Юлчета добрички,спинкат,слушкат и играят си самички!(N 76)

• 11 676
  • 293
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Аз само с прашка ходех преди, ама това беше до преди...2 години кажи речи...Сега не знам как ще процедирам, ще си купя и един с гащи, но мразя задник бял като месечина  Close, така че ще изложа дебело дупе на плажа... Twisted Evil Mr. Green
Joy

(...) Обичам шипки, бързо кажи кое е Simple Smile
Във Фантастико в Скай сити има щанд с биологични продукти - там е! Зелен етикет, зелена капачка, 330 грама е - само шипки и захар, нито грам пектин!

Тити показа малко, но качествено!  Peace

# 286
О, Веси, с прашка след лазещия или прохождащ Павел ще си готина гледка Mr. Green

Джули, мерси!

# 287

Нищо не разбрах  Mr. Green

Та значи за пюретата само месо

125гр е цялото бурканче - пише, че има 50гр месо. Разделям го на 3 и го слагам в чисто зеленчуково пюре. Взимала съм еднокомпонентни - моркови, пащърнак, тиква, или пък моркови с картоф, тиквичка с картоф и бъркам комбинации по вдъхновение Wink

Ония, които вече имат месо в тях - като това например

са си преценени откъм количество месо (около 15гр е месото вътре) и не се добавя допълнително Peace

# 288

Ей по някога съм много зле. Тръгнах да правя нова тема и се оа..х

# 289
  • Варна
О, Веси, с прашка след лазещия или прохождащ Павел ще си готина гледка Mr. Green

Бъзикай се ти... Laughing Беше 15 лв. банския, много свеж как да не го купя кажи... Twisted Evil
Няма все с Павел да съм пък, я......
Сисе, какво е това бе?

# 290
Веси, ти не разправяше ли, че не ходиш често на плаж Mr. Green

Майра, добре че си ти да разбера къде точно е сложено омега 3-то

# 291

Качих снимките от Пампорово:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=346027

Предварително се извинявам на сем. Пърлеви, че съм ги изтипосала в нета без разрешение, но щом е за в темата, ще ми простят Hug Обещавам довечера да сложа парола на албума, сега само да го разгледат френдките тук и тегля ключа Peace

А така и който е назад с четенето нищо да не може да види  Crossing Arms

# 292
  • Варна
Веси, ти не разправяше ли, че не ходиш често на плаж Mr. Green

тц, друг е бил ... Laughing

# 293
Айде заповядайте в новата тема , че като стигнем до последна страница и все се сещам за Агата / а тя къде е, отдавна не съм я засичала/

Общи условия

Активация на акаунт