Пъзел не редим, времето броим. Но скоро идва ред да редим с кеф!

• 33 372
  • 662
  •   1
Отговори
# 315
Да наистина трябва бързо да се реши кой иска blue_dream да му донесе пъзелите и кой аз, защото имам молба от poohcho ако мога да взема тези за Пловдив, тъй като ще идват в Сф в понеделник и да могат да ги вземат, пък аз едва ли ще успея да събера и софийските и пловдивските, все пак голфа е хубава кола но не може да се разтяга за жалост Laughing
Между другото според мен е по добре да не са в кашони а отделени по поръчка на човек, защото по трудно се наместват в кола кашоните, все пак това е мое мнение а и blue_dream може да е с бус Simple Smile

# 316
  • София
Шехина, страшна си! Гледката наистина е внушителна.

# 317
Мм да, джип е, но и мен ме уведомиха, че е по-добре да са в пликове Simple Smile така че сега търсим пликчета, чувалчета  Laughing
Шехина, дали ще ти е удобно да се видим по обяд и да преценим какво може да вземем? А и половинката да прецени какво ще се събере?

# 318
  • София
blue_dream, много благодаря, че ще вземеш моите  bouquet

Дали не могат да се залепят с тиксо пъзелите newsm78 После би трябвало да може да се махне без да щети за кутиите, нали имат наилонова опаковка...

# 319
Ама ти не каза как те посрещнаха в пощата-гледаха ли те съмнително предвид огромното кол-во колети,поне малко страхопочитание като пред мастита бизнесдама с крупен бизнес и възможности не прочете ли в очите им,завист?

Ха-ха-ха, хич, аз не съм и такава Laughing Гледаха как да се отърват по-скоро от кашоните, че сме им запушили склада Crazy

За отделянето по поръчка на човек, ок, обаче практически не знам как ще стане, в смисъл трябва да видя първо колко големи се очакват пакетите и после да мислим как да ги опаковаме. Кутии и др. опаковки много нямам у нас май Thinking

Bubchen, аз точно за това си мислех, да ти кажа - така ще е най-практично.

# 320
Аз намерих малки кашончета 35 на 42 см и големи найлонови торби, но и с тиксото е добра идея.

# 321
В пликовете за боклук става Grinning, добре прозвуча обаче, имах предвид тези найлоновите торби за отпадъци по 150л и така мисля че е най удачно.
blue_dream може ли да те помоля да пуснеш списъка с поръчките на всички и да кажеш на кои хора ще вземеш ти пъзелите, за да мога да си направя някаква сметка.

Последна редакция: пт, 13 мар 2009, 10:39 от CoolAsIce

# 322
Така това е първата доставка
http://spreadsheets.google.com/pub?key=poYxZaocFNrsF6F5Sf58XCA

Това е втората
http://spreadsheets.google.com/pub?key=poYxZaocFNrt97OHLSFpMGA

Когато на Шехина й е удобно (най-рано по обяд или довечера) ще мога да пусна списък кои пъзели мога да взема, защото няма да ги карам аз и приятелят ми трябва да прецени колко може да събере  Hug

А всъщност от втората има пъзели, които не са пристигнали...

# 323
  • София
Шехина дали можеш да провериш от 2-та поръчка ,кои пъзели са дошли?

Аз искам да разбера на blue_dream и CoolАсIce къде им е удобно да се срещаме и според това да избера,кой да ми вземе пъзелите.
blue_dream- в кой квартал е Нов Български ?

# 324
blue_dream може ли да те помоля да пуснеш списъка с поръчките на всички и да кажеш на кои хора ще вземеш ти пъзелите за да мога да си направя някаква сметка.

Мда, да се ориентирам и аз за какво да гледам в тия пъзелови небостъргачи Laughing
Уф, наобяд обаче няма да мога, ще тичам до банката и на още няколко места, за довечера обаче няма никакъв проблем, ще ви чакам, след 17:00 съм у нс, ок? Wink

Ще проверя като се прибера, обаче няма да е преди 5 Confused

# 325
  • София
За моите пъзели ако няма място моя приятелка следващата седмица ще бъде в Плевен и може тя да ги вземе стига на Шехина да не и пречат. Аз имам и в първата и във втората поръчка.

# 326
Добре, значи довечера след 5 ще има списък на пъзелите, които ще взема аз.
Сложих по-горе линковете на описанията, нали тях трябваше Blush

# 327
Ихаааааааааааааа  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green !

Голямото чакане свърши, м?!  Crazy

Аз да кажа за мен си - в събота съм свободна чак след работа вечерта. В този смисъл май е по-удачно да се възползвам от услугите на CoolAsIce  Hug за неделя.

Другото - ако случайно са пристигнали и тези на колежката ми от втората поръчка, може ли направо и тях да получа?

И последно - в списъка за втората трябва да се отбележи, че този - 1000_pieces_-_rosina_wachtmeister___sous_l_arc_en_ciel_heye го нямаше и няма да пристигне.

Ще следя развитието и ще потропвам нетърпеливо  Mr. Green , за вас не знам.

# 328
  • UK
Както обожавам такъв тип систематизиране на разни неща, жалко че не си в София. Веднага щях да предложа помощта си за разделяне, описване и тн. Моите пъзели са трички, не заемат особено много място. Наистина ми е все тая кой ще ги вземе, само да разбера, за да си ги взема аз самата, и дайте да се разберем за някаква сума, която да съберем все пак за услугата.

# 329
Добре, значи довечера след 5 ще има списък на пъзелите, които ще взема аз.
Сложих по-горе линковете на описанията, нали тях трябваше Blush
Да точно тях, благодаря ти аз сега грубо ще си преброя пъзелите и довечера като пуснете списък с това което ще вземете вие ще видя какво остава за мен и вече ще се разберем с останалите за срещата.

Общи условия

Активация на акаунт