Юлчета добрички,спинкат,слушкат и играят си самички!(N 76)

• 11 676
  • 293
  •   1
Отговори
# 270
Честити месечинки на Илия и Боби

А моето дете напоследък заспива където свари
преди няколко дни
вчера
днес

# 271
  • Варна

Я да питам за тоя Нахткерцен, че мъжът ми ми е взел за ръцете уж, но на него пише за бебета и малки деца. Той ли е взел не каквото трябва или е един вид?
Един вид е  Peace Имам го и аз ама освен ръцете си и Павел мазвам ако някъде ми се стори зачервено или изпръхнало  Grinning Мн е добро
Никол е страшна скица, ще я изям... Heart Eyes

# 272
  • София
Астарта, това е приказка - не мисли глупавите пъпки, замаскирай ги и от утре вън, нали днес ви е последният ден от карантината  Hug
Да е жив и здрав Илия, много да ви радва и да слушка, голям, красив и умен да расте  Heart Eyes
Бобо на Инка също, но той сега си има тати да го гушка и е зает за пожелания  Heart Eyes

Накратко:
Сутринта направих елдено-оризовите бисквитки за Дари. Амиии... аз мога да ги ям, но Дари ги прави на трохи и не успя нищо да похапне от тях  hahaha Май ще пробвам по-нататък някоя рецепта с овесени ядки Wink
Изведох я на хубава разходка; във Фантастико са заредили от МОЕТО шипково сладко! Истинско, като от едно време, без пектин, умирам си за него, купих 2 бурканчета  Blush
Прибрах се, накърмих Дари и я оставих на одеалото да си играе, а аз обядвам в хола... По едно време много се умълча, отивам оттатък: тя заспала по корем с главица върху килима  Heart Eyes
Тъкмо реших и кекс да направя (за първи път в живота си!), тя се събуди. Но в крайна сметка я прикотках, сложих я на столчето за хранене, аз въртя кексове, тя играе или гризе бисквитка и гледа Simple Smile
Тъкмо се опече, май е супер кекс Wink Ставам, че ме вика, а и ще ходя при майка си и баща си после.
Дони, тези твоите хубави синове ще разбиват наред сърца...

Какви се тези нови отговори, кога ще ги чета  ooooh!

# 273
преди няколко дни
вчера
днес

tooth

Сисони, Анна като забоде нос така в етикета на стола много се дразня, нали е някакво найлоново Confused

Веси, мерси.

Изведох я на хубава разходка; във Фантастико са заредили от МОЕТО шипково сладко! Истинско, като от едно време, без пектин, умирам си за него, купих 2 бурканчета  Blush
Обичам шипки, бързо кажи кое е Simple Smile

# 274
Тити, начална фаза PeaceТова преди месец някъде. Скоро пак сме на изследване да видим на къде вървят нещата.
 hahaha Как можа да пуснеш снимка в гръб. Ние толкова се надявахме и чакахме, пък ти накрая се яви в гръб Mr. Green

sisoni  много е сладка Heart Eyes

# 275
  • Варна
С вашите шипкови мармалади сега пържени филийки ми се приядаха... Crossing Arms
Едно време така ги мажех с шипков..Simple Smile

# 276

А на мен сладки. Майка правеше едни страхотни пеперудки и ги слепваше с шипков мармалад

преди няколко дни
вчера
днес

Сисони, Анна като забоде нос така в етикета на стола много се дразня, нали е някакво найлоново Confused

Тииии забождането остави на нас , а когато започне да го ближе чак ми се гади, но наща доволна, че се и сърди като не й разрешавам

# 277
hahaha Как можа да пуснеш снимка в гръб. Ние толкова се надявахме и чакахме, пък ти накрая се яви в гръб Mr. Green

а сега може ли вече да я свалям, кой видял- видял  Mr. Green

# 278
  • Варна

А на мен сладки. Майка правеше едни страхотни пеперудки и ги слепваше с шипков мармалад
стига за ядене, купих си бански прашка днес  Crazy Laughing

# 279
Майра, а месното пюре, като не може с мляко, с какво се комбинира, за да стане цяло хранене  newsm78

Обсъждахме преди време - зеленчуково-месно (ок. 190гр, от които около 20гр месо) си е напълно достатъчно за цяло ядене Peace

За попарата - аз я правех с вода. Запарвам под една чинийка и после само с лъжичката намачквам - беше достатъчно. Не съм пасирала Peace Ясмин много я обичаше. Добър вариант е за разнообразяване, не бих давала всеки ден. Тук има и един кус-кус (100% пшеница без яйца и тн дето ги има по принцип в макароните) - та и него съм давала за закуска със сирене и масло като дойде времето. Овесени ядки също. Кашата е хубаво нещо, ама не всички деца я ядат дълго - Ясмин например на около 10м отказа всички каши Peace При гледачката е яла готови плодови мюсли (с около 10% овесени или други ядки). Или плод с кис. мляко (йогурт на Хип и тн ..)

За следобедна (става дума след 10ти месец някъде) - кисело мляко с бисквити, плод с бисквити, само плод (банан),...Варианти доста като се стигне този етап на захранването Wink

# 280
купих си бански прашка днес  Crazy Laughing

newsm10

Абе на моето дете пак му се спи в 17:20 се събуди и плюс това спа цял час , което не е присъщо за нея. Какво му стана дали е вчера от пентаксима

# 281
Шипков мармалад, сладки, пържени филии.... продължавайте само за ядена да говорите Crossing Arms Аз така като гледам как ми върви отслабването, май няма да се явя на плажа тази година, а какво остава за бански прашка ooooh!

# 282
  • Варна
Аз само с прашка ходех преди, ама това беше до преди...2 години кажи речи...Сега не знам как ще процедирам, ще си купя и един с гащи, но мразя задник бял като месечина  Close, така че ще изложа дебело дупе на плажа... Twisted Evil Mr. Green

# 283
Обсъждахме преди време - зеленчуково-месно (ок. 190гр, от които около 20гр месо) си е напълно достатъчно за цяло ядене Peace
А как смесвате тези готовите само месни пюрета с готови само зеленчукови, като в тях съдържанието на месо е максимум 40% Thinking Чудя се каква е пропорцията.
Аз до сега правих домашни, като на едно бурканче от 125 мл слагам по една бучка чисто месце(25 гр). И въпросната месно-зеленчукова смес я предлагам през ден, като само сменям зеленчука. Така процедирах с пуйката, ама сега като нямам домашно зайче и се принудих да купя пюре, та там съдържанието на месо е едва 8% Thinking

Ами ще взема и аз да потърся от тези оризовите, че досега не ги бях срещала Peace

Това ми е последното изказване днес, че май прекалих. На всяка манджа, меродия Embarassed

# 284
Майра, а месното пюре, като не може с мляко, с какво се комбинира, за да стане цяло хранене  newsm78

Ясно, Майра, благодаря  Simple Smile
Аз нещо не съм доразбрала, понеже си мислех, че щом има месо в пюрето, значи е месно  Blush

Общи условия

Активация на акаунт