Чакат тихичко в снега ,пролет нашите цветя !!

• 54 955
  • 580
  •   1
Отговори
# 135
  • Русе
Чаро Shocked....ама тя е наистина гигантска!
Ками, камелията е страхотна.....и аз искам! Grinning
Вчера ми подариха тъмно червена цинерария,снимах я ,но не съм прикачила снимките.Утре ще Ви я покажа.

# 136
Ками, дървесния хибискус се хваща лесно, издържа на ниските температури зиме и на високи лятото и изобще се държи като бурен  Laughing
около блока има много и ако не бързаш чак толкова много може да се опитам да те снабдя

Благодаря ти много, Goody, но мисля че тук ще намеря, само не знам ще реша ли да садя в градинката, това е въпросът. Rolling Eyes
Иска ми се да я заградя и да си сложа някое хубаво растение, но си е рисковано, а и ще ми трябва помощ.

тази година май всички ще има с какво да се фукаме ,колко семена се купиха само  ooooh!

Ками Вчера гледах една камелия ама 26 лв не ми се даваха

Дано, дано има с какво да се фукаме! Grinning  Praynig
Аз преди ви казах за една камелия с шарен цвят, за 15 лв.,но не беше хубаво оформена, а в по-скъпия магазин имаше по-голяма за 28 или 38 лв.Май 38 лв. беше. Shocked

Чаро, аз се чудех дали по магазините сте виждали семена, че насадени фуксии не съм виждала, може някоя баба да продава напролет, ще проверя, но сигурно ще е от по-често срещаните, а като гледам какви има... Heart Eyes

*sve* , честита цинерария и давай да я видим. Laughing

Мариана, добре дошла и ти ни покажи цветенцата ти. Grinning

# 137
  • На края на света !
*sve* честита ценерария ,много ми харесва това цвете  Heart Eyes,аз си събирах семенца миналото лято от бяла и синя ,червена не съм имала ,дано поникне нещо Praynig
Ками не съм мяркала тук шарена камелия ,а за оформяне не се коси ти ще си я направиш както ти харесва ,а фуксй продават напролет по магазините ,но и те не са ефтинки  Confusedкогато имах много не ги пазих ,сега остана една  и и треперя много  Confused

# 138
Ох, Чаро, къде го намирате това време и сили да треперите на цветенцата...
Аз съм си събрала семенца от Хибискус сириакус, да видим какво ще стане.
А мисля да си направя дръвче с преплетнено стъбло от резниците на Китайската роза.
Какво ще кажете и за този вариант:

# 139
*sve* честита ценерария ,много ми харесва това цвете  Heart Eyes,аз си събирах семенца миналото лято от бяла и синя ,червена не съм имала ,дано поникне нещо Praynig
Ками не съм мяркала тук шарена камелия ,а за оформяне не се коси ти ще си я направиш както ти харесва ,а фуксй продават напролет по магазините ,но и те не са ефтинки  Confusedкогато имах много не ги пазих ,сега остана една  и и треперя много  Confused

И сега, естествено моят въпрос - семена за цинерария продават ли се по магазините?
Камелията беше червена с бяло и си права, можеше да си я оформя след време, но няма вече, ще питам дали пак ще имат.Аз отдавна мечтая за камелия, но ме плашат с това, че е капризна и аз се отказвам.

А мисля да си направя дръвче с преплетнено стъбло от резниците на Китайската роза.
Какво ще кажете и за този вариант:

Добре си намислила, моят хибискус се опитвам да го направя като дръвче, хубаво стъбло е направил, но трябваше още няколко клонки да махна отдолу, а сега ме е жал, може до година.
За варианта, аз казвам - искаааааааам.За да стане така трябва ли да се подрязват корените?И колко години са нужни?

Ето я игликата ми:
http://www.album.bg/mimi_svetli/images/11732092/
http://www.album.bg/mimi_svetli/images/11732082/

Мисля си, обаче, че не е хубаво така да са 2, поне 3 трябва, някоя шаренка например. newsm78

# 140
                                                      ДОБРО УТРО!
                                              ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!
                                   БЪДЕТЕ ЖИВИ, ЗДРАВИ И МНОГО УСМИХНАТИ!

# 141

ЧЕСТИТА БАБА МАРТА!ДА СТЕ ЗДРАВИ,ВЕСЕЛИ,ЗАСМЕНИ!!!

# 142
За варианта, аз казвам - искаааааааам.За да стане така трябва ли да се подрязват корените?И колко години са нужни?
K@ми,
ами то си е бонсай, а пък аз нямам опит с бонсаите, но предполагам, че са нужни години! От другия форум разбрах, че едни хора от форума отварят магазин за орхидеи и бонсаи. И докато разглеждах сайта видях, че може да ходиш там в събота и да работите заедно по твой си бонсай.
Ето - http://bonsai-workshop.org/bonsai/

# 143
  • На края на света !

Лени чудесна идея ,хибискус бонзай  Hug,пробвай  много е ефектен този на картинката  Heart Eyes
Ками страхотни иглики ,да те радват дълги години  Hugа семена за цинерария не съм виждала по магазините ,но растения пускат за осми март  Peaceза камелията и аз мисля че е капризна ,но един човек ми каза ,че не е така ,неговата си е на двора и си цъфти и си краси градината без никой да се занимава с нея ,та затова ако видя нещо с по нормална цена ,задължително ще си купя  Peace

# 144
  • Русе
Честита баба Марта!
    Момичета,показвам цинерарията,тъмно червена е,но на снимките малко е променен цвета http://media.snimka.bg/2282/010819843-big.jpg
http://media.snimka.bg/2282/010819646-big.jpg
    Показвам Ви и някой от другите си цветя...ако Ви е интересно погледнете http://snimka.bg/album.php?album_id=344980

# 145
  • На края на света !
Момичета сега се връщам от гората ,страхотно е ,синчеца как хубаво е нацъфтял ,направо приказно  Heart Eyes събрах си малко иглички ,за да пресадя азалията ,че вее прецъфтява и ще я изпусна пак ,запова веднага да образува нови пъпки ,а саксийката и е умаляла ,постоянно съхне за водица  Simple Smile

*sve* красавица е червената цинерария ,обиам го това цвете  Heart Eyes,внимавай за лисните въшки много я обичат,и не я подгизвай ,че бързо загнива  Peace

# 146

Честита Баба Марта, мили момичета! Да са ви червени бузите и бели кахърите!

К@ми, игликата е невероятна! Прекрасен цвят!

Честита цинерария, *Sve*! Разгледах албумчето ти, много хубава "градинка" си имаш   bouquet! Да те радват цветенцата и да ти се множат!

Лени, разгледах сайта на магазина за бонсаи. Браво на хората, големи мераклии. Сигурно е голяма тръпка да си направиш дръвче по твоя идея.
Тук съм снимала в една ботаническа градина, има и бонсаи - ако ви се разглежда.

И моите посеви взеха да никнат - живи камъчета, копривки, астри, тагетеси, лаватера, немофила  Grinning.

# 147
  • На края на света !
Момичета току що изнесох ,половината саксии навън ,днес беше много топло и исках да се поосвежат,някой да знае дали се очаква застудяване  newsm78
Blue Jay не съм виждала семенца за , лаватера, немофила а са много красиви ,после ще чакам семенца от твоите  Wink

# 148
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
днес четох прогноза за март - от -9 до +23  Confused горната добре, но можех да мина и без тези -9  Hug

# 149
  • Русе
Чаро,благодаря за съвета,аз бях решила ,че трябва да я поливам повечко....добре че ми каза  bouquet
Blue Jay,страхотни бонсаи си показала,много ми харесват! Hug

Общи условия

Активация на акаунт