1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - част 27

• 19 818
  • 451
  •   1
Отговори
# 255
shpono , то май не е много добре...за белъото говоря... Laughing Embarassed Embarassed Embarassed Embarassed

# 256
Престанетееее! Вече може да се издаде цяла книжка с "умни" мисли и проблясъци, покрай този филм! Ще умра вече от смях!!!
Имам предложения:
гащите на Онур
гребена на Онур
четката за зъби...
ииии, внимание!!! - пу съм близалката на Онур!

# 257
Сладоледа на Онур.... Laughing Laughing Laughing Laughing

# 258
Така е  Ками така е!!!!!!!!! newsm62 А като си представя, че може да не го сменя, а само да го обръща ту от едната, ту от другата страна шъ са откажа!!!!!!!1А незнам той гребен има ли????????

# 259
  • София
 Joy
Ще спра да влизам тук, егати разврата!
Предложение и от мен - някоя да иска да е косъм на Онур, на по-специфично място?
Застраховам се предварително - аз съм фенка на Керем.

# 260
Абе вие само на лизане го ударихте  Joy Joy

# 261
Ми к'во сега - човещинка си е! Mr. Green Joy

# 262
Ша видите вий сега ако Ясемин-Дупелин го целуне ша вляза през тв-то ди оскубя рехавата четина!!!!!!!!ИИИИИИИИ браво Шефче отново си невероятна и ми спря дъха!!!!!!!!!! Понякога е нужно мила някой да ни дърпа юздите!!!!!!!!!!

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 12:41 от shpono

# 263
  • София
 Moмичета, добър ден,

Мога ли да прекъсна разговора - имам новина , която не търпи отлагане !
Днес медиите пускат инфо за Берг и Халит - ОКОНЧАТЕЛНО КЪСАНЕ  С МИНАЛОТО :  нова кола - Халит от януари кара своя нов Джип АУДИ А7; сега той вече живее с Берг в новия луксозен дом . Новината е , че в Париж  Берг е харесала много стилни и модерни неща за обзавеждане , а Халит я изненадал и организирал транспортирането на обзавеждането, на стойност 50 000 долара! Къщата , в която е живял с Гизем е обявена за продан. Всички очакват сватба през май - само те не дават потвърждение!

Това ме накара да спомена и прословутия уж заем от 60 000 долара, който се появи след тяхното завръщане от Париж - Халит отрече, като каза че не е давал пари на Берг; Тан твърдеше - че още в края на лятото, когато Берг е била при Халит в Ескишехир - да помага в трейнинг- програмата за децата - тогава са дадени парите, за да може Берг да го напусне; а майката на Берг- разкрива , че това са само 6000 долара, за депозит ( наем)  на новото жилище на Берг -  тя много държи на семейната чест... бла, бла...

Да, нашите хора  се обичат и всичко е пресметнато предварително.....

Темичката се превърна в чат ..... добре , както искате.....

# 264
  • Costa Rica
Аз вече си казах - искам да съм микрофона на Онур в онази песничка в подписа ми.
Косъм... newsm78 как ли пък не!

Шеф, мерси за инфото!

Последна редакция: ср, 25 фев 2009, 12:49 от Делфина Ангуа фон Юбервалд

# 265
  • Между гори и планини
Шефче, благодаря за хубавото инфо   bouquet
Благородно и завиждам на Берг! Дано са много щастливи дълги години!

# 266
Защо на 1-ва стр. нма линк към блога или аз не го виждам?
ти не го виждаш -  беж да четеш Rolling Eyes

# 267
Цитат
Темичката се превърна в чат ..... добре , както искате.....
Темите одавна са се превърнали в това Шеф.
Налага се да се изчете купища безумна и безполезна информация като :" запис" и "опс" и т.н. , за да се прочете нещо смислено.
Както е казала Шеф.....както искате, но не това е начина.

# 268
  • до най слънчевия бряг
Шеф благодарности за новото инфо ,Край всички фенки на Онур/в това число и аз /трябва да Cry Cry Cry

# 269
  • Варна и...духом на Босфора
 HugШеф благодаря ти много за новата информация! Ади бакалъм приятно гледане! Hug

Общи условия

Активация на акаунт