Пъзел не редим, времето броим. Но скоро идва ред да редим с кеф!

• 33 372
  • 662
  •   1
Отговори
# 180
  • София
А за какво им беше да го нареждаш изобщо?

Сложно за обяснение,нещо като подмазване към мен,като опит да докаже, че този ужасно труден пъзел няма нареждане ,щом тя не е успяла,а тя е много надарена личност и т.н

# 181
  • София
Този уикенд беше много ползотворен вече съм напред с още 3 пълела в галерията! Тази сутрин получих и пратката с 2х1000 на Да Винчи с Мона Лиза и Vitruvian Man започвам ги след работа! До сега не съм редила на Едука и ми се виждат доста лъскавки. Всички ли са така или зависи?
За съжаление никой не ми отговори и на предишния пост за рамкирането!?

# 182
  • UK
А за какво им беше да го нареждаш изобщо?

Сложно за обяснение,нещо като подмазване към мен,като опит да докаже, че този ужасно труден пъзел няма нареждане ,щом тя не е успяла,а тя е много надарена личност и т.н
Ъргх.

Лъки, за рамкирането не мога да ти помогна, опитай в Бриколаж, аз самата не си ги рамкирам, но Едука са лъскави, да. Simple Smile

# 183
  • София
Мерси Мърморанке - Ще видя какво ще направя с рамкирането, но ако ги оставя така ще ги съсипя - двата големи от 2000 и 3000 съм ги заковала стабилно с пирони, но е грозничко!
Малките са под килима и скоро няма да приличат на нищо...
А скоро ще има и още два! Ти как се справяш със складирането?

# 184
  • UK
Прибирам ги на големи парчета в кутиите, писала съм как става най лесно, с парчета хартия примерно от скицник пак, разделяш пъзела на възможно най големите парчета, побиращи се в кутията, пъхаш листа под него и ги слагаш вътре. Ако искаш може да оставиш хартия между тях за по лесно изваждане, може и без. Кутиите са на гардероба. Не пречат на никого, не се местят, та няма опасност да се развалят пъзелите, изобщо - безкрайно безопасно и удобно. В случай, че изхвърляш кутиите, може просто пак на парчета, пак с листи помежду им, пак на някой гардероб в торба или кутия от обувки или дори без, ни трябва да има хартия и върху най горния ред парчета, за да не избледнее. Simple Smile

# 185
  • София
Ясно - аз имам достатъчно място по стените, но пъзелите са доста различни и не върви - последната ми идея е да хвана една цяла серия, но не съм се спряла на тематика!
Случайно да знаете това колко парчета е на коя фирма - адски ми харесва и ще ми се върже вкъщи? http://puzzlegallery.multiply.com/photos/album/34/Pazelite_na_Tiya#2

# 186
Lucky, радвам се, че ти е харесал. Пъзелът е на Трефъл, 2000 парчета. само не можах да намеря името му на кутията. Беше ни подараък, но отпреди 3-4 години. Дано го намериш.

# 187
  • София
Благодаря за бързия отговор - започвам издирването - наистина изглежда страхотно и в тази рамка нямам думи

# 188
Аз като една Trefl - фенка веднага помагам.
Lucky - заповядай: http://www.treflusa.com/2000piece/trfy2023.html

# 189
  • София
Леле какви сте бързи - много ви благодаря на всички! Докато наредя двата на Да Винчи ще имам време да открия и този!
tiya този с антирефлекторно стъкло ли е?

# 190
  • София
Здравейте. Сега и аз си редя едно пъзелче от 1500ч. и искам да си поръчам рамка за него ( тази на TIYA  ми хареса )..дайте някой предложения от къде да стане.. за София питам Simple Smile

# 191
  • Пловдив
Според мен, носиш наредения пъзел в някоя галерия или ателие за гоблени и подбираш рамка, която да му отива - на място може да харесаш нещо съвсем различно. Поне аз така правя в Пловдив.

# 192
Аз като една Trefl - фенка веднага помагам.
Lucky - заповядай: http://www.treflusa.com/2000piece/trfy2023.html

Ах, този е просто невероятен! Много обичам такива пъзели  Grinning
Лъки, ще следя, ако го намериш някъде  Grinning
Не, че ще имам скоро време да го редя, но да си чака реда  Crazy

# 193
Веси,честито ти детенце bdbaloni!Да ви е живо и здраво и да ви слушка!

# 194
  • Пловдив
Имаме си ново попълнение Simple Smile

Веси, честита госпожица  Hug Да ви е жива и здрава, много да ви радва и слуша  Hug

Общи условия

Активация на акаунт