Пъзел не редим, времето броим. Но скоро идва ред да редим с кеф!

• 33 371
  • 662
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Сетих се, че по-напред в темата беше коментирана тази паста Mr. Green

zai, виж тук http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=375335.msg10309339#msg10309339
А след това Джинджи писа, че си я е купила от Комсед в Халите Peace

# 541
Много ще ти бъда благодарна и задължена  Hug, стига да не те притеснявам разбира се.

# 542
Писали сме едновременно.Аз следя темата и знам ,че Джинджи си го купи и за това питам дали го има още,да не е единична бройка.

# 543
zai, аз от друг Комсед си го купих, не от този, в който го е видяла Мърморанката. Явно е имало поне няколко бройки.  Peace

Spirit of flight и на мен много ми харесва. Сега като го видях нареден - даже повече.

Шехинчо, утре ще имам яснота за адреса за двата заблудени пъзела от втората порчъка и ще ти пиша.

И докато съм още на вълна пъзели... Моля ако някой някъде види пъзел със заек/ зайци (но не детски... снимка примерно) да каже  Praynig . Размерът е без особено значение  Laughing .

А сега... Цък и цък! Най-после станах магистър, момичета мили!  Crazy

bigdance2

# 544
Джинджи-Честито!

# 545
Джинджи , честито smile3525 дипломиране,много успехи.

# 546
  • София
Джинджи,честито дипломиране  bouquet

# 547
  • София
Джинжи, поздравления за дипломирането и успешна реализация smile3501

# 548
  • София
 zai, в Комсед в Халите го няма вече - най-вероятно е бил само един и Джинджи го е взела.
 Ноооо в останалите магазини може и още да го има - аз за съжаление точно сега не мога да обикалям иначе и аз много го искам.

Джинджи, честито!

# 549
Джинджи, честито и от мен! smile3501

# 550
  • София
Джинджи честито и от мен    bouquet

# 551
Честито,Джинджи,със здраве и успех да ползваш новата дипломка ,да ти донесе по-голяма заплатка!И повече пъзелчета да си купиш с нея!   bowuu bouquet

Шехина,искам да си уговоря транспорт,затова ми е важно да зная кога пристигат пъзелите във Варна-днес вечерта или утре?

# 552
Добро утро Wink

Пъзелите не можаха да потеглят вчера - след 1 час уговорки с BSP, уверяваха ме, че имат бус на разположение, защото кашонът е доооста голям, се забавиха и в 6:30 ми звъннаха, че остава за днес Sad Така че пъзелите ще тръгнат днес - предполагам, че утре трябва да са във Варна, но ще пиша със сигурност като ги натоварим.

С общата поръчка ще пусна и пратката на Бухтичка.

Иначе за другите от Добрич и Шумен - дано успея утре със Спиди или Еконт - BSP не обслужват тези градове.

Та така, малко се проточих във времето с разпращането, със сигурност ви е досадно чакането Confused, обаче правя всичко по възможностите си, а освен, че ходя на работа, след 3 дни ще пътувам и в чужбина, та и за това трябва да мисля и да се приготвям. Хайде да не се оплаквам обаче, още от сутринта Wink

# 553
  • София
Шехи мойте кога ще ги пуснеш. Аз съм пуснала координатите на blue_dream

# 554
Благодаря за отговора.Дано да са по-експедитивни тези куриери.нали около 24 часа е времето за доставка по принцип??Поне пощ.пратки пътуват толкова от голям град до голям град.

Общи условия

Активация на акаунт