Пъзел не редим, времето броим. Но скоро идва ред да редим с кеф!

• 33 371
  • 662
  •   1
Отговори
# 120
  • Тук и сега
Джинджи, твоят фаворит е и мой! И аз си го заплювам.

# 121
Имам новини от шуменския Кауфланд - пъзели по 500 части кръгли на 8 лв. но се очаква да свършат до края на деня и по 723 на 10лв. - само цветя.
Мисля утре да отскоча да проверя кои точно са, но мисля, че са тези :

Първия път имаше повече от първия. Ще имам повече инфо довечера или утре.

# 122
Поли,аз искам първия кръгъл,но ако няма,харесвам и втория.Ако имаш възможност да купиш,вземи ми,веднага пращам пощ.запис,само дето не зная дали в понеделник ще работи пощата.
Пак казвам-ако имаш възможност и не те затруднявам,аз не бързам и не съм останала без занимавки.

# 123
Добре, че се сетих да видя, че има нова тема ooooh!

От моята пъва поръчка втория пъзел (от 60 части) няма да пристигне, май го нямаха.

# 124
Здравейте милички Simple Smile Казвам се Ева и съм от София.Току що се регистрирах във форума и темата за пъзелите нямаше как да не привлече вниманието ми .Не съм вярвала ,че има толкова хора които харесват пъзелите.Мислех ,че съм само аз Simple Smile  Забелязах колко сте задружни в поръчките които правите.Искам да ви попитам в момента набирате ли нова поръчка и ако е така мога ли да се включа и аз  Embarassed

# 125
Здравей,поръчваме от френски сайт два пъти годишно-в края на юни и след Нова година/нач.на януари/.Тогава са двете големи намаления/разпродажби в сайта.
Досега са направени 3 поръчки.Събираме се м-у 20 и 30 човека,правим обща поръчка и си делим разходите за доставка и банкови преводи.Излиза общо по 6-7-8 евро на човек,зависи от броя поръчващи.След пристигането на пъзелите в Плевен,се разпределят по градове,пращането става по куриер,което се заплаща допълнително.
 За да имаш изгода от поръчката,трябва да си поръчваш пъзели в промоция и да са поне 3-4 или повече броя.Естествено,всеки сам решава кое за него е изгодно.

# 126
Честита баба Марта! newsm36  с малко закъснение...
И честит 3ти март! bg

# 127
Не вярвах че като стане март няма да сме получили пъзелите. smile3515

# 128
  • София
Не вярвах че като стане март няма да сме получили пъзелите. smile3515

Споко,пристигат Peace

# 129
Мал шанс-4 почивни дни, а днес едва ли ще се разбързат да заработят бързо пощ.служители.Сигурно вече прах са събрали нашите колети в някой мрачен склад...Искам да нападна пощата,ама не зная къде  крият пъзелите. Simple Smile

Шехи,любопитно ми е-идва ли ти да нападнеш някоя кутия с пъзел,от тези, дето пристигнаха.Аз бих се изкушила,предполагам.

# 130
Шехи,любопитно ми е-идва ли ти да нападнеш някоя кутия с пъзел,от тези, дето пристигнаха.Аз бих се изкушила,предполагам.

Недей така, че ако знаеш на мен как ми идваше да отворя твоя кръглия пъзел  Mr. Green Whistling, добре, че го оставих в колата, че да не ми вади очите постоянно. Crazy
Днеска ще ти го пратя, докато не съм се изкушила. Laughing

# 131
Поли,недей така се стиска,за теб е разрешено пипането.Хем услуга ми правиш,хем да се ограничаваш и възпираш-няма нужда.Сериозно ти говоря.
Официално ти позволявам да го наредиш,докато родиш.След като родиш-ми го прати,че ме е страх от бебето-да не посегне то да го реди!
Joy

# 132
Здравейте!Пъзелите от поръчката ми бяха като втори подарък за нова година.Доскоро мъжа ми се шегуваше ,че ще минат за подарък за 8 март.Сега пак ме бъзика-да съм ги смятала за подарък за рожденният ми ден,който е през юни Joy.

Шегичка.За мен няма проблем,когато дойдат.Имам си и други хобита,и едно основно,на година и 8 месеца Laughing.

# 133
Здравей,поръчваме от френски сайт два пъти годишно-в края на юни и след Нова година/нач.на януари/.Тогава са двете големи намаления/разпродажби в сайта.
Досега са направени 3 поръчки.Събираме се м-у 20 и 30 човека,правим обща поръчка и си делим разходите за доставка и банкови преводи.Излиза общо по 6-7-8 евро на човек,зависи от броя поръчващи.След пристигането на пъзелите в Плевен,се разпределят по градове,пращането става по куриер,което се заплаща допълнително.
 За да имаш изгода от поръчката,трябва да си поръчваш пъзели в промоция и да са поне 3-4 или повече броя.Естествено,всеки сам решава кое за него е изгодно.

Благодаря за изчерпателният отговор.Съжалявам,че в момента не събирате поръчка.Бих се включила и аз .Имате ли идея кога евентуално ще е следващата?

# 134
Ева67, по принцип два пъти годишно поръчваме - януари и юли, защото тогава са големите намаления във Франция. Може да се поръчва обаче по всяко време, стига да се съберат поне 10 човека, за да се оправдаят разходите за доставка - 90 евро Hug

Хм, някой беше питал дали не ме изкушават пъзелите у нас Laughing Има си хас! Само че чакам всичките останали и тогава мисля да ги почвам един по един Mr. Green Ще си помисля дали да ви ги дам тогава Laughing

Шегувам се, разбира се, някой да не се уплаши сега Wink

Общи условия

Активация на акаунт