На НОЕМВРИйската ръчичка мама вързва мартеничка

• 10 857
  • 295
  •   1
Отговори
# 180

Ей, ама... Сутринта ви постнах една провокативна снимчица - да видите нагледно до къде ще стигнем с тез шоколади! Обаче мълчите си нещо.  newsm78

Така се стреснах от снимката, че вече втори шоколад нагъвам  Laughing

Марожинка
Ти сериозно ли?!  Rolling Eyes Shocked

Ох, и аз не мога без шоколад. Но хапвам по малко. Възспира ме това, че е алерген. А и не ми се ще бебка да се превъзбуди. Ако може да хапна нещо, дето да спи повече - дайте го насам! Crazy

Нана, каква е тази диета за кърмачки? Моля те, кажи нещо повече.  Praynig

Феъри, благодаря ти, че ме информира за упойките!   bouquet
Блазе ти, че сваляш кг. така бързо. Аз почти нищо не ям, но си стоя все на същите кила.    261uu   smile3518 smile3515 smile3511

# 181
Само да уточня, че не аз имам рожден ден, ами е на Габи месечинката (не знаех че тъй му се вика Embarassed)
Didi_83 наистина е кротичка и спи по цяла нощ - по 10,11 часа, обаче от няколко дни характер ли проявява, какво, не знам, обаче на моменти такива панаирчета ми прави...дано й отминат тез настроения. Сега например издава едни такива скърцащи звузи, направо ми стърже в ушите.
Да те питам, в предна тема беше казала че ще водите Рая при Др Райков- ортопеда. Ходихте ли? Какво ви правиха и за колко парички?
То слава Богу нощем и Рая е кротка, ама през деня се чудя как да се правя на маймуна, че иначе голям характер ми показва ooooh! За количка вече писах, че не мога да я сложа, и затова напоследък разходките ми са нерви, нерви и пак нерви за мен, а много рев за нея. Дано наистина да се оправят нещата като почна да я слагам седнала... Praynig Миналата седмица я заведох до моята работа, първо се хили на всички 30мин, после се чудех как по-бързо да сгъвам количката и да викаме такси до вкъщи, че щеше да изгони клиентите ooooh!
За Др Райков- аз питах дали някой е ходил при него, но не ми отговориха, явно не.... А аз още не съм се наканила да се обадя да питам за час, че като знам какво става като реша да излезем и ooooh!

# 182

Ей, ама... Сутринта ви постнах една провокативна снимчица - да видите нагледно до къде ще стигнем с тез шоколади! Обаче мълчите си нещо.  newsm78

Така се стреснах от снимката, че вече втори шоколад нагъвам  Laughing

Марожинка
Ти сериозно ли?!  Rolling Eyes Shocked

Верно, Верно  Embarassed Не, че се гордея, де. Ама нещо от вчера съм се вкиснала и налитам на всичко шоколадово. Иначе това за превъзбуждането е вярно, ще си взема забележка, ама от утре  Embarassed

хайде , че бебока се събуди

# 183
  • Стара Загора
Явно сме на една вълна - и аз зъби правя. Няма да казвам колко години ги отлагам, че много ме е срам Embarassed. Не знам за вас, ама още 2 пъти бих родила, само да не чуя за зъболекар Confused. А този дето си го избрах, много внимателен, но аз съм си занемарила зъбите и няма как да не боли, въпреки упойките... Поне е много добър специалист и има страшно много пациенти, та сега чак април ще ми довърши зъба, няма часове за по-рано, а аз имам цели 2 месеца да се настройвам психически Joy Поне вече не ме боли гадния зъб ooooh! Обаче колко пари ще отидат..., ама аз съм си виновна!

# 184
Вале, да ние сме със синьото костюмче и с шапчицата

# 185
Момичета помагайте,как беше чая за повишаване на лактацията с жито,моля ви за помощ ,че не мога да го намеря Praynig

# 186
  • София
Мацки, надписвайте снимките като ги качите, отдясно има на страницата пише надпиши снимката. Има двама сладури, без имена дайте жокер кой кой е.

# 187
  • София
Тъъъй, престраших се аз и изведох децата навън за малка разходка, добре им се отрази и двамата са се хоризонтирали в момента, което не е лесно на се постигне едновременно  Crazy

Илка, ето я адашката: http://violetovgeneral.multiply.com/photos/album/41/February_09#7 в новата придобивка, на която тя много-много не се кефи. Аз не страдам, за разлика от баща й, за което - щото вече сме 6 кг., а люлката е до 9 или до когато бебето започне само да сяда, та няма какво да привиква, после да й е мъчно за нея  ooooh!

Мишле, много си строга, чакай поне 8-ми март да мине...

nanunana, браво на теб!!!

Момичета, слагали ли сте някакво допълнителни ваксини и мислите ли да слагате? Като ротавирусна /ако правилно го пиша/ и противоменингитна /която е за др. вид менингит, не този в пентаксима/? Ще ми е интересно чужбинските мами да пишат какво ваксини слагат по белия свят на бебетата?

tania821, лакотгонен чай с жито за първи път чувам, не мога да помогна. Но във всяка билкова аптека ше ти предложат чай за кърмачки.

# 188
  • Попово
valya_76_08 
би ли миказала скайпа си и да ти пратя снимка там? ако е удобно Peace

# 189
Момичета помагайте,как беше чая за повишаване на лактацията с жито,моля ви за помощ ,че не мога да го намеря Praynig

Вариш житото в повече вода и после подслаждаш водата с мед и пиеш. Пробвай и чайове с копър, анасон, лайка или готовите. Някоя мама каза, че и морковите повишавали лактацията.  Hug

# 190
  • София
valya_76_08 
би ли миказала скайпа си и да ти пратя снимка там? ако е удобно Peace

при мен всичко е еднакво да не си забравя юзъра или паролата  Joy skype vodenitcharovaval

toneska, нали това е Ивайло???? http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=10776289

# 191
  • Burgas
valya, много си бърза (или аз не можах да изтипосам мойта Софи) Joy
Абе снощи голям купон е паднал....точно по мойта част.............и аз съм върл фен на бирата cheers. Да е жив и здрав този дето измисли безалкохолната бира. Не минава ден без да геврътна 1, а по някога и 2-3-4.... smile3538. Мъжо мрънк , че му излизам скъпичко, ама важното е, че има за бабка bombs
Наздраве beer2

# 192
  • София
valya, много си бърза (или аз не можах да изтипосам мойта Софи) Joy
Абе снощи голям купон е паднал....точно по мойта част.............и аз съм върл фен на бирата cheers. Да е жив и здрав този дето измисли безалкохолната бира. Не минава ден без да геврътна 1, а по някога и 2-3-4.... smile3538. Мъжо мрънк , че му излизам скъпичко, ама важното е, че има за бабка bombs
Наздраве beer2
бърза съм  smile3521

# 193
Вале и аз се разписах за колажа - за протокола нашата дама държим да е Симона на Утро Wink bowuu

# 194
  • Burgas
Може ли да попитам? От къде мога да си "рефрешвам" страничката, че хич ме няма с   comp03

Общи условия

Активация на акаунт