Юлчета добрички,спинкат,слушкат и играят си самички!(N 76)

• 11 676
  • 293
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря, момичета!  Hug Верно много болнички бебета имало!  Confused Бързо оздравяване на всички пожелавам!  Praynig
И аз я нямам тази помпичка за нос  Blush ,тя се включваше към прахосмукачката, нали? Само дето моите зверове не дават да им доближа нищо до лицето, а Симона пищи от страх само като види прахосмукачка, а да не говорим, като е включена!  Crazy От толкова сиропи, витамини и антибиотици така са се стресирали, че имаше период в който не искаха и вода да пият, а ми блъскаха ръцете и пищяха.  Sad
Още веднъж бързо оздравяване на болничките!  Hug
А вечер кашлицата в синхрон е умопомрачителна.
  action032 Знам за какво говориш...  Tired

# 106

Тити, айде дано скоро Яската да те изненада приятно с пълзене Hug
ами изненада ни днес по обяд Simple Smile опитах се да филмирам, но батко му викаше, а ние викахме по него, така че не са за показване. Хайде и аз след теб с пълзящо бебе  Hug

хъм, аз съм точно точно по средата на пика на женската сексуалност. А мислех че съм в пика на женската сънливост.....

# 107
Много хубави мами видях,бебчетата също са страхотни.Май имаме второ зъбче-но как да видя-Мона не дава да я доближа(устата й).Пак е с температура,милото цял ден в унес,но дума да не става да я оставя в леглото й.Цяла нощ не спах,май ще продължи серията Tired Cry
Дано всички бебчета оздравяват бързо.

# 108
  • София
Лелеее, едни пълзят, други вече по десет зъба изкараха, наш'то още си е баш бебе, ни зъби, ни кой знае какви движения вкарва hahaha Обаче пък е най-голямата усмивка на света Hug
Качих снимките от Пампорово:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=346027

Предварително се извинявам на сем. Пърлеви, че съм ги изтипосала в нета без разрешение, но щом е за в темата, ще ми простят Hug Обещавам довечера да сложа парола на албума, сега само да го разгледат френдките тук и тегля ключа Peace

# 109
Белинда, вие също ли си водехте баба Mr. Green Ти за това за секс говориш Laughing

Маябии, много хубави аватар и снимки на децата си сложила Heart Eyes

Аз пък съм масажирана и съм се разтекла като не знам и аз какво, спокойно ми е вече и съм доволна от живота Crazy

# 110
  • непостоянно
...Маябии, много хубави аватар и снимки на децата си сложила Heart Eyes
...
newsm10

Белинда, много сте сладки newsm51

пускам и аз няколко снимки в подписа да ни видите к'ви сме готини Flutter Blush, че сега нямам време да качвам в албуми в нета Crazy

Дуци, що дразниш простолюдието Sad и аз искам масаж пък Crossing Arms

# 111
Белинда, туй твойто дете на всички снимки какви усмивки дава Heart Eyes Много е лъчезарен Simple Smile Снимките са страхотни Peace

Ивонче, Ирена много е пораснала. И как си приличат със сестра си Flutter

# 112
Дуци,мерси.
И аз искам масаж,снощи Ивче уж ми правеше детски масаж.По едно време масажът спря,поглеждам-масажистът ми заспал милинкия.
Белинда,страхотни снимки.И страхотни усмивки.И ние нито пълзим,нито се изправяме.Поне зъб за протокола имаме.Аз съм доволна от помпичката за сополи на Чико-дърпам всичко Peace
Не помня кой беше постнал сайтове за намаляване на изображенията,но благодаря Hug

# 113
Аа... не знам как ще ги преживеем тези цели 2 уличаващи снимки... Няма проблем, разбира се.   Sunglasses

2 дни съм с доста силен кръвоизлив и съм като ударена с парцал. Спахме с Алекс следобяда, обаче ми се иска да лежа, лежа и така до утре  Confused

П.П. Ивонче, готини сте, спор няма  Hug

# 114
Прати ми ги на скайп аз да ги кача. То пък бива мързел ooooh!
Искам да видя децата в по-нормално качество, без това не съм ги виждала от миналия век Hug

Снимките на Белинда сега ги гледам.

# 115
Pea®ly,не е зле да пиеш примерно малтофер фол,ще се почувстваш по-добре заради кръвозагубата Hug

# 116
  • гр.София
Belinda снимките са страхотни  Hug Чак на мен ми се доходи като ви гледам колко сте щастливи  newsm10

# 117
2 дни съм с доста силен кръвоизлив и съм като ударена с парцал.
Абе и аз така. Направо какво става вече не знам Shocked

Сега се връщаме от консултация. Чукнахме 10-те килограма. Вече е 10040 гр и 70 см Peace Отново бях критикувана за захранването Crazy Ама аз си имам моя си схема и мое си виждане по въпроса и мисля да си го спазвам. Намалиха Вигантола на 4 капки. А и забравих да питам за Превенара, ама следващия път Peace

# 118
  • Варна
Ние излизахме , купих си 2 блузки от Ню Йоркър този път не се въздържах  Embarassed.Времето не  е много студено във Варна, Grinning дори слънце пече  Flutter
Белинда, Пърли - много готина почивка сте си изкарали  Hug .Децата са много сладки. Heart Eyes
Аз чакам М. нямам симптоми, освен пак глад  Twisted Evil. Купих си по улиците да ръбам варен геврек, голям фен съм на гевреците...  Laughing

# 119
2 дни съм с доста силен кръвоизлив и съм като ударена с парцал.
Абе и аз така. Направо какво става вече не знам Shocked

Вчера за 2 часа напоих цяла превръзка от-до, нямаше празно бяло място  Shocked, това не ми се е случвало никога, а съм имала и други пъти обилен цикъл... поне не ме боли корема ако не друго

Общи условия

Активация на акаунт