На НОЕМВРИйската ръчичка мама вързва мартеничка

• 10 857
  • 295
  •   1
Отговори
# 150
  • Бургас
Здравейте и от нас! Ние ще се храним и после студено-нестудено на разходка!
Съншайн  newsm59  Gift  party023
Дени много тъжно за рибките... spoko

# 151
Приятна разходка на варненки   bouquet
Честит рожден ден shhht.secretмного здраве,щастие,късмет и много да те радва бебока  Hug
Лек ден

# 152
shhht.secret, честита ви месечинка!  bouquet  bouquet  bouquet Аз чух, че Габи е кротичка, за разлика от Рая, пожелавам ти да е все такава, много здрава и усмихната!
Галисис, имам същия проблем с излизането и затова пропускам всички срещи на варненки Sad Ако намериш лек- моля те да споделиш

# 153
  • Попово

Слагам линка за колажа, фона ще го доизмисля ама ако ще е с 5 бебета да не го правя изобщо.
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10772557

искам да знам защо не ми зарежда колажа, и да пращам ли нова снимка?

# 154
  • София
Добър ден и от нас! Hug
Как сте, банда? Hug
Аз досега  newsm79, нахраних Алекс и тя, както си играеше с въртящите се зайци, взе, че заспа Mr. Green Та майка й сега е заседнала пред компа, да не изостане с клюкинките и новините Mr. Green
Честито на всички, имащи повод да празнуват bouquet

Ние за кг говорим, ама така като гледам, с тези черпавки и угощения тук....нЕма лесно да ги смъкнем Crossing Arms ooooh! Аз от 1-ви Март тази година съм режимна Crossing Arms Желаещи в отбора на морещите телеса и свалящи килца?   261uu Animal PigСтроййййй сееееееееееееееееее! Пребрррррроооооооооооооойййййййййййй сеееееееееееееееееееееее! newsm53
Че като сме екип- по-лесно вървят нещата Flutter

И моля Шопкинята да не говори за кила, че като се разхождаме и духне вятър и се крие зад мен- да не я отнесе нанякъде Joy То бива слабо, бива........ама това твоето граничи с нахалство Crossing Arms Мим, ако приемаш- подарявам 20 кила безвъзмездно, като приятелче- теб да питам първо Hug Mr. Green

# 155
  • Попово
Мишле_ , с Дюкан ли ще мориш килцата?

# 156
Вале, аз от страх си патя. Един мъдрец ме е замъчил от началото на бременността, и като знам, че е за вадене... До сега само отлагах, но ще отида. А и нито една манипулация в кабинета не боли колкото това що търпим с болния зъб...

Ели, хич не се измъквай - аз ако съм там няма на зъбар да ме пращаш ами ще ми наливаш и на мен  Mr. Green

Не ги е срам, сами пият.  Grinning

И да кажа добре дошла на новото ни мамче  Hug
Също и честито на всички с повод за празнуване днес, месечинки и рожденници   bouquet

# 157
  • София

Слагам линка за колажа, фона ще го доизмисля ама ако ще е с 5 бебета да не го правя изобщо.
http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10772557

искам да знам защо не ми зарежда колажа, и да пращам ли нова снимка?

Пепе, щом искаш да знаеш ще ти бъде казано  Mr. Green. Колажът не са зарежда защото като кача още няколко бебета и го подновявам .
И да,  искам нова снимка на Василена, ти какво си мислиш, че като се прежали да дадеш една снимка в началото и това ще е   Naughty не става  Crossing Arms

Момичета, да си кажа пак за да не се изненадвате, като свалям снимки от албума ги трия за да не ги повторя. Да не си мислите че снимката не се е качила

# 158
  • Попово
ауууууууууу лоша жена брех, как те търпи мъжо ти не знам  Joy

# 159
  • София
ауууууууууу лоша жена брех, как те търпи мъжо ти не знам  Joy

hahaha Joy и той т`ва казва ама  е късно, да е мислил кат ме е взимал  Mr. Green

Лора, ще стискам палци,  наполовина ще е за теб, останалото стискане ще е за моите зъбки.

Последна редакция: чт, 26 фев 2009, 13:54 от valya_76_08

# 160
Айде и ние се изтипосахме за колаж.

# 161
Вале успокои ме, аз тъкмо мислях, че аз съм изтрила нещо без да искам  Joy Преди да кача имаше 2 снимки, сега ги няма  ooooh!
Нас сега качи ли ни  Rolling Eyes ? Че вече и аз незнам какво направих  Embarassed

P.S. Видях, че ни има.   bouquet Само нашия жених да не ни се разсърди, че си ни сложила до друг кавалер  Joy

Последна редакция: чт, 26 фев 2009, 14:04 от marojinka

# 162

И моля Шопкинята да не говори за кила, че като се разхождаме и духне вятър и се крие зад мен- да не я отнесе нанякъде Joy То бива слабо, бива........ама това твоето граничи с нахалство Crossing Arms Мим, ако приемаш- подарявам 20 кила безвъзмездно, като приятелче- теб да питам първо Hug Mr. Green

Взимам ги  Mr. Greenнали си ми дружка...(пък и щом са аванта) hahaha
Стискайте палци ,пак ще се борим с доктори  ooooh!

# 163
  • София
Вале успокои ме, аз тъкмо мислях, че аз съм изтрила нещо без да искам  Joy Преди да кача имаше 2 снимки, сега ги няма  ooooh!
Нас сега качи ли ни  Rolling Eyes ? Че вече и аз незнам какво направих  Embarassed

Да, всичко е наред, качих всички бебчета, на които имаше снимки
Ето го малко попълнения колаж http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10773687
Има място за 64 бебета, срамота  ако не успеем да ги запълним

Аз понеже изпуснах сватосванията, моля бъдещите свекърви и тъщи да ме уведомяват предварително да не взема да объркам късмета на младите  Joy марожинка кой ви е зетя да ви преместя?????

Последна редакция: чт, 26 фев 2009, 14:16 от valya_76_08

# 164
  • София

Взимам ги  Mr. Greenнали си ми дружка...(пък и щом са аванта) hahaha
Стискайте палци ,пак ще се борим с доктори  ooooh!

Какво ви е?

Общи условия

Активация на акаунт