1001 нощи - сърцето ти си отвори и в приказка се потопи - част 27

• 19 765
  • 451
  •   1
Отговори
# 390
Дъщерята звънна веднага  от Белгия, да пита защо тя е с 0-ва група, а аз съм с А. newsm78  Този филм ще накара доста хора да се усъмнят.

майкоуууу  Hug
Тази теза за мен, не е вярна. Не греша, нали? Rolling Eyes

# 391
  • София
Еее, стана ми кофти за Керем! Поне да му беше казала, че не му е майка, а тя цял живот си трепереше за нейното си дете и той се чувстваше отритнат.

Не е толкова лесно да се каже такова нещо Rolling Eyes.знам го от опит Sad

И аз си мисля че Периде знае Confused
Не лесно, разбира се! Но той все пак е вече възрастен индивид, би трябвало да му кажат какъв му е произхода, ясно е, че рано или късно ще разбере сам и ситуацията вече ще е много лоша тогава. Незнам, размишлявам си просто - аз бих предпочела да ми кажат или аз дакажа ако съм свързана по някакъв начин с осиновяване.
Периде и според мен знаеше, сконфузи се.

# 392
Казвайте с бели букви, коя е майка му  Crazy
ББ Син е на сестрата на Севал, която се е самоубила   .

# 393
Знае е я. Нали са стари приятелки. А за Шехерезада дали да се сърди , много ясно че да и аз да съм и аз ще се сърдя ама  и  ка ще викам и на оная какво щеше да се случи. А тоя егати влюбения, няма що. Която му свирне айде у нас и той готов. Боже че не съм му се паднала аз, да види как ще му пресяда и виното и кафето. Вие да не сте и вие Мюсюлманки че ще търпите такова поведение от така наречен обвързан мъж.

# 394
Знае то и се пролича по физиономията,пък и са най-добри приятелки нормално е да знае.Следващата серия е много силна ама е хубаво и на турски да се изгледа да се почувства страхотната игра на Керемката-блестящ е  newsm03,вервайте ми

# 395
[quoteДъщерята звънна веднага  от Белгия, да пита защо тя е с 0-ва група, а аз съм с А.   Този филм ще накара доста хора да се усъмнят.][/quote]

Три деца имам това не го знаех.Истина ли е?
Къде има инфо за това???

# 396
  • София
[quoteДъщерята звънна веднага  от Белгия, да пита защо тя е с 0-ва група, а аз съм с А.   Този филм ще накара доста хора да се усъмнят.]

Три деца имам това не го знаех.Истина ли е?
Къде има инфо за това???
[/quote]

Сестрата каза, че майка с кръвна група АБ не може да роди дете с 0. Не знам дали е вярно, имаше нещо с групите, но сега не ми се рови.

# 397
  • Между гори и планини
Е, нали има значение и кръвната група на бащата. .. карай, нали е филм, не са го дообмислили.
И какво и е страшно на Таласемията. Това е вид анемия. Имам приятелка с таласемия - жива и здрава е, че и 2 деца има.

Онур доста се оплете в лъжи, ако не беше влязла Мехлибан в офиса, щеше да хвърчи перушина  newsm29

А Али Кемал от толкова напъни да си вземе сина само  smile3550 пейзажа ...

# 398
Цитат
Боже че не съм му се паднала аз, да види как ще му пресяда и виното и кафето.

Joy Joy Joy newsm26 newsm26 newsm26

# 399
Здравейте момичета.
Направо незнам след тази серия и този разтърсващ обрат откъде да започна да коментирам.
Аз очаквах че сестрата ще издаде на Керем , че Севал е болна, изобщо МоЙто мозък Shocked не загря ,че може да има връзка че Керем не е син на Севал, просто съм без думи.
Все съм гледала сцените от сапунките когато си признават разни семейни драми, но то просто няма място за сравнение, останах без дъх. Явно наистина , че Перидето знае Crossing Arms
Този филм просто е уникален и невероятен  Heart Eyes.
 Представям си колко има още да се вълнуваме.
А пък как исках да съм на мястото на Яман да го прасна тоз МуХъл Алито. Много ядосан беше в колата -брех мам му стара, чак да се разтрпериш Grinning Joy, ама му се украси суратя #Crazy
нали.

# 400
  • София
Е, нали има значение и кръвната група на бащата. .. карай, нали е филм, не са го дообмислили.
И какво и е страшно на Таласемията. Това е вид анемия. Имам приятелка с таласемия - жива и здрава е, че и 2 деца има.
Оли, зависи от вида на таласемията, доколкото знам има вид Таласемия с много тежки случаи и постоянно кръвопреливане.

# 401
Дъщерята звънна веднага  от Белгия, да пита защо тя е с 0-ва група, а аз съм с А. newsm78  Този филм ще накара доста хора да се усъмнят.
хахах тя беше АБ Hug

# 402
Да направя обощение - тази серия беше много силна  Grinning

--- Онурчо от бял, стана леко сивкав ...хихих
--- Признанинето на баба Периде, че много цени и обича Шехи също не трябва да го подминамваме ... признанието беше силно ...
--- Яман - баща и мъж мечта ... почтен, работлив и отдаден на бебе което даже не  е негово...
--- АК, няма да го коментирам, той е за фон във филма, освен че ме разсмя със друго не допринесе за силата на серията...
--- Бурхан и Надиде -- трудно ми ства да ги коментирам. Дедко си е същия човечец, тичащ да оправя бакиите на синчето и вечната мъка да пази честа си, но неуспешно, уви ... за бабка, съм със много смесени чувства - добра е, грижовна е, но още не мога да и простя, че раздели децата от майка им...

--- и сега любимите ми Керем и Бенну Heart Eyes - буря се задава, за съжаление към тях. Определено, това което се случи ще повлияе и на тяхните отоншения  Rolling Eyes... ще видим.

Внимание, докато пишехте, в темата бяха публикувани 10 нови отговора. пускам си тирада и се връщам да ви проверя, какво сте писали  Hug

# 403
А сега де?Е гати темата?След толкова год да не излезе на някой да са му сменили бебето?Оо не дай си боже.
Моето е 0,аз също...
Точно така каза сестрата
 Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes

# 404
Дъщерята звънна веднага  от Белгия, да пита защо тя е с 0-ва група, а аз съм с А. newsm78  Този филм ще накара доста хора да се усъмнят.

майкоуууу  Hug
Тази теза за мен, не е вярна. Не греша, нали? Rolling Eyes
та сестрата каза АБ май ,а не само А или съм в  грешка newsm78

Общи условия

Активация на акаунт