1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - част 26

• 25 543
  • 440
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Добър вечер момичета, докопах се до комп по никое време и хоп първо в блога да видя какво е станало с Керемчо и после при вас тук. Разписах се в анкетата с опцията като ще се вика дай поне аз най-силно-тоест ще се навикам на бабка, че сина и и той се същата стока...
За днешната серия какво да ви кажа много емоции бяха. Първо ми беше кеф за Бену, Керем наистина изглеждаше щастлив. Стана ми жал за Джансел и Яман. За Фюсун и Надиде няма какво да коментирам освен че наистина Фюсун е тъпа овца-ми свекито с нея пътува уж слезе- ми поне веднъж се обърни и виж мама му стара какво прави и дали не ви следва кола! Ама Али Кемал голям мъж се извъди, е хак да му е това дето го чака по нататък.
Онурчо днес излъга Шехи за пръв път и май ще следва ново скарване като разбере Шехи. Айде нови 4-5 серии на страдания....
Ясемин беше много достоверна като роля и игра. Жал ми е и за нея...
Уф от сряда тръгвам на работа отпуската свърши. Ако не успея да си сменя компа и монитора, ще ставам в 5,30 да гледам сериите. Това че ще пиша по рядко не значи че няма да ви чета и да знаете че при първа възможност ще пиша! Вече и моя GSM зъни с мелодията от филма. Мислех си да я сложа на моя личен Онурчо, ама се размислих и на него си остана музиката от Междузвездни войни по точно марша на Дарт Вейдър.... А нашата мелодия е на всички останали извън фамилията.

# 226
  • София
Аа и моя телефон свири така от една седмица, ама забравих да се похваля!

# 227
  • София
Така момичета изревах си очите - как не ги е срам тези сценаристи - бременната Фюсун да подлагат на такива сцени. Като я гледах и си казвах, е сега ще почне да ражда. Добре играе момичето.

След дълго чудене как бих постъпила реших да не отговарям, още прехвърлям неща учени за религията им, за живота, чета ви и до момента съм стигнала до следния извод:

Грешната Джансел бе наказана жестоко от Бога, грешната Фюсун също получи жестоко наказание, но няма да е честно Али К. да остане ненаказан - в крайна сметка той забърка кашата. А го дават страдащ, милинкият той - егати ла..ото - повдига ми се от него.

Надиде реагира напълно нормално според ситуацията в която бе - непоносима снаха хваната в изневяра, но тя е добра душичка и според мен ще извика заради децата отново Фюсун.

Еххх и утре ще пропусна серията и ще я гледам чак вечерта - нямам търпение.

Hug Hug Hug

Красе  Joy Joy Joy брей чак сега те прочетох - мислим еднакво  Mr. Green, а се върнах да видя на кого беше писането за огърлицата на Бенну - и на мен ми направи впечатление реакцията на Керем. Там ще има развитие - сигурна съм.

# 228

Мехрибан и дъщеря и нa 15 месеца. Tя също има син нa 12 години.

# 229
От това, което могa да разберa тук става дума за отношенията между  Halit и Берг преди.
Експертитe ще ни кажaт.

Halit Ergenç'in yeni dizi aşkı Bergüzar
Bu kez son dizisindeki rol arkadaşı Bergüzar Korel'e tutuldu.
16 Kasım 2006 Perşembe 10:58

atv'de üç sezon boyunca fırtınalar estiren "Aliye" dizisiyle ünlenen Halit Ergenç, aynı dizide kız kardeşi rolünde oynayan Emel Çölgeçen ile iki yıl süren bir beraberlik yaşamıştı. Ancak aynı evi paylaşan ve herkesin evlenecekler gözüyle baktığı çift, aniden ayrılınca yakınları çok şaşırmıştı. Çiftin ayrılığında Ergenç'in hayranlarını kaybetme korkusu rol oynamıştı.

"Evlenemeyiz"
Çölgeçen'e, "Hayranlarım bu ilişkiyi istemiyor. Evlenirsek onları kaybederim" diyerek ayrılma kararını açıklayan oyuncunun ne var ki; söylediği ile yaptığı birbirini tutmadı. Çünkü hayranlarını bahane ederek ayrılma kararı alan Halit Ergenç, bu kez de "Binbir Gece" isimli yeni dizisinde başrolü paylaştığı Tanju Korel'in kızı Bergüzar Korel'e gönlünü kaptırdı.

Yeni diziye yeni aşk
Yeni diziye yeni bir aşkla başlayan Bergüzar Korel ile Halit Ergenç şimdilerde bu ilişkiyi set çalışanlarından bile gizli tutuyor. Emel Çölgeçen ile ilişkisini hayranlarının sesini dinleyerek bitiren Halit Ergenç'in Bergüzar Korel ile aşkına fanatik hayranları nasıl bir tepki göstereceği merak konusu... Bakalım Ergenç bu kez kalbinin sesini dinleyecek mi?

# 230
меги, да, грешни, и да не забравяме- бедни. А е факт, че на бедните хора проблемите от сложни по- сложни стават, и много по- трудно достигат до някакво равновесие. Докато Али-Кемал е грешен, и глупав, и безхарактерен, но богат. На Джансел майката я видяхме що за стока е, като ги гледаме Фюсун и Гани, можем да се досещаме за родното и гнездо, а пък льольото си има Бурхан, Надиде, фабрики, магазини. Несправедливо, но такъв е животът.
Много започна да се набляга на религията и националността, но не сте ли попадали на теми в ДиС, където на жената работата и е да ходи по магазини и почивки, но при проблем не може да мръде и гъкне, защото я заплашват, че ще я изхвърлят и оставят без децата.

# 231
Добро утро момичета. Сега се сещам за сцената когато Али Кемал ревеше на майка си и каза   ' Аз исках само малко обич и  я   получих от Джансел...........
  И си мисля че наистина е така ако Фюсунката беше по мила с него  той нямаше да иде при Джансел  след което  те вече истиват  в  чувствата си един кам друг.  А за бабка наистина малко прекали.

# 232
Какво да ви кажа момичета явно тази тема ще я разискваме дълго и пак няма да си обясним някои неща, защото сме два различни свята!!!!!!!!!Моля ви момичета наистина Мишел вчера публикува някаква статия със снимка и аз си мисля, че става въпрос за Берг и Халит, но милата нямаше време да я преведе, който има време ако иска да я погледне!!!!!!! Praynig Praynig :pray:Anna3com я беше пратила!!!!!!!!!!а на мен друго мо направи впечатление, че Шех беше с мн къса рокля!!!!!!!!!!!!!!!

# 233
  • Варна
Пак изтървах цяла тема Rolling Eyes

За анкетата,гласувам с  1 опция  Peace

Отивам да почета,колкото мога Crazy

# 234
Някой по- напред в темата беше споменал, че Онур излъга Шехи. И на мен ми се струва, че  тя ще разбере но някакъв начин и ще си имат проблеми.

# 235
я вижте това:http://www.torrentreactor.net/find/binbir-gece-episode-83

# 236
Не вярвах, че ще го кажа, но Надиде  беше по-лоша, отколкото очаквах. Прочетох вчера тук за нейното поведение, но сутринта буквално я намразих тази добра баба..и за приказките й за Джансел преди  - като е ходила с женен мъж...честно казано, бабето ми опротивя , което направо не е за вярване. Много им се радвах на разбирателството между нея и Бурхан

# 237
И аз мисля ,че  Надиде реагира правилно,все пак Фюсун  доста време им пилеше нервите и те  я търпяха ,но поведението и преля чашата.То е ясно че като единия изневери и другия като тръгн да му отмъщава от това семейство няма да стане повече ,но Надиде правилно и каза че плюе там където яде.Та за това хайде на село ,даже те бяха и доста благосклонни дадоха и и кредитна карта ,ако беше друг можеше и да не и даде  пари.Според мен така се получи защото самата актриса която играе Фюсун е и бременна и като гледам скоро ще ражда ,та трябва да се покрие за  малко   Laughing

# 238
я вижте това:http://www.torrentreactor.net/find/binbir-gece-episode-83
     но може и да греша защото и 150 епизод да потърся пак дава резултати.извинете ме.

# 239
всъщност дава само до 90 епизод

Общи условия

Активация на акаунт