Чакат тихичко в снега ,пролет нашите цветя !!

• 54 851
  • 580
  •   1
Отговори
# 330
Ако другите листа са здрави и са добре и пъпките не жълтеят, а се развиват, макар и бавно, всичко е наред. Grinning
Температурата меря с термометър, а влажността не измервам, защото нямам нужният уред.
                      Пъпките и те изглеждат в перфектно здраве  Peace. Дано по-скоро цъфне, да се успокоя... Листата с петна от време на време не мога да се сдържа и ги махам  Blush.
                     Много ми се иска да помагам и аз на някого някой ден...   bouquet за всички в темата, които го правят!

# 331
Моите теменужки са на западен прозорец и се скъсват да цъфтят, особено и като им боднах по едно хапче Mr. Green.
Чувала съм, че теменужките растат много от противозачатъчни. Умрях от смях. И ти ли за такова хапче говориш?

Да, на моите им сложих Оргаметрил, беше ми изписан за нещо преди годни, но така и не го пих, даже май им е изтекъл срока на годност.

# 332
Ками,препарата е само за въшки ,и се казва Нуреле Д!Евтин,струва 1.70лв,слага се един кубик,на литър вода.Напръскват се листата,и след 7 дни повтаряш,но при мен ото първото пръскане почти изчезнаха.Жената каза,че ще ми направи коктейл от няколко препарата ,профилактично за:Щитоносни въшки,Акари ,ох и още нещо,ама пусто ми изкочи от акъла.
А това е коктейла!
Топсин-1 кубик
Омит -1 кубик
Нуреле Д-1 кубик
Всичко тава в литър вода!

А фрезиите ги засях,преди седмица.Обаче нещо ме съмнява дали ще изникнат въобще!

Моите теменужки са на западен прозорец и се скъсват да цъфтят, особено и като им боднах по едно хапче Mr. Green.
Чувала съм, че теменужките растат много от противозачатъчни. Умрях от смях. И ти ли за такова хапче говориш?

Да, на моите им сложих Оргаметрил, беше ми изписан за нещо преди годни, но така и не го пих, даже май им е изтекъл срока на годност.
  Joy Joy Joy

# 333
Фрезиите къде ги сяхте, има торба с  луковици,ама инфото ми е противоречиво, в смисъл, че ако ги посея сега няма да цъфнат скоро ???

# 334
  • Бургас
Мече Пухче дано се оправи твоята гергина, стискам палци
Оф, то е ясно че е рано за дъвки, мушката но пусти мерак ме подгонил, newsm78 искам да ги видя вече да се разлистват.
Момичета има ли някой от вас банан?Моя горкия от есента не е дала признак на живот, все едно спи.. newsm78 странна работа
Нямам много опит със бананите, от миналата пролет ми е Rolling Eyes

# 335
  • На края на света !
poepie ще тръгне бананчето като се позатопли,моя банан пускаше листенца ,но беше на многотопло и осветено място ,пък и влагата е страхотна там ,но преди седмица го пресадих и изнесох на вън и долните листенца му клюмнаха ,дано бързо се съвземе ,:peace:
Аз тази година не опазих моите сакъзчета ,тоест оставих ги навън и имам само няколко отцелели ,но гледам ,майками ги е изнесла и май ще има някой друг стрък за мен  Simple Smile

Мерседес най добре прочети сама   Peace http://www.az-jenata.com/?page=article&aid=6247

ani_4ka браво ,страхотна е орхидеята  Heart Eyesи аз всеки момент чакам моята да отвори първата пъпка  Hug

и аз наскоро купувах препарат за щитоносни въжки ,лимоните бяха нападнати серйозно ,нямаше свободно място по листата от тези гадини ,,цяла зима не ги бях поглеждала  ooooh!но сега са почистени и навън ,но човека ми каза че този препарат е ефикасен за всичко ,така че ще ми свърши страхотна работа ,но ме предупреди като го разреждам задължително да капвам няколко капки веро ,щом е за цитруси и цветя  Peace
Това е засега ,днес чакам пепиното  Hug,стискайте палци да пристигне живо и здраво  Praynig

# 336
Да,и аз сложих веро,просто забравих да напиша,че слага в разтвора!

# 337
Чаро, а твоят универсален препарат какъв е?Аз сега ще изляза да си купя някакъв, но ми се иска да става за всичко.
Коктейла на Наина ми харесва също, щом е за всякакви вредители.
А верото защо е и всяко ли става?

Сега видях какво е пепино, Чаро, ще го ядеш нали, в градината ли ще го садиш?Стискам палци, дано е добре и да се похвалиш после. Hug

# 338
  • На края на света !
Ками вече го посадих в саксия  и ще го ям ако роди  Wink,доколкото разбрах е много благородно растение и ражда доста Hug а препарата беше ЕК или нещо от сорта newsm78 в едно малко кафяво шишенце ,от него съм ползвала само 2 капки  Peace след малко ще проверя със сигурност  Peace
Проверих така е

# 339
http://www.happypolly.snimka.bg/album.php?album_id=349814&pid=11035552
Сложих азалия във вода да се ръти а тя взе,че цъфна...Дали ще пусне коренчета?

К@ми,това са иглики от семе...две години след засаждането:
http://www.happypolly.snimka.bg/album.php?album_id=349814&pid=11035510

# 340
  • Бургас
Чародейка не е ли студено на банана на вън?

# 341
  • На края на света !
Щастие чела съм ,че за да се хване азалията се поставя на тъмно ,и се сади направо в саксийка ,но пък из  нета съм ,чела че се вкоренявала успешно и под буркан, Успех дано скоро се похвалиш с вкоренена азалия  Peace
хубави иглики , Heart Eyesи аз забелязах днес една цъфнала червеничка в градината ,след поредното местене направо се учудвам че нещо ще цъфне ,гледам и великденчето е напъпило  Hug

poepie определено май му е студено  Thinking ,но аз вече съм изнесла почти всичко и само сняг може да ме накара да ги прибера  Rolling Eyesдано не завали   Praynigпостоянно следя дали минималните  температурите при нас са положителни ,ако видя че се очаква нещо под 0 ще внасям наново  ooooh!

# 342
В коктейла тописн-ът е против гъбички (мухъл, гъбично гниене и т.н.) Верото се слага, за да полепне по-добре препаратът към листата и клонките.

# 343
Днес моя мъж ми подари Stephanotis/или Мадагаскарски жасмин/-много е красив и целия е в пъпки. Heart Eyes Ще го снимам и ще ви го покажа. Grinning

# 344
  • Русе
К@ми  тъкмо щях да ти пиша за верото,но видях че Ленито вече ти е отговорила.
Чародейка,успех с пепиното Grinning
Момичета,кажете ми много ли са капризни азалиите,защото като гледам вашите и на мен ми се иска да си взема.

Общи условия

Активация на акаунт