Пъзел не редим, времето броим. Но скоро идва ред да редим с кеф!

• 33 372
  • 662
  •   1
Отговори
# 285
Смайли,като ходя на Метро-ще проверя дали е останал,бяха две бройки само,струваха около 16 лв.Дълго време ги имаше и никой не ги купуваше.
Ако все още  има  и искаш,ще ти купя и пратя по пощата-мн.евтино излиза-около 2 лв.доставката.А пощ.запис да пратиш-стотинки.

# 286
Ох, аз съвсем забравих за втората поръчка Embarassed Ginbay, участваш ли в нея?

# 287
Сладури, ето ме!

Всичко прибрах - цялата първа поръчка Grinning Мисля, че липси няма, но след малко ще броя подробно. Има едно разлято лепило обаче и един пъзел с нарушена опаковка - Шадокс Confused Амиии, това е положението, няма какво да се направи.

Иначе пъзелите са страхотни и след малко ще ги снимам, да видите колко съм богата Mr. Green

# 288
  • София
чакаме с нетърпение тази гледка  smile3508

# 289
И какво правим сега с това лепило? Цялото ли е излято? Cry Баси пак съм прецакана. Този пъзел е мой. И лепило имам поръчано smile3514

# 290
  • Тук и сега
Ухаааа! Шехина чакаме те с нетърпение!

# 291
И какво правим сега с това лепило? Цялото ли е излято? Cry Баси пак съм прецакана. Този пъзел е мой. И лепило имам поръчано smile3514

Всъщност отворих вече всички кашони и общо са две лепилата - едното се е разтекло Confused

Между другото, получена е и голяма част от втората поръчка Grinning

# 292
Смайли,като ходя на Метро-ще проверя дали е останал,бяха две бройки само,струваха около 16 лв.Дълго време ги имаше и никой не ги купуваше.
Ако все още  има  и искаш,ще ти купя и пратя по пощата-мн.евтино излиза-около 2 лв.доставката.А пощ.запис да пратиш-стотинки.

ФЕЯТА, благодаря ти за предложението и за информацията за пъзела smile3525 - много го харесвам.

Имам път до Бургас другата седмица във вторник и непременно ще проверя в Метро. Надявам се да има - за да не те ангажирам.  

# 293
http://spreadsheets.google.com/pub?key=poYxZaocFNrt97OHLSFpMGA
Шехина, това е 2рата поръчка, сега ще ти пусна достъп Simple Smile дано да ти свърши работа
ама ми дава някаква грешка сега... пфу

# 294
Смайли,аз ангажирах Поли от Шумен,бременна в 9 месец,в деня  на термина мъжът й ми купи кръглия пъзел.После и ми го прати мъжът й.Казвах им многократно,че не бързам,ама...Какво да говорим повече.Ако го няма в Бургас или София-казвай,че да не го изпуснем,ако го има още де.

# 295
Вижте сега за какво богатство говорим Mr. Green

Между другото, проверих по списък - 20 броя пъзели от втората поръчка не са дошли още, вероятно ще дойдат утре или другата седмица. Като направя пълна ревизия на получените кашони, ще ви кажа точно какво не е пристигнало Wink

# 296
  • София

Шехина, наистина ти завиждам за хола в момента Mr. Green

Само дано не те изгонят от вас заради нашите пъзели Hug

# 297
  • Пловдив
Шехи, благородно ти завиждам за обкръжението  Hug Но след всичките усилия и нерви, които вложи, си си го заслужила  Peace
Само ако е възможно да я пуснеш в голям формат, че така немога да ги видя хубаво  Blush

# 298
  • София

Между другото, проверих по списък - 20 броя пъзели от втората поръчка не са дошли още, вероятно ще дойдат утре или другата седмица. Като направя пълна ревизия на получените кашони, ще ви кажа точно какво не е пристигнало Wink

Може ли линк с по-голям размер Praynig

# 299

Общи условия

Активация на акаунт