(sori ama neshto s kirilicata se sluchi)Az otdavna ne sam se vkluchvala ,no tova ne znachi che sam vi zabravila

varnenki kachih malko snimki

За пет минути смених два посрани памперса, навсичкото отгоре нашия татко днес като купувал памперсите продавачката се объркала и му дала размер 4+ на Памперс (9-20кг.)
.Моята мома още не е заспала,но предадох щафетата на таткото, сипах си една бира и се паркирах пред компа.
, мерси за отговора 
Успях да се добера до компа наи накрая
.Следващия път! На пиещите НАЗДРАВЕЕЕЕЕ, аз съм на винце обаче,че биричката зимно време не я долюбвам много.Марти ми е много крив тия дни ,та се зачудвам и аз дали не са зъбки
не спи спокоино ,когато е буден е мрънкане без паузи,ужас просто!Има ли други като нас?
.До сега като ги водих моите синове на плаж,след половин час около нас нямаше хора,всички тактично се изтеглят 

на всички

Аз досега с глад нищо не съм успявала да сваля, а мога да ти кажа, че страшно трудно свалям килограми, но сега напипах правилната формула. Храня се добре, гладна не стоя, но свалям, какво по-хубаво от това

а и на колажа момата ни е до друг момък. Как да не се разплаче детето... 
Единственото одобрение е да е на ръце права с лице напред- да може да зяпа и разтегля лиги, но аз трябва да съм в постоянно движение- ако само спра да вървя или недай си Боже реша да поседна
бивам наказвана с истерия, която се потушава само с цица... а напоследък и с цица и сешоар- правя 2в1 за да я ошашкам и да спре да пищи
просто тук парада Рая го командва...