Зеленчуци - каквито ти душа иска.
Месо - на корем, но гледам да не е тлъсто и го пека на скара като най-диетично. Рядко ям и варено. Никакви колбаси и т.н., само шунка или филе.
Сирене, кашкавал, яйца - правя си разни комбинации, примерно сирене по шопски, но без мазнина да слагам.
Мноооого вода - това ми е най-трудната част, на мен една чаша вода ми стига за деня, сега гледам да пия по два литра.
Айран колкото мога да поема.
Купувам си овесени трици и от тях си правя хлебчета - едно яйце, малко вода и овесени трици, колкото поеме. Изпичам ги на тефлонов тиган, после си ги мажа с топено сирене примерно, много е вкусно, засища, има вкус на нещо като хляб.
Неща като картофи, ориз, тестени, сладки, варива и т.н. не ям по правило, но понеже ги обичам от време на време си позволявам по малко. По принцип диетата на Дюкан, чието видоизменение пазя аз, позволява в този етап веднъж седмично да ядеш каквото си пожелаеш. Това е много важно, защото не озверявам

За да е по-нагледно, менюто ми е нещо такова:
На закуска две овесени питки с кашкавал/сирене
Като поогладнея преди да е дошъл обеда - хапвам плод. Ако пак огладнея - хапвам парче кашкавал или парче шунка, вода пия също. Не се ограничавам в яденето, чувствам ли се гладна - ям, но нещо измежду изброените, не се нахвърлям на каквото не трябва.
На обяд си правя две пържоли със зеленчуци - домати, краставици, зеле, броколи, моркови - каквото има и каквото ми се яде.
На вечеря да речем си правя броколи, задушени със сирена - стават божествени и много ги обичам.
На ден ям по пет-шест пъти минимум, не си позволявам да оставам гладна, защото гладът те демотивира и те кара да се нахвърляш на храната. Но гледам да не преяждам. Другото важно поне за мен е да не се ограничавам на сто процента - като видя пържени картофи, взимам си няколко. Практиката показва, че поне за мен това не е фатално, но пък по този начин си угаждам.
Онзи ден майка ми донесе баничка - изядох си я без никакви угризения, но гледам да не правя такива неща повече от веднъж седмично. През останалото време хрупам марули с пържоли и си свиркам
Това се сещам за момента, ако се сещаш още нещо - питай

Но искам да уточня, че поне според мен всеки човек си има диета, която е най-удачна за неговия организъм. За мен се оказа тази - пасва ми идеално на потребностите. За други може да се окаже, че е най-удачно да карат на чай и плодове само, трябва да се пробва, за да се открие правилната формула

той реве,аз му подгласям а баща му кръжи около нас и повтаря "Няма тете,няма"
ко няма той се садра.
И Рая две нощи е много неспокойна и яде през 2 часа. Не е от глад сякаш, ама какво е? Дали са зъби