Пъзел не редим, времето броим. Но скоро идва ред да редим с кеф!

• 33 372
  • 662
  •   1
Отговори
# 300
 Crazy Crazy Crazy
завиждам ти  Crazy

# 301
http://spreadsheets.google.com/pub?key=poYxZaocFNrt97OHLSFpMGA
Шехина, това е 2рата поръчка, сега ще ти пусна достъп Simple Smile дано да ти свърши работа
ама ми дава някаква грешка сега... пфу
Видях, че за два от пъзелите ми няма описание, тъй като ги няма вече на френския сайт.
2000_pieces_-_grand_voilier_trefl
2000_pieces_-_hot_springs__usa_trefl

a "зимна Русия" е пъзела от 1500 части.

А иначе картинката с пъзелите е само за http://bezumie.com/puzzle2/puzzle2.php  Grinning

# 302
  • Тук и сега
blue dream, ако идваш утре можеш да вземеш моите пъзели и килима, но ако не успееш, ще ги оставя за CoolAsIce.

# 303
  • UK
Уау... Ако бях аз, щях да направя около милион снимки, на всички пъзели, на малко пъзели, на много пъзели, от една страна, от друга, на всеки пъзел отделно и тн и тн... Оо

# 304
Зареждам батериите на апарата аз Mr. Green

# 305
  • UK
Йееееее. Simple Smile Споменавала ли съм че обожавам снимки на много еднакви предмети... И много еднакви предмети като цяло, някакво психическо отклонение е според мен. Simple Smile Направо направи една папка в галерията и качвай там. Simple Smile Супер са, ти си супер, мн готино. Simple Smile

# 306
 Heart Eyes Heart EyesАз пък бих ги пръснала край себе си-навсякъде-както се посипват пачки с банкноти по филмите!Пръснати небрежно в цялото си великолепие,лъскави кутии... и въобще идеята за изобилие ме опива. Blush

# 307
След втория час, посветен на тяхното пренасяне и настанява в т.н. ни хол, в който все пак трябва да се живее Mr. Green, уверявам ви, ще ви се изпари всякакво желание за напоителни фото-сесии Laughing

# 308
Е то си е ясно,че радостта ще е час, а после-неудобство предвид ограниченото пространство.

Не ми се мисли как сега ще ги разпращаш-то бройки,то адреси,то пренасяне-цял отбор ти трябва с помагачи.

Ама ти не каза как те посрещнаха в пощата-гледаха ли те съмнително предвид огромното кол-во колети,поне малко страхопочитание като пред мастита бизнесдама с крупен бизнес и възможности не прочете ли в очите им,завист?

# 309
Шехина-ти си герой Heart Eyes  bouquet
Варненки да питам-има ли уговорка някаква или все още не?

# 310
Шехина, трябва да се разберем с теб, кога ще ти е удобно да минем да приберем част от софийските пъзели Grinning . И да видим колко ще се съберат, ти всъщност комплектовала ли си ги по някакъв начин?

# 311
  • Пловдив
lullaby, не участвам във втората поръчка (за съжаление)

# 312
  • София
newsm10 а някой знае ли какво става с veroniki ? Отдавна не е писала...  Rolling Eyes
Ето ме!
 Дочакахме ги най-после тези пъзели. Аз даже може и да успея да наредя един  преди да се обебя  Mr. Green

Шехина, хиляди благодарности   bouquet за всичко, което се наложи да изтърпиш през цялото това време. Снимката на пъзелите е чудна, но хич не ти завиждам. Това ако беше вкъщи си представям какво щеше да направи малкото торнадо  ooooh!

blue_dream, много благодаря, че ще вземеш и моите пъзелчета и ще се радвам да се видим утре (то аз не съм много за гледане в този ми вид  Shocked ама, дано не ви уплаша).

poli24 най-вероятно вече е станала мама, защото от няколко дни не е влизала във форума. Не се е похвалила и в отчетната темичка все още, но толкова дълго отсъствие няма поради каква друга причина да е.

Ще следя темата, за да видя къде ще се срещаме утре  Peace

# 313
Шехина, трябва да се разберем с теб, кога ще ти е удобно да минем да приберем част от софийските пъзели Grinning . И да видим колко ще се съберат, ти всъщност комплектовала ли си ги по някакъв начин?

Не съм ги пипала изобщо, нямах много време Confused
Добре е да ми кажете на кой в крайна сметка пъзелите ще вземеш ти, за да мога да ги отделя?

Иначе лошото е, че нямам малки кашони за опаковане, само от големите, в които получих поръчката. Така че трябва и за това да помислим, мисля.

# 314
Мхм добре, ще помисля и аз за кашончета  Peace иначе със сигурност взимам на veroniki и bubchen, защото те казаха, че ще им е по-удобно утре. И останалите колкото можем да съберем Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт