Пъзел не редим, времето броим. Но скоро идва ред да редим с кеф!

• 33 371
  • 662
  •   1
Отговори
# 570
ginbay, призрачката в никакъв случай няма да я продам Simple Smile
някви къщи и градината 3000 парчета засега отделих.

# 571
Някой от Варна може ли да ми каже къде се намира КОМСЕД-ДЕТСКИ ХИПЕРМАРКЕТ.Мъжът ми е във Варна и съм го пратила да ми издирва пастата на Равенсбургер.В сайта на Комсед пише,че е в кв. Чайка,но като е отишъл са му казали,че от 2 години не е там и го пратили в Мола.

# 572
  • Пловдив
Нека мине през Метро - Варна - може и да я има пастата. Май скоро я мярках в Пловдивското метро.

# 573
Някой от Варна може ли да ми каже къде се намира КОМСЕД-ДЕТСКИ ХИПЕРМАРКЕТ.Мъжът ми е във Варна и съм го пратила да ми издирва пастата на Равенсбургер.В сайта на Комсед пише,че е в кв. Чайка,но като е отишъл са му казали,че от 2 години не е там и го пратили в Мола.
Честно казано не знам дали изобщо има такова нещо, поне не съм чувала за него.
Равенсбургер има в Хиполенд (в двата мола), за ориндж центъра в мол Варна не съм сигурна. В Метро също може да има, да, евентуално и в Бонжур. Но на повечето места асортиментът не е особено богат, пастата не помня да съм я виждала.

# 574
Благодаря,Ви Hug.Туко що се обади и каза,че и в двата Мола го няма и са му казали ,че въобще не са ги получавали и нямало във Варна магазин на Комсед.Така се надявах да го намери,жалко. Cry

# 575
Благодаря на всички  Hug , наистина!

Шехина, писах ти във ФБ, най-после се уточних с колежката ми за двата забравени пъзела.

Надявам се да успееш да ги пуснеш преди да заминеш...

# 576
Оооо, мен пък не ме е пускала музата! Снощи започнах Муха и много ми харесва! Качеството на пъзела е много добро, както някой вече каза... Yanoman ми стават любими!

# 577
  • Benelux / Varna
Пастата я няма в метро Варна, вчера бях там и ги разглеждах.

# 578
В Бонжура няма почти никакъв избор на пъзели,да не кажа -хич.Предимно дет.игри в кутии, пъзели почти няма.

Тръгнала ли е пратката за ВАРНА???Някой има ли инфо?

# 579
Шехина, аз днес си получих пъзела. Много ти благодаря  Hug, ти си знаеш защо, но наистина нямаше нужда да се притесняваш. Още веднъж ти благодаря! Simple Smile

# 580
В Бонжура няма почти никакъв избор на пъзели,да не кажа -хич.Предимно дет.игри в кутии, пъзели почти няма.

Тръгнала ли е пратката за ВАРНА???Някой има ли инфо?
A kъде има във Варна Бонжур? ислих,мислих и решин,че са го затворили

# 581
Ааа,там си е -срещу стария хотел Мусала.До него има луксозен магазин парфюмерия и после е полският център,както го наричахме преди мн.години.Но малко си е бедничък откъм асортимент.

# 582
Здравейте . Simple Smile
Ей тук http://marniebg.com/ си харесах няколко пъзела .Понеже все още не съм наясно с тези електронни магазини някой може ли да ми каже мога ли да си поръчам в този сайт?
Миналата седмица си поръчах два тук http://www.knijarnica-ninevia.com но до сега нищо не получих.Дори и телефона не си вдигнаха като им звънях днес.....къде бъркам?

# 583
Не бъркаш-тая книжарница почти не функционира или поне не реализира продажби.И др.преди теб са опитвали безуспешно.

# 584
http://puzzlegallery.multiply.com/ До сега разглеждах сайта с вашите красоти .И наистина са такива .И аз искам такива . Но от къде ?

Общи условия

Активация на акаунт