На НОЕМВРИйската ръчичка мама вързва мартеничка

• 10 857
  • 295
  •   1
Отговори
# 225
 ZDRAVEITE   Hug (sori ama neshto s kirilicata se sluchi)
Az otdavna ne sam se vkluchvala ,no tova ne znachi che sam vi zabravila  Blush

varnenki kachih malko snimki  bouquet

# 226
Привет!!!! малко късно,ама татито ни днес цяяял ден работи на компа, та сега се включвам!!!

ХА НАЗДРРРРАВЕЕЕ!!!!

само дето аз така се навечерях, че сигурно цяла нощ няма да мога да заспя от преяждане... Tired

Валя, много благодаря за колажа, и аз качих снимка  Hug

да ви кажа, утре сме на док за очите, и от двете има бели гурели. почиствам с лайка и после му капя кърма с една пипета,ама положението е същото. само се чудя, ако е конюктивит откъде може да го е лепнал? откак бяхме на ваксина на 16.02 не сме се вясвали по обществени места и да сме излезнали 4-5 пъти с количкатс из квартала,ама тука и гарга даже не прехвърча, камо ли хора...

лека вечер на всички!!!

# 227
anutev   newsm51
ИМАМЕ СИ ОЩЕ ЕДНО ТУМУЛЧЕ В ОТБОРА newsm44.
  ЦВЕТКОВАТА наздраве ама внимавай че утре детето на преглед.
 Айде лека нощ от нас.

# 228
Нищо му нема на детето-таман да не усети ваксината.
Ама забелязвам друга зависимост-аз пия пък тя спи.А не съм я хранила след като съм пила биричка.Та не ще да става сега и банята чака.
mill_ji  ти гледай да спиш нощес, че иначе си крива през деня  Mr. Green

# 229
Наздраве и от мене ! cheers За пет минути смених два посрани памперса, навсичкото отгоре нашия татко днес като купувал памперсите продавачката се объркала и му дала размер 4+ на Памперс (9-20кг.) Shocked, а сигурно нямаме още 6кг. и сега сме с тях hahaha.Моята мома още не е заспала,но предадох щафетата на таткото, сипах си една бира и се паркирах пред компа.

Диданка, очичките може да гурелясват и от друго- като се къпите ако влезне водичка и не е чиста т.е е чишмяна се възпаляват.

# 230
Аз писах, че ходихме при Райков ама кой да види.
Такааа, да се извиня, че не съм видяла, ама наистина не знам къде да търся. Това скарване с червени големи букви ме наведе на мисълта, че много разсеяно съм чела темите, и се върнах една седмица назад- когато питах за въпросния лекар, прочетох всичко изписано досега и не видях никъде никой да споменава нищо по темата. Ако е било преди да съм чувала за този лекар- то тогава просто не съм обърнала внимание и затова не го помня.
Ели Hug, мерси за отговора  bouquet

Дами, казвам ви едно "Наздраве" и ви оставям тази вечер, че снощи бая до късно я откарах и днес искам да си легна навреме.

Спокойна нощ!

# 231
Здравейте от нас  Hug Успях да се добера до компа наи накрая  Twisted Evil Така ме е яд ,че не можах да се присъединя към разходката в мола днес,но с толкова глупости се занимавах ,че...... Sad.Следващия път! На пиещите НАЗДРАВЕЕЕЕЕ, аз съм на винце обаче,че биричката зимно време не я долюбвам много.Марти ми е много крив тия дни ,та се зачудвам и аз дали не са зъбки newsm78 не спи спокоино ,когато е буден е мрънкане без паузи,ужас просто!Има ли други като нас?
 За килца си говорите та да кажа и аз.Толкова съм колкото преди да забременея-55 ,но......... формите съвсем не са същите Confused.Надявам се ,че до плажния сезон ще се посъвзема още малко....но знам ли?Не че ще видя плаж де,просто вариянта с тримата на море не искам и да си го помослям Crazy.До сега като ги водих моите синове на плаж,след половин час около нас нямаше хора,всички тактично се изтеглят  Laughing та ако реша и третия в отбора да заведа може направо да ни отделят плажна ивица с изричната забрана да я напускаме,както и с надпис ОПАСНО ЗА ЖИВОТА,който да спира ,,външни лица,,А така обичам морето и така го чакам вече това лято  Tired
 На мен не ми зарежда колажа ,защо не знам  newsm78
 Валя, мога ли и аз като Пепенка да пратя снимките на скайпа ти? Embarassed
 Hug на всички

# 232
  • София
За всички от нощната смяна- ето ви малко компания, за да не скучаете Mr. Green Joy

# 233
Блазе ти, че сваляш кг. така бързо. Аз почти нищо не ям, но си стоя все на същите кила.    261uu   smile3518 smile3515 smile3511

Не глад, а правилно хранене е разковничето  Simple Smile Аз досега с глад нищо не съм успявала да сваля, а мога да ти кажа, че страшно трудно свалям килограми, но сега напипах правилната формула. Храня се добре, гладна не стоя, но свалям, какво по-хубаво от това Wink

# 234
Мишке пак хвърли бомбата и заминаваш.С такава компания, не една бира-цяла каса бих изпила.
Диди ние ходихме на 2.02 на ортопед.И не съм се карала.Написах го да се види от далеч.Айде стига се скатава-като не иска в количката я мяташ в кенгуруто и с нас.

Ако знаете колко работа ме чака-ама седя и разпускам пред компа. ooooh!

# 235
Helloooooooooo people.
  Честито на всички месечини и Честит рожден ден на ТАЙНАТА.
Днес се проведе поредната междуквартална Варненска среща и не знам кой кой си е заплюл ама ние вече си харесахме Яна и Анитка.Мятаха се днес едни усмивки и лиги.Обаче много голяма конкуренция ни се очертава Дани.
   Ето http://media.snimka.bg/2254/010762729.jpg малки са но вече знаят. smile3505

Такааа... Пак ша ни крадат момата, гледам, срамота  Mr. Green Казах на Фафи и то детето, горкото, само дето не се разплака:

Да не говорим, че сватята се пропи  Joy а и на колажа момата ни е до друг момък. Как да не се разплаче детето...

Феъри, давай правилната формула, че скоро съвсем на нищо ще заприличам...

# 236
http://www.snimka.bg/send.php?album_id=308140 Ето малко снимки от нас .Момъкът ни като че ли е свободен ,та ако има ,,сватя,, със свободна мома може пък да ни хареса  Embarassed
Характеристики:доста ящен,точно толкова и ревлив,от време на време пооакан,гласовит,...но инъче с много чаровна усмивка.

# 237
Диди ние ходихме на 2.02 на ортопед.И не съм се карала.Написах го да се види от далеч.Айде стига се скатава-като не иска в количката я мяташ в кенгуруто и с нас.
Значи датата била проблема- аз тогава хич даже не съм мислила за такъв доктор  Rolling Eyes
а туй, че е караница е щото нали малкия шрифт се брои за шепот- уж да не се разчува много, че затуй викам- големият е вик Wink
И количката ни е прокълната, и кенгуруто Crazy Единственото одобрение е да е на ръце права с лице напред- да може да зяпа и разтегля лиги, но аз трябва да съм в постоянно движение- ако само спра да вървя или недай си Боже реша да поседна ooooh! бивам наказвана с истерия, която се потушава само с цица... а напоследък и с цица и сешоар- правя 2в1 за да я ошашкам и да спре да пищи ooooh! ooooh! ooooh! просто тук парада Рая го командва... Embarassed

# 238
  • Бургас
Оппа и ние качихме снимка за колажа Вале! Благодаря ти за хубавото оформление!
Стискайте палци, че и ние сме за втори пентаксим и на консултация утре! Ще се отчета след това!
Гледам бирички си пийвате - добре, добрееее - дразнете лъва, дърпайте го за опашката... (и после що съм била дебела хммм - ще ви го върна на срещата... даааа) Hug
На който му се гледа ето и малко снимчици на нашият дебеланко http://www.snimka.bg/album.php?album_id=313060&pid=10784762Лека и поспалива!

# 239
Айде сега пък сватята се пропила.То човек да не изпие една бира в приятна компания.Пък Валя я чекам цял ден да ме одобри на скайпа че да й кажа кой да тури до Анита ма на-няма, не ме ще ли какво ли. Thinking
Пък вие Шамс, със свата мислете де ще строим къща на младите-у Люксембург ли, де ли.Ма вие там море имате ли-то къщата на морето требе да е;с морава, куче и се салтанати.
Юле снимките нещо не ми се отварят.
Ето официално се отказвам

Последна редакция: пт, 27 фев 2009, 00:43 от tsvetkova_elica

Общи условия

Активация на акаунт