1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - част 26

• 25 537
  • 440
  •   1
Отговори
# 285
Какво да чета???????С бели букви ли трябваше да го напиша-това ли имате впредвид?
Много е трудоемко да се изчита всичко което е написано не мислите ли?
поправи си поста или го изтрий - вече ти отговориха или поне го напиши с бели букви Peace

# 286
# 287
  • София
А то на руски  Embarassed срам и резил,че не се сетих.

# 288
  Правят всичко за нея, носят я на ръце, тя пръста си не помръдва за нищо. На всичкото отгоре и търпят ежедневно подмятанията и и злобата и. Не мислите ли, че не е невъзможно да се беше случило и такова развитие на нещата. Пак напомням за темите от Дом и семейство.
И какво от това,а че постоянно тя трябва да се отчита с кой говори,къде ще ходи и какво прави?Че постоянно трябва да се съобразява с тяхното мнение и чувства? Според мен това я е направило толкова жлъчна,а за това ,че е дива селянка те са си я избрали,пък той и Али Кемал не е по-различен.Тя даже не разполага със собствени пари-лекарствата и купи Надиде!

# 289
  • София
 дубльонка - означава кожух!

Добър ден момичета! Как сте?  Снощи в чата ме шахнахте - вай ..вай ...  такава говорилня - какво преживях на стари години! Супер сте всичкииииииииии! ерика newsm51

Да , днес като че ле няма да има сериал - програмата на КаналД - на мястото на нашия- някакъв нов сериал!

Още малко - и ще си гледаме нашата серия!

# 290
Да, бе, не разполага с пари, само с кредитни карти.
Аз също не одобрявам, че са оплетени като свински черва отношенията в семейството и не напълно подкрепям Надиде. Но я разбирам и не страдам за Фюсун.

# 291
Лавиния живяла ли си така като Фюси?Аз да ,макар и да не съм давала отчет за всичко-адски е тягостно.Има кредитни карти за които се отчита нали не забравяш какъв цирк изигра за чехлите на детето

# 292
Не, не съм.

# 293
За това разсъждаваш така.

# 294
  • 221B Baker Street
аз определено не оправдавам Фюсюн за всички мизерии,които спретна,но  и не съм съгласна с това,което Надиде й причини Peace

# 295
Лелеееееееееееее колко съм щастлива, че си живея в България!!!!!Благодаря за отговора renate.2008!Няма урагани, няма торнада, няма лава, няма луди мъже.....Ох късмет съм извадила, че съм се родила тук!!!!!!Момичета никой не ми отговори 1 серия ще се качи ли в блога на Вярка?Благодаря на Ерика въпреки, че аз нямах възможност да се включа, но вината е изцяло моя.

# 296
  • Sofia
Аз пък одобрявам държанието на Фюсун , семейството на мъжа и, както и той преди всичко са виновни за поведението и. Не само в случая с изневярата на мъжа и а също и в случая с Щехерезада. До едно време Бурхан я отритвал, а после изведнъж офис, кола и т.н. , един вид самостоятелност, а Фюсун затворена там  едва ли не без собствена самоличност, ми и за това беше права , когато се сърдеше , че тя нищо не получава а Шехерезада да, която впрочем е доста идеализиран образ, мен лично адски ме дразни поведението и като цяло!

# 297
Ние тук сме се качили на главите на мжете си, а хората как живеят само. Да не дава господ. Не че нямам уважение на моя, но като се зазъба, то граници няма.

# 298
Извода:Съжителство на две поколения не е препоръчително,колкото и чудесни да са!Сега сме много по-добрички,след като не сме заедно.
А с Фюси е сходна ситуацията! bowuu
Кой прочел-прочел

Последна редакция: вт, 24 фев 2009, 14:21 от kami69

# 299
  • Варна и...духом на Босфора
 HugЗдравейте момичета! Много пишете, досега ви четох. За нашата Фюси- 23 дена след раждането на сина и Али Дениз се връща на снимачната площадка! Във филма доста често я гледаме да " яха метлата'' в живота си е купила мотор и често го кара по Истанбулските булеварди!

Общи условия

Активация на акаунт