точно за тези теми, защото те не отплуват назад, все на първа страница си стоят.

# 181
  • София
В понеделник и вторник няма да има серии - празници

ники-  Hug

# 182
Следя филма горе-долу веднъж седмично по нова, толкова мога от ангажименти, сега наваксвах от миналата сряда само от инфо по темите.
Направиха ми впечатление коментарите за Фюсюн най-вече наблягането за турски мироглед и мюсюлмански нрави. Сетих се за Ана Каренина - преди 150 години православния Толстой поднася същия сюжет -  това, което е позволено на мъжа НЕ е позволено за жената.
Странно безвременно ми звучи. А на вас?

# 183
http://www.kanald.com.tr/Dizi/

В дясно филмите по Канал Д за тази седмица нашия го няма. Sad

# 184
  • на морето
Здрасти пак и от мене !
Кога ще е гледането на 1-ва серия ????

# 185
ЕЕЕЕЕЕЕЕЕ тези пък от Нова колко са гадни!!!!!!!Аз започвам работа от 4 и си викам ще си го гледам те пък няма да го дават!!!!!!!И тези от канал д също!А бе нещо ми се объркаха плановете!

# 186
Здрасти пак и от мене !

тази вечер

# 187
  • София
 ерика, за тази програма видях - от 8ч. е Кючук Кандилар, който е винаги преди Бинбир гече. Само преди 2-3 седмици - мисля 80 еп. ги размениха- и от 8ч. излъчиха нашия сериал, и аз малко го изпуснах. ( sali  е вторник , нали?)

# 188
  • на морето
Здрасти пак и от мене !

тази вечер
А подробности на скайпа ли да чакам ????

# 189
ерика, за тази програма видях - от 8ч. е Кючук Кандилар, който е винаги преди Бинбир гече. Само преди 2-3 седмици - мисля 80 еп. ги размениха- и от 8ч. излъчиха нашия сериал, и аз малко го изпуснах. ( sali  е вторник , нали?)

Да вторник е Салъ.Предната седмица имаше и реклама ,че следващия епизод ще е на 24-ти дано ги сменят утре ама нещо не ми се вярва.  bouquet

# 190
Шефче надявам се пак да са объркали нещо та поне 83 серия да гледаме.Ерика ами, който не може да се включи в скаипа ще има ли превод в блога на Вярка?

# 191
  • Sofia
Отдавна не сум ви чела, а колко сте изписали...Днес нещо се възмутих на филма и абсолютно подкрепям Фюсун, а тази Надиде  Twisted Evil отвратителна бабка. Типична ужасна свекърва, синът и може да има любовница та и дете, което на драго сърце ще приеме, но снахата не. И така да и отнема децата -  каквото и да е направила те са и деца!Ужасна бабка!

# 192
  • София
shpono, мила ,надявам се да гледаме

Ако ли не - другия вторник!

# 193
Как ли ще го дочакаме?Пак ще ни побъркат от напрежение!Каква картина само!!!!!!!!!!!!!!!

# 194
Изказвам голямото си възмущение от Надиде. Що за безсрамница да се бърка в семейството на сина си. По- добре да го беше възпитала в уважение и разбирателство.

Последна редакция: пн, 23 фев 2009, 21:18 от koki1

Общи условия

Активация на акаунт