1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - част 26

• 25 524
  • 440
  •   1
Отговори
# 330
  • Costa Rica
Майчице, това което разказваш наистина е страшно, звучи ми като филм от преди 100 год. В днешно време наистина ли продължават подобни традиции???Явно е така де видно е и от филма (постъпката на НАдиде), обаче не мога да повярвам, че съществуват още такива порядки....От друга трана пък съм чувала, че както арабин може да обича жена си , никой друг така не може- любовта им била много силна и на обичаната жена целият свят едвали не е  в краката и... newsm78, тези хора си живеят в друг свят май?!?!?
Мдамммм, съвсем друг свят... newsm78

Колкото и да ме издразни бабчето, не мога да отрека, че тя постъпи по единствения възможен за културата и начин. Дори беше доста мека - ами ако беше казала на деденцето?

Понеже си говорим колко е страшно у Арабско - да, изневярата е едно от най-сериозните престъпления, наравно с убийството, но все пак изневерилите не ги трепят чак толкова лесно. За целта изневярата трябва да се докаже от 4 свидетели мъже, а това е почти невъзможно - колко жени биха си вдигнали краката пред такава публика? Е, ако някоя е била чак толкова тъпа - заслужава си го, глупостта трябва да се наказва. Twisted Evil

Все се каня да постна откъси от една много сладка статия относно мюсюлманската култура. Дано днес остане време. Да видим, дали после ще се радвате, че сте жени в Бг.

Приятно гледане! Аз пак ще догонвам.

# 331
Момичета, какво точно стана, че късно го пуснах? Защо се скараха пък сега?

# 332
Момичета, какво точно стана, че късно го пуснах? Защо се скараха пък сега?
Онур получи букет от Ясмин с двусмислена картичка Peace

Гани пак се изявява като плейбой hahaha

# 333
Делфина Ангуа фон Юбервалд, скъпа каквото и да постнеш,каквото и да прочета-аз не се радвам че съм жена в БГ, но се радвам че не съм жена от техния свят,НИКОГА не ще ги разбера арабите!

# 334
е бравоооооооо на Бурхан Party -  наистина е обективен, Peace

хайдеееееее сватосаха Каан Joy

# 335
Ето и думичка на укор към Али кемал от Бурхан няма,няма да каже че и дете е направил на друга жена, то от вятъра станало.... #Cussing out #Cussing out

# 336
 Shockedбрех Надиде... стана като вещица Shockedи как се подхилна накрая ooooh!

не казвам,ч е и аз не бих направила така, ама... все едно,ч е Надиде има две лица Mr. Green

# 337
Звездичка, мерси  Hug

Shockedбрех Надиде... стана като вещица Shocked
Да!  Shocked

# 338
  • Sofia
АУУУУУУУ Надидееееее и каква усмивка тегли накрая.....

# 339
  • Варна
Шех е права според мен, при тази ревност от страна на Онур просто няма как да реагира. Аз малко приличам на нея, яхвам метлата от нищо, а картичката не беше нищо Peace

# 340
Hug

оо чичо Сердар... Онур как се сдържа да не изревнува не знам Joy

Ама Шехи може да е по студена и от лед.. чак телефоните замръзнаха Joy
има причина да - не може да се отрече -  парфьома, сега картичката....

Али Кемал чака баща му да му  разреши от колата да влезе в къщата на Джансел ooooh!

# 341
Показа си рогата бабка  Whistling

# 342
хахахах Али кемал разбра за Яман Whistling

# 343
Наадиде защитава Честа на семейството си не виждам какво толкова лошо е направила. newsm78

# 344
Наадиде защитава Честа на семейството си не виждам какво толкова лошо е направила. newsm78
не е, аз казах, че и аз така бих постъпила.. нооооооо направо акто е има тъмна и светла страна Joy

Общи условия

Активация на акаунт