Пъзел не редим, времето броим. Но скоро идва ред да редим с кеф!

• 33 372
  • 662
  •   1
Отговори
# 210
И на мен много ми харесват,само със стъкло.Честно казано,пъзел с рамка не харесвам.За мен,рамката си е за картина,портрет,а пъзелът е все пак игра,какъвто и да е.

# 211
  • София
Качеството, нали се сещате, Едука, ужасно, лъскаво, тънички парченца, разлепят се без проблем, като пробваш едно на две места и започва да се лющи, да не говорим че такова нещо като уникалност просто няма
Аз снощи след 2 часа така и не успях с рамката на Vitruvian Man - всяко става на поне 3 места - днес опитите продължават!

# 212
  • Казанлък(Бургас)
Голяма съм блейка! Embarassed Нова тема сте пуснали!  Embarassed

При мен нищо ново! Ще взема да кача снимки и на моите стари красоти. Mr. Green

# 213
Здравейте пъзел фенове-не остана нищо за редене-та се радвам на новите снимки.Иначе си намерих рамка от Бриколажа/по точно стъкло с гръб и клипсовидно закопчаване/-за 20 лв-за 1000части пъзел.

# 214
Banditka не искам да те разочаровам , но пъзелите са залепени за стъклото.
Самото стъкло и по правилно изрязано за да изглежда като рамка.
Лично аз предпочитам да си личи че е пъзел а не картина
Относно качеството ...
Четири от пъзелите са на Едука
Коренно различни като качество, все едно нямат нищо общо.
Равенсбургера ми беше малко мътен, но за момента това с ми титулярите
Сега чакам Шмид ще видим как е при тях

# 215
 :)Lucky ,в Продавалника една потребителка продаваше 2 по 1000ч.Мона Лиза и този мен на Да Винчи.Казваше,че се е отказала след безуспешни опити.Да не би ти да си щастливката,купила нейните пъзели?

# 216
 Снощи отворих новия си пъзел-кръглия с цветята във ваза на Трефъл-мн.ми харесват парчетата,по-едри,нестандартна форма,а тези на рамката -едни малки,други огромни,трети триъгълни.Забавно е ,затова ви препоръчвам да си вземете по един кръгъл Трефъл пъзел.Някои от вас знам,че са редили кръглия с животните.

# 217
И аз искам кръгъл, но в нашия Кауфланд няма smile3518. Нали там са на промоция. При нас има само на една яхта (която аз съм си поръчала) и един тигър. Абе тия поръчки... да не би да идват от Антарктида newsm78? То нали първата е изпратена на 9 ли беше.... Вече повече от месец пътува, ами със втората какво стана? Тя изпратена ли е? Или нещо съм пропуснала? Надявам се да пристигнат вече щото вкъщи ще ми избодат очите вече!!!! fight

# 218
Ясно, че всички са изнервени покрай тази поръчка... Представям си на Шехина какво й е Confused . Дали има смисъл да се отиде направо в пощата, където се получават колетите и да се пита? Дори и да не са обработени документите, поне да се знае, че са тук някъде... Не съм се занимавала с колетни пратки и за това имам такова предложение...

# 219
Ясно, че всички са изнервени покрай тази поръчка... Представям си на Шехина какво й е Confused . Дали има смисъл да се отиде направо в пощата, където се получават колетите и да се пита? Дори и да не са обработени документите, поне да се знае, че са тук някъде... Не съм се занимавала с колетни пратки и за това имам такова предложение...
Добра идея,не искам и аз да притесняваме Шехина,сигурно й е неловко,затова и не се обаждам повече по в-са,не искам  тя да се чувства неудобно,няма никаква отговорност за случващото се.
 Но трябва да се пита в пощата,ама вече от опит знам,че там има незнаещи и невежи служители,не могат едно елементарно реш-е да вземат по възникнал проблем. Изпратиха мой запис с грешно име на получател и сега ни пари,ни отговор какво ще правят.траят си.

А първата бе  пусната от франсетата/от сайта/  на 07.02.09г., а втората -на 11.02.09г. От Франция напуснали-09.02.09г.уж,пък знае ли се дали е така... Rolling Eyes

Последна редакция: ср, 11 мар 2009, 09:53 от ФЕЯТА

# 220
  • Тук и сега
Само да не ме нападнете сега...
предлагам да звъннем в колетното в тея тъпи Пощи и да видим какво става с пратките. Как може едната да е пристигнала преди две седмици, а ни вест-ни кост от другите. Те са поне десет според мен. Ако всяка идва с разлика 2-3 седмици, юнската поръчка ще изпревари февруарската. Вече подозирам даже, че юни месец няма да има толкова желаещи, без да визирам себе си, де, аз съм си наумила тези пусти зодии, които не пуснах във втората поръчка.

ако може някой да напише товарителницата да не се ровя във старата тема, пъко може и аз да съм тази дето ще звънне.

# 221
Товарителница - CY023975990FR. Аз ще се обадя най-рано в обедната ми почивка - ако звъннеш преди това, пиши какво са ти дали като информация.

За закъснението не знам какво да кажа. Имам пратка и от Ларедут от 21.01 - ни вест, ни кост от нея също. Вече ми се скъсаха тотално нервичките, честно казано Tired Проблемът обаче си е в БГ пощи, не виждам франсетата какво общо имат.

# 222
  • София
:)Lucky ,в Продавалника една потребителка продаваше 2 по 1000ч.Мона Лиза и този мен на Да Винчи.Казваше,че се е отказала след безуспешни опити.Да не би ти да си щастливката,купила нейните пъзели?
Да - вече се чудя има ли нареждане. Но на фона на всичко което е минало през ръцете ми само мисълта, че все пак са само 1000 части ме успокоява. Снощи освен рамката успях да му видя очите и прическата  Party Party Grinning Довечера продължавам да произвеждам Grinning

# 223
  • София
Ако мога да помогна с нещо - кажете къде трябва да пристигнат тези пъзели - мога да звънна тук там - ако става въпрос за централна поща в София?!

# 224
  • Тук и сега
не трябва да пристигат в Централна поща или поне така ми каза служителката от колетното в Централна. Но също така ми каза, че не може да ми даде телефонът, на който трябва да звънна. Изкопах в Плевен един, ама ще видим - засега никой не вдига.

Lucky, Мадоната също се реди трудно или по-точно косата.

Общи условия

Активация на акаунт