Юлчета добрички,спинкат,слушкат и играят си самички!(N 76)

• 11 676
  • 293
  •   1
Отговори
# 225
Кога въведохте глутен и млечни, че вече до попара стигнахте newsm78, ние сме още до кривата круша.

Абе то и ние не ги въвели още, ама си питаме да си знаем за по-натам. Днес дадох морков с заек, е няма такова отвръщение. Направо му се сгади на детето Whistling Чудя се утре дали пак да го предложа или направо да си се откажа newsm78

# 226
  • непостоянно
Добър ден Grinning

Ей, тия блондинки, бе Hug И аз съм била руса в ученическите си години Flutter
Иве, изглеждаш чудесно bouquet

сладур Hug

Ама, вие май всички давате или ще давате попара. Аз пък не виждам нищо полезно или пък жизнено необходимо (егати словосъчетанието Crazy) в попарата Crossing Arms и за ужас на свекърва ми не съм давала на Йоана изобщо Whistling И сега ще пропусна да дам на Ирена. Не виждам смисъл просто Peace

...
Кога въведохте глутен и млечни, че вече до попара стигнахте newsm78, ние сме още до кривата круша.
...

Ох, и ние така се моткаме с тва захранванее ooooh! Мразя захранването! Crossing Arms Ще ми се да можеше да караме само на цица до 2 годинки, например Whistling, и после ХОП, директно да мине на нашата храна Laughing

ЧЕСТИТО НА МЕСЕчКОВЦИТЕ Hug Heart Eyes Hug

и малко OFF topic:
искам лятооооооо   grinning039 аман от  cold предпочитам  sweating

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 13:40 от Ивончето

# 227
maryloo, бързо да оздравява Емо Praynig
маякуб, много е гадно това с мъдреца. Аз, Слава Богу нямам зародиш на горни мъдреци, но за сметка на това брах ядове с долните. И двата ги извадиха(единия, без упойка,  в една "бойна" клиника в Мексико, от тия със сламените покриви и счупените прозорци Laughing . Беше голямо приключение, но не усетих грам болка. Другия - в частна лъскава клиника в София от лицево-челюстен хирург, и после няколко месеца не можех да си затворя устата като хората. Laughing)
Много сладки снимки на бебенца видях Heart Eyes!
Ивонче, и аз не виждам смисъла от попарата. Мисля да не давам.

# 228
Е добре де, само се чудя с какво заменяте попарата за закуска newsm78 С каша ли? Ако с каша, тогава какво давате за следобедна закуска Thinking

# 229
amarinova, аз давам само зеленчуково пюре на обяд. От другия месец мисля да въведа и плодово пюре следобяд. Каша май няма да давам, че Ивето ми е дундичка.

# 230
Мерилу
като има ледени крайници - вдига Т.
скорошно оздравяване  на капитана Hug Hug Hug

# 231
  • София
Попара и аз не ям Blush И дени за моя радост не обичаше .
Аз също не мисля да давам вода с хляб  Laughing

amarinova ами като му беше време за попара на Дени вече ядеше всичко. Примерно сутрин му давах каша в плод или само плод и бисквитки. Но той ядеше на събуждане кърма и не беше гладен сутрин  Rolling Eyes на обяд вече бяхме на кухня -давах му основното ядене. Следобад кремчето, а вечер супата Peace
И той изяждахе нищожни количества от всичките тези неща. Хвърлях ядене като за световно.......  ooooh!
Сега на Маги и давам пюре на обяд и плодово следобяд. мисля за сега да не давам каша, че и без това е достатъчно пълна. Ще взема Елда-мелда и т.н. колкото да ги е пробвала Wink
Сутрин или следобяд може да се дава и кисело мляко с плод, но не мен Дени ми се подсичаше зверсики от него  Rolling Eyes Прояде кисело мляко почти на 2г Rolling Eyes

# 232
честита Месечинка на Боби и Илия
Бамбола   bouquet,заслужаваш почерпка,ако не ми беше казала,хич нямаше и да си взема списанието. Маякуб,на мен първият и единствен мъдрец ми изби на 27години.Чувала съм,че ако до 30 не избият-никога няма да избият.

# 233
Астарта, къде се изгуби пак Thinking Честита месечинка на Илия  bouquet

И все пак, въпреки че и аз не виждам с какво толкова може да е полезна попарата, определено мисля по-нататък да пробвам да я дам. Ако я хареса добре, ако не ще мисля за друга закуска...

Бързо оздравяване на всички болни бебоци Hug

# 234
  • София
Аз нямам нищо против попарката, повечето деца я обичат, но е напълно взаимозаместима с кашите и не бих давала в един ден сутрин попара, следобед каша. Това е все едно две каши. Струва ми се, че идват твърде много въглехидрати и тестено за един ден, особено за шишкавели Laughing Според мен за деня не бива да има повече от едно такова хранене, по избор сутрин  или следобед Peace Другото бих го направила млечно-плодово. Ники, когато прояде сутрин попара/ към годинката беше, дотогава сутрин караше май само на плодове и кърма/, получаваше следобед млечно-плодов крем, мляко с бисквитки и т.н. вариации, някакви по-хранителни плодове/ банан с авокадо примерно/. А, и още нещо. Не разбирам защо когато веднъж се даде попара, тя трябва да става неизменната закуска Rolling Eyes Много майки дават всяка божа сутрин това. Е, как ще ядеш всякак сутрин едно и също newsm78

# 235
Да се отчета: +200 грама (почти 7 кг) +1 см (67 см)  Rolling Eyes Доста съм озадачена  Confused, защото си хапва Катето и ака, при това (средно 3 пъти и то 2 пъти както си трябва  Simple Smile). Съветите, които получих (или по-скоро бях насметена), както обикновено, ми се видяха пресилени, тъй че няма да ги коментирам. НО и като се опитвам да следвам правилата, пак не се получава, тъй че ще видим...

Честита докторска титла на Киса  bowuu

Бързо оздравяване на Емчо и останалите болни Flowers Four Leaf Clover

Матей е опасен герой  Heart Eyes

Селави, отопляваме 75 кв.м (двустаен апартамент, но не целия през цялото време). Чудя се дали да ги викам да проверяват електромера или направо да поискам да ми сложат електронен.

Честити месечинки  Hug

# 236
  • София
А, и още нещо. Не разбирам защо когато веднъж се даде попара, тя трябва да става неизменната закуска Rolling Eyes Много майки дават всяка божа сутрин това. Е, как ще ядеш всякак сутрин едно и също newsm78

Еми като е препоръчал педиатъра   Mr. Green
аз също не мога да си представя всеки ден да ям едно и също  Sick

E.L. кое списание, какво , а,а??2

# 237
# 238
Белинда, мерси че внесе разяснение, в и без това доста обърканата ми главица Crazy Кетито, има нещо вярно в цялата работа Wink

Гнидка, аз мисля, че добре си е наддало детето Peace И Алекс изведнъж доста намали темповете на растеж.

ЕЛ, я внеси малко яснота около Лорчето Laughing

Дони, Боян и Сами са невероятни деца Heart Eyes

# 239
Здравейте и от мен.
Доне- Боян има страашни очи  Heart Eyes
Някой може ли като за малоумни да ми обясни пак как се прави каша от оризово брашно, но с мерки и теглилки, моля   bouquet  Хич не ми ясно колко да накисна и в колко вода и после с колко кърма да го сваря и т.н. и т. н. Абе въобще малоумна работа  Blush
Майра много е сладка Ноеми  Flutter
Всички бебоци по снимките са невероятни  Hug

Общи условия

Активация на акаунт