Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 29-а тема

• 58 118
  • 367
  •   1
Отговори
# 90
¨¨*:•. Диди .•:*¨¨, дай да видим парченце.

# 91
Ние сега сме сами и я карам по-лекичко:

питка с разни неща за мен

а за детето макарони със сирене и масло

# 92
  • Sofia
Диди,

а сега кажи откъде взе сладки картофи и каква е тая ванилия на шушулки newsm78

# 93
  • София
t_ilieva  ммм  ,филенцето от акула  изглежда  страхотно  Peace ! Много обичам  Mr. Green . И тиквичките ти с  извара  предизвикват обилно слюноотделяне  у мен  Blush .

¨¨*:•. Диди .•:*¨¨   и този сладкиш  бих му  разказала играта  Mr. Green .

Френския омлет по селски  на  marabu   също изглежда  страхотно  Peace ! Ще се пробва задължително  Wink !

От мен  манджичка

crazy  chokolate cake . Благодаря  за рецептата ,но не намерих  от кого съм взела идеята Praynig  моля за извинение !
и  нарязан на пастички.То  колко неграмотно го нарязах  не е истина ,ама...карай  да върви   Embarassed 

# 94
Tari Tasartir , аз от доста време му бях хвърлила око на сладкиша и бях питала в темата дали мога изобщо да намеря сладки картофи тук.Тогава Кеми ми каза , че в Била и Пикадили пускали.В Пикадили по-често.
Изненадващо аз намерих сладките картофи на пазара в Пловдив.Макар и само на една сергия , но явно има.Сигурно и в София ще намериш.

Мариетка , парченце за теб :

Мъжа ми не мога да го откъсна от подноса !
  Crazy

Kafenceto , лудият ти шоколадов кейк наистина е умопомрачителен !

# 95
¨¨*:•. Диди .•:*¨¨, много сочен изглежда сладкиша Crazy. Тези сладки картофи червени ли са Thinking?

От мен негърче, мноооого напоено, като пастичка Crazy:

# 96
Ами моите бяха бели вътре.Отвън имаше някои червени , май повечето.Като корени са , грудки. Имаше на различни цени , според големината.Тъй като взимам за пръв път , купи най-евтините и най-дребни съответно - по 1 лев килограма.
А сладкишът е като крем карамел , даже ще му върви и такава заливка.Аз малко се изхитрих , че му сложих и бадемова есенция и сега има вкус и на Амарето , което ми е любимо.
  Heart Eyes

# 97
Диди с такива ли го прави?

# 98
Такива , обаче , тези които имаха  този цвят вътре , бяха започнали да се развалят и от тях изразях доста.Иначе здравите бяха бели.  Rolling Eyes Отвън са червени , същите.Опитах ги и сурови - сладки са .

# 99
Като тези

# 100
Pety , като първите , продълговати грудки , червени.Обаче вътре бяха бели.Имаше няколко , които имаха такъв оранжев цвят , но бяха доста развалени и ги изхвърлих.Нямам идея колко сорта има , но на външен вид бяха , като от първата снимка.

# 101
Диди  благодаря за отговора. Simple SmileИмам в къщи и от двата вида ,а искам да направя сладкиша и затова питах кои точно.

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 19:32 от Pety

# 102
за днес сме на супа с пилешко и зеленчуци, за обяд

бисквити с овесени ядки и стафиди
охлювчета от бутер тесто с бекон и кашкавал + салата, за вечеря

на децата в този вид
и сладък салам, за десерт
приятна вечер и добър апетит на всички  bouquet

# 103
пиле Дени
От мен едната вкусотия,другите две са в прогрес.Рецептата е от една моя приятелка и месцето става много сочно и ароматно  Peace

# 104
  • Някъде на път....

Ееее, ти пък, чак чест Crazy....Ама пускай поне по някое линкче към рецептите като една добра душа newsm03. За супичката и пастета примерно...........

polin_a, заповядай  Hug - Дюкански пастет от печени тиквички с чесън, кисело мляко и извара и Дюканска зеленчукова супа - лук, зеле, броколи и домати с яйце и прясно мляко
Kafenceto, изречено от твоята уста, много ми гали ухото тази похвала!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт