Вреден ли е слингът?

• 8 544
  • 108
  •   1
Отговори
# 30
Не е вреден, ами напротив, полезен е. И ортопедът така ми каза. Но има значение на каква възраст в какво положение се носи.  Peace

# 31
  • София
Ами, тази поза става ли за едномесечно бебе:

http://sling.beinsa.info/cross_carry.htm

# 32
  • София
ако детето си държи стабилно само главата права. иначе трябва да я придържа нещо....
http://sling.beinsa.info/newborn_carry.htm това е позата за новородени и по-малки бебчета Wink

# 33
По начинът, показан в първия ти постинг, нося сина си откакто беше на 10-ина дни. Количка му купихме доста след това.Simple Smile Ако платът е добре опънат, главичката на бебето ще е достатъчно подкрепена. Не се притеснявай да стягаш добре слинга - това е важно.

# 34
И двете си деца сложих в слинг (http://bebe.to/sling/sling.html) от 40 дневна възраст. За мен няма по-удобно нещо! Вчера дори в този вид отидохме на профилактичен ортопедичен преглед с тримесечното ми бебе  Peace

# 35
Не само, че не е вреден, ами е много полезен  Peace
И физически и емоционално, и за бебчето и за мама. Не съм съгласна, че кенгурото е за предпочитене. Каката в кенгуро я носех, но доста кратко, не бе особенно удобно. Сега вече съм си купила за бебчо слинг-шал. Тук е доста популярен. Възможно най-анатомичното положение си заема бебчето вътре, стига да е правилно поставен  Peace Бебешка анатомия

# 36
Не мисля че е вреден ни най малко но аз лично никога не съм използвала  Peace

# 37
Имам слинг и за мен той е най-удобното нещо на света.Щом я сложа тя заспива моментално.Дадох го на приятелка за няколко дни и се наложи да излезем за малко,съответно сложих бебо в кенгуру.Няма такъв ад.Бебе виси,лашкат му се крачета,мен кръста ме заболя.А по повод носене на бебе в слинг и кърмене-слагайки Хриси в слинга чувствах как кърмата ми слизи и гърдите ми се пълнят.Ако щете вярвайте.

# 38
Много е вреден. Приучва бебето да е непрекъснато в контакт с майка си. След година-две ще питате в някоя тема "Как да отуча детето си да спи в моето легло и да не влиза с мен в тоалетната?"
Дрън-дрън!
Синът ми е почти на 6 г. Не съм имала проблем с отучването да спи в моето легло, щото си спеше в неговото, нито е влизал с мен в тоалетната. Когато има нужда от контакт с майка си ме търси, през останалото време не ме закача, нито аз него.
Носех в слинг някъде до към 3 годишен. Сегашното бебе също расте в слинг.

# 39
Много е вреден. Приучва бебето да е непрекъснато в контакт с майка си. След година-две ще питате в някоя тема "Как да отуча детето си да спи в моето легло и да не влиза с мен в тоалетната?"
Дрън-дрън!
Синът ми е почти на 6 г. Не съм имала проблем с отучването да спи в моето легло, щото си спеше в неговото, нито е влизал с мен в тоалетната. Когато има нужда от контакт с майка си ме търси, през останалото време не ме закача, нито аз него.
Носех в слинг някъде до към 3 годишен. Сегашното бебе също расте в слинг.

Е, че три години да носиш дете на врата си не е ли  ...... обвързващо?

# 40

Уточнявам - носех го непрекъснато, докато проходи. След това съм го носила само, когато е бил болен. Все пак е по-лесно, като ти се лепне в прегърдките едно болно дете, да го сложиш в слинга и така да го разнасяш.

# 41
  • София
Е не, аз мислех, че се бъзикаш, но сега съм така Shocked

Никога не съм разбирала хората, които не искат да люлеят, прегръщат, успокояват, носят децата си, защото ще ги разглезят и ще ги превърнат в маймучета. Просто изумително. Аз ако можех щях да го прегръщам и нося непрекъснато. Heart Eyes

Не знам дали знаеш, но деца, които са носени и люляни и т.н., по-нататък в живота са много по-самоуверени, защото са живели в любов и вярват в нея и нямат страх от изоставяне.

# 42
Ми да, какви са тия глезотии, ще вземе още малко и детето да се привърже наистина към майка си и да иска да му се обръща внимание.
Мястото на децата през деня е в креватчето със забучена залъгалка в уста, какво сте заразнасяли с тия слингове!

Обвързващо и още как, затова и го има привързаното родителство, нека поне за секунда да допуснем, че на някои родители това има харесва, че даже и удоволствие им доставя...

# 43
Цитат
Обвързващо и още как, затова и го има привързаното родителство, нека поне за секунда да допуснем, че на някои родители това има харесва, че даже и удоволствие им доставя...
Много хубаво си го казала!   bouquet
Нека също да допуснем, че и на децата също им доставя удоволствие  Two Hearts

# 44
  • На планетата Земя
Много си му е добре на бебчето вътре. Мъжлето завижда, иска да е на негово мястоооо  Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт