1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - част 26

• 25 613
  • 440
  •   1
Отговори
# 120
Тъжна история - особено когато майката си вземаше довиждане с момичетата. smile3518
Все пак не мога да си обясня защо има прошка за синчето, а за другата /чуждата/ - няма. newsm78
Все пак не може да се отрече, че свекито даде макар и минимален избор на снаха си.

Какъв избор?
Направо и каза какво да прави - с две думи я изгони.

# 121
  • София
Вярка, ако искаш и ги нямаш там, сложи тези целувки в блога.

# 122
Аууууу, Йордания!Там е най-страшно!Точно както каза-колят ги и окото им не мигва.
Но Турция мисля не са чак така,не са фанатици,освен в източните части-така съм чувала.
Аинформираността ми е от поредицата книги по действителни случаи "Преживяно"-та ми е ясно за какво става въпрос....

# 123
По повод моралния казус, по- скоро подкрепям мненията на ренате и страхотна. Аз изобщо не видях кой знае какви угризения във Фюсун при впускането и в авантюрата. Когато тя самата трябваше реално да вземе решение, постъпките и съвсем не се покриха с думите, които постоянно мелеше на Али-Кемал. Явно е било само въпрос на хронология, и просто така е станало, че Али-Кемал първо е срещнал Джансел, ако Фюсун беше срещнала своя художник преди изневярата на мъжа си, тя пак нямаше да се въздържи. Стига ми един път, че ревах за нея преди операцията, днеска не съм ревала.  StopНе мога да подкрепям в мислите си човек, който все се изтъква колко е честен и онеправдан, а в същото време постоянно мачка хората и е точно толкова безчестен. Не, че напълно съм съгласна с постъпката на Надиде (да не забравяме, че актрисата е бременна и Надиде не е виновна, че Фюсун трябва да си тръгне), но не ми е жал за Фюсун.
Но много мъчно ми беше за Джансел, милата. Страшна е духовната нищета на майка и и начинът, по който се отнесе с паметта и. А бебенцето, горкичкото, гледа с очички и търси майка си. Голям късмет и то изкара.
За Ясемин също ми беше мъчно. Тя беше принудена да бъде силна, да преглъща себе си, за да подкрепи Онур като истински приятел по време на неговата криза, и сега просто рухна. Да не забравяме, че не се намери никой друг, който да остане край Онур тогава. 

# 124
Цитат
Аууууу, Йордания!Там е най-страшно!Точно както каза-колят ги и окото им не мигва.

КАМИ69 Недей така да стряскаш хората ,в книгите има и художествена измислица!Не е чак такъв ужас-аз там работех,излизах с приятелки,обличах се нормално-Е без къси поли и голи ц-ци,но ако се съобразяваш с основните правила,наистина можеш да живееш като Надиде и да командваш парада тихомълком-Но не е за всеки работа

# 125
Да, точната дума за Ясемин е че рухна! Аз също много я харесвам,но днес се поизложи,защото се и напи...о...а пейзажа....
А за Фюси-не я харесвам че е злобна,алчна и змия,но това което и се случи(изневярата на Алито) може да се случи и се случва на напълно нормални и добри съпруги..просто се случва.Винаги вина има и в двамата.И запомнете:гаранция няма никога!(т.е.на всеки може да се случи)...за съжаление!

# 126
  • София
Тук са много сладки:

# 127
Ренате,точно в тези книги няма измислици- от тази поредица,по действителни случаи са,които се случват в наше време.И за много от тези случаи там дори не се говори,потулват ги, а полицията дори не я интересува.Така е,мила!Имала си наистина хора до теб,а не фанатици.
Да и това е така:не е за всеки такъв живот.

# 128
  • София
За влюбените в Онур!

# 129
Цитат
За Ясемин също ми беше мъчно. Тя беше принудена да бъде силна, да преглъща себе си, за да подкрепи Онур като истински приятел по време на неговата криза, и сега просто рухна. Да не забравяме, че не се намери никой друг, който да остане край Онур тогава.  

Напълно съм съгласна,но нямаше ли Ясемин и друго нещо наум докато му помагаше luvbedНе съм убедена в чистото и приятелство Rolling Eyes

# 130
  • Хасково
Много страсти има след тази серия.
Може би Надиде постъпи прибързано и импулсивно, но като героиня от филма ми допада много повече отколкото Фюсун. Стана ми мъчно за децата, макар, че ми се струва, че те са привързани повече към баба си отколкото към майка си.
Фюсун е много материален човек, като брат си. Гледат и децата, има добър свекър и свекърва / днешната серия е изключение /. Мъжът е малко простичък, ама и тя непрекъснато се заяждаше. Според мен си го търсеше.
Джансел също ще ми липсва.  Cry

Радвам се много за Керем и Бену. За сега изглеждат много влюбени.

Онур малко попрекали с ревността си, но важното е че се сдобриха.

Момичета, опитвам се да си спомня, как се запознаха Али Кемал и Джансел ,ама  newsm78.

Гани дали няма да се наложи да стегне куфарите, за всеки случай.

# 131
  • В тъмната гора.
Относно Надиде само ще напиша без бели букви - Господ забавя, но не забравя.....така ще си го нахендри с подкрепата за този свой тъп син, че.......

# 132
  • София

Момичета, аз пък си мисля за утре вечер- такива сценарии ми се въртят в главата ?  И аз като Браджелина не мога без Онур.....

# 133
Цитат
За влюбените в Онур!

Тайна newsm03,от тези ваши фотоси и аз ще се наредя на опашката вече............. smile3521Току вадите някоя снимка,а той от хубав по хубав.......... smile3555

# 134
Днес най- жал ми стана за Яман. Горкия,загуби жена си,която цял живот е обичал без да може да я има.И когато намериха щастието си  остана сам с бебе на ръце.
Ясемин и тя търпя,търпя,надява се,че Онур ще и обърне внимание.И накрая като реши да замине за Америка разкри чувствата си.
Фисун пък,почувства се желана,залитна по друг мъж,но свекито я хвана в крачка и остави двете си деца.
Не оправдавам Надидето,защото нейния син не само залитна,но и дете направи на друга жена.Фисунката поне все повтаряше,че имала семейство и деца.Дядо ни Бурхан и той подхвърли,че Алито трябва да замине в Кайсери,но Надиде го спря.
Днес най-щастливи бяха Бенну и Керем,макар,че ми се искаше да видя Бенну в булчинска рокля.
Онур-както винаги твърд и предан,но пък и голяяяям ревнивец.

Общи условия

Активация на акаунт