Пъзел не редим, времето броим. Но скоро идва ред да редим с кеф!

• 33 372
  • 662
  •   1
Отговори
# 330
За моите пъзели ако няма място моя приятелка следващата седмица ще бъде в Плевен и може тя да ги вземе стига на Шехина да не и пречат. Аз имам и в първата и във втората поръчка.

Евето, ще се опитаме да ги сместим, защото другата седмица уикендът зачезвам в чужбински земи и ще се опитам да разпратя каквото е дошло преди това. Т.е. да не разчитаме точно на следващия уикенд.

# 331
  • София
Добре, значи довечера след 5 ще има списък на пъзелите, които ще взема аз.
Сложих по-горе линковете на описанията, нали тях трябваше Blush

Моля те вземи моите пъзели.После ще трябва да ми обясниш къде ще се чакаме и кога и как ще се познаем Crazy

# 332
Варненки,какво ще правим-ясно стана,че ще си получаваме двете поръчки заедно,макар втората да не е напълно пристигнала.Аз сега тръгвам,мислете и да измислим ,ако желаете ,нещо  по в-са с доставката.Довечера след 18 ч ще се включа отново.Аз мога и самостоятелно да си ги получа,мога и да се вкл. в обща доставка,но как ще си разпределим разходите за куриер или поща?

Шехина,ако се организираме варненки за обща доставка на 1 и 2 поръчки заедно-как ще процедираш-куриерска фирма или поща??

Последна редакция: пт, 13 мар 2009, 11:08 от ФЕЯТА

# 333
  • Пловдив
Значи - пловдивчанки сме 3 /+ лелята на ginbay/ с общ брой пъзели от първата поръчка 22. Lullaby участва и във втората поръчка, но ще видим дали има нещо пристигнало от нея.
Момичета, съгласни ли сте да изчакате до понеделник, ако може CoolAsIce да ни вземе пъзелите до София? Още вечерта в понеделник ще се видим и ще ви ги дам? От сега си казвам, че не искам никакви пари за гориво и т.н.  Peace

# 334
  • София
Добре, ако може блу дриим да вземе мои каквото е дошло, защото в неделя няма да мога да си ги взема. Ако има още нещо за получаване ще ми го пуснеш с куриер.

# 335
http://spreadsheets.google.com/pub?key=poYxZaocFNrsF6F5Sf58XCA
Направих една нова табличка с име София, където съвсем грубо съм отделила само софийските пъзели от 1вата и 2рата поръчка. Сега ще я дооформям...

# 336
  • Пловдив
poohcho, може и така. Ама за парите за гориво не съм много съгласна. Освен да те почерпим някъде - да речем пица и салата?  Simple Smile Heart Eyes

# 337
# 338
http://spreadsheets.google.com/pub?key=poYxZaocFNrsF6F5Sf58XCA
Направих една нова табличка с име София, където съвсем грубо съм отделила само софийските пъзели от 1вата и 2рата поръчка. Сега ще я дооформям...
Браво добре си се сетила, значи аз ще изчакам да видя какво ще остане за мен, а с тези които не потвърдят кои да ги вземе какво правиме, при Шехина ли остават

# 339
MГМ каза, че няма значение, murzel- няма проблем да останат и за неделя, Impreza- няма значение кой ще й ги занесе, banditka- не е споменала ден. Другите не са казали още Dragon's Bride, Avalon_FK, veselina_s_p, Kimba77 и  Serpentine.

# 340
blue dream, ще махнеш ли от списъка за втората поръчка липсващия пъзел от тези на колежката ми?  Praynig  Писах го в предния си пост, този с котките е.

Мерси отново на всички, които сте се нагърбили с това пъзелите ни да достигнат до нас  Hug  .

# 341
 Blush аз видях като писа, ама забравих... Готово, изтрих го.
А какво стана имаше един пъзел Коте с пеперуда, май 2 броя бяха  Thinking дали все пак са изпратени? че не съм ги отбелязала в 1вата поръчка

Последна редакция: пт, 13 мар 2009, 11:46 от blue_dream

# 342
  • София
veselina_s_p май живее в Младост и ако иска ще взема нейните за да и ги дам, нали е с малко бебе.

# 343
Няма значение кой ден за мен, където има място, че моите са 6 пъзела + килимче. Аз съм от Люлин, ако има някой наоколо - предлагам си услугите за доставка до дома   Flutter

# 344
banditka, аз за неделя бих се възползвала за Люлинска доставка, ако може  Mr. Green . Че се предполага да се готвя за дипломиране тогава... и не е хубаво да щъкам много май.  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт