Пъзел не редим, времето броим. Но скоро идва ред да редим с кеф!

• 33 372
  • 662
  •   1
Отговори
# 345
Шехина,ние с Тия последно решихме да си ги получим в Добрич,с което ще те натоварим допълнително Praynig.Двете имаме по 2 пъзела,така че не трябва голяма опаковка.Но все пак кажи ако ти идва в повече,няма да се сърдим ако предпочиташ да ги изпратиш с варненските.Но понеже така или иначе те са много,и няма да стане с една пратка....Както кажеш!

# 346
Моите 4 може да ги изпратите по куриер. Ето /за да ви улесня да ги откриете по-лесно в грамадата/ как изглеждат:

Последна редакция: пт, 13 мар 2009, 12:51 от Smiley*

# 347
Аз моите ще ги искам с куриер ако е възможно. Но те идват и до домовете да вземат пратките, така че се надявам да не е проблем.

# 348
Всичко е супер, ама аз пак не разбрах какво стана с лепилото? Знам, че нямам право да мрънкам, след всичко, което изтърпяхме, но ако е цялото излято, предлагам другото да се раздели наполовина, за да е донякъде честно все пак smile3506
П.П. А за снимката с пъзелите направо съм безмълвна. Баси кефа!!!! newsm44

# 349
  • UK
Как предлагаш да се раздели лепилото? Оо

# 350
veselina_s_p май живее в Младост и ако иска ще взема нейните за да и ги дам, нали е с малко бебе.

Да, в Младост1 съм. Ако ти е удобно, може да ги вземеш моите и да се уговорим нещо  Peace
Иначе за мен другия ваиант е куриер  Rolling Eyes С това бебе не мога за сега да дойда на някоя среща много далеч.

# 351
  • Тук и сега
Мен не сте ме отбелязали в списъка кой ще ми вземе пъзелите. Само да знам, не за друго, иначе кой точно от вас няма значение. Само да не стане от два стола - на земята...

# 352
murzel, хубаво е да кажеш на теб кое ще ти е по-удобно  Peace  - всички отбелязани сами си прецениха кой от двата дни им е по-удобен и т.н.

# 353
Да, тези, които са отбелязани казаха как им е по-удобно, за другите ще преценим довечера на място  Hug

# 354
Да кажа и аз - тъй като ще взема и пъзелите на Джинджи, а тя е решила с cool as ice - нека той да вземе и моите. Мерси много предварително!
Моля да ме отбележите.

# 355
  • София
 Аз само да съобщя, че poli24 e станала мама на малък мъж Симеон вчера. Ако не ме лъже паметта тя е от Шумен, но не помня дали е уточнила как да стигнат пъзелите и до нея, защото има вероятност да не успее да се включи в темата преди Шехина да замине в странство.

# 356
Честит малък мъж на Поли!  stork-boy  smile3525
Имаме нейният адрес, но Шехина ако не успее да ги пусне преди да замине, мога и аз да ги взема и да ги пратя след това.

# 357
  • София
Другите не са казали още Dragon's Bride, Avalon_FK, veselina_s_p, Kimba77 и  Serpentine.
блу_дрийм, аз писах преди  време ЛС на Шехина /или направо в темата не помня/ с адреса да ми ги пусне по куриер. Тя, по-скоро да каже дали и е удобно. Ако има някакъв проблем и я затруднявам да ги взима CoolAsIce или ти. Както е най-добре за вас. Вие достатъчно свършихте.  Rolling Eyes 

# 358
  • Пловдив

Честито бебче Симеон на Поли! Да расте здраво и спокойно, да радва своите близки!

# 359
http://spreadsheets.google.com/pub?key=poYxZaocFNrsF6F5Sf58XCA
Ами разпределих ги горе-долу, ще се постараем и довечера да ги натоварим. Сигурно ще бъде интересна картинка, товаране почти по тъмно на кутийки, торбички  Laughing.
Иначе за Kimba77, Serpentine и Impreza, по-добре Шехина да види какво не е пристигнало от 2рата поръчка, то всъщност и за всички останали, които имат нещо от 2рата партида...
Шехина, обнових и малко списъка с адреси Simple Smile

Последна редакция: пт, 13 мар 2009, 13:53 от blue_dream

Общи условия

Активация на акаунт