На НОЕМВРИйската ръчичка мама вързва мартеничка

• 10 857
  • 295
  •   1
Отговори
# 165
И аз искам да участваме в новия колаж ама малко не съм маясно, просто трябва да си създам албум ли , че линка ме праща на началната страница и не ми става ясно, а и при парвенето на албума в коя категоря да го сложа Embarassed, малко ми е сложно

# 166
Уф татко ни го повтаря гадния вирус ,а аз да ми видят нещо щитовидната жлеза  Rolling Eyes Доки ми огледа гушата и каза"хм нещо не ми харесва" newsm78 та да видим

# 167
Вале  Много е хубав колажа  Hug  Трудно ли става? Има ли материали за начинаещи?  Embarassed
И нищо не казваш - как е на работа?

Що бе Шопи? заради мъжо ли?

Лорче Давай смело. Не боли изобщо. аз даже не усетох като ми вадиха мъдреца, а такъв рев ревах преди това...от страх  Blush

И ние бяхме малко на разходка, ама голям студ. Уж пече, а като духне  cold На бубката и е добре, ама майка и дзръкна  Crossing Arms

Честит празник на имащите повод!

# 168
  • до Пловдив
здравейте
връщаме се от консултация и вече сме 6700 кг и 65 см
вале немога нещо да кача снимка за колажа
постоянно ми излиза следния надпис
В момента снимката не може да бъде качена. Моля, опитайте след малко.

# 169
  • София
Миме, стискам палци бързо да оздравявате и двамата!!!!

марожинка, не е трудно, аз го правя с фотошоп, може да има и по-лесни програми че тази се води дизайнерска ама с нея работя в офиса и съм свикнала. А пък то е компютър, трябва да пробваш за да се научиш  Joy
А на работа ми е добре, уморявам се малко повече ама и татето ми помага и се справяме  Hug
А днес го раздавам отпускарската, не ми се работи и само колажа правя и нещо спешно ако излезе

Ето ви моя мейл, пращайте ги само ми пишете името на детето vodenitcharovaval@yahoo.com

dani_gangova, светнах се вие сте били на 4 месечната консултация, ама съм шматка

# 170
  • до Пловдив
но ние вече сме на 4 месеца /п.с. утре ставаме на 4 месеца/ според мен даже ми се вижда че сме качили малко

# 171
Лора, явно днес сме на една вълна. И мен още от бременността ме мъчи един горен мъдрец. Вижда се, че в скоро време ще трябва да се престраша  и да ида да ми го вадят.  Cry Не зная обаче дали стоматологичните упойки са съвместими с кърменето.  newsm78 Пък после и обезболяващи ще трябват, може и антибиотик да се наложи... Сложно е. Не е само от страх да си трая. Преди година и половина ми вадиха долен мъдрец /е, вярно, че беше с операция/, но много трудно и дълго се възстановявах. В момента нямам сили. Дано успея още някой месец да покърмя с тоя зъб.  Praynig

Зъ разходките - и ние сме ревливи. Аз я чакам хубаво да й се доспи и чак тогава я извеждам. Обикновено спи, но събуди ли се става страшно. Нормално е. Бебенцата ни са зимни и поне моето не е излизало много, много, та затова не е свикнало. Като поотраснат още мъничко, за да стоят седнали в количките няма да имаме поблеми. Каката, нали и тя ми е ноемврийче, много плачеше в началото, но като започна да сяда за мен настана истински рай - гледкаше си наоколо и нямах никакви грижи.  Peace

Ей, ама... Сутринта ви постнах една провокативна снимчица - да видите нагледно до къде ще стигнем с тез шоколади! Обаче мълчите си нещо.  newsm78

# 172
Здравейте и от нас, честито на днешните ни месечинки и на всички имащи повод да празнуват днес.
Лора, и мен като теб ме боли зъб, но ме е страх да кажа, а да не говорим, че изпитвам ужас при мисълта за онази гадна машинка.
Вале, пуснах снимка за колажа, но забравих да я надпиша, опитах се да вляза в албума, но не стана, какво да направя.
Шопи, бързо да се оправяте и ти и мъжа ти.

# 173
  • София
Здравейте и от нас, честито на днешните ни месечинки и на всички имащи повод да празнуват днес.
Лора, и мен като теб ме боли зъб, но ме е страх да кажа, а да не говорим, че изпитвам ужас при мисълта за онази гадна машинка.
Вале, пуснах снимка за колажа, но забравих да я надпиша, опитах се да вляза в албума, но не стана, какво да направя.
Шопи, бързо да се оправяте и ти и мъжа ти.

Твойто мишле ли е със синьото костюмче?

# 174
 Hug Hug мерси за съветите сега се мятам да избирам снимка   bouquet

# 175

Ей, ама... Сутринта ви постнах една провокативна снимчица - да видите нагледно до къде ще стигнем с тез шоколади! Обаче мълчите си нещо.  newsm78

Така се стреснах от снимката, че вече втори шоколад нагъвам  Laughing

Ето и малко снимки, да не скучаете  Mr. Green   http://www.noemvri2008.snimka.bg/album.php?album_id=313131&pid=10774894

# 176
  • Варна
Само да уточня, че не аз имам рожден ден, ами е на Габи месечинката (не знаех че тъй му се вика Embarassed)
Didi_83 наистина е кротичка и спи по цяла нощ - по 10,11 часа, обаче от няколко дни характер ли проявява, какво, не знам, обаче на моменти такива панаирчета ми прави...дано й отминат тез настроения. Сега например издава едни такива скърцащи звузи, направо ми стърже в ушите.
Да те питам, в предна тема беше казала че ще водите Рая при Др Райков- ортопеда. Ходихте ли? Какво ви правиха и за колко парички?

# 177
Аз съм свалила вече 20кг  bowuu , поспрях се малко със свалянето, първо да почина  и второ, да има време кожата да се прибере, че съм като шар пей. Имам още 4 от бременността и 15 от преди това. ooooh! До лятото  трябва да съм свалила поне десет още.

И мен ме боли зъб, умиргам направо. Мъжът ми като ме подбра, изнамери какви ли не чудеса, включително един мъдрец за вадене, ама го заболя ръката (мъжът ми де, не мъдреца Laughing ), та отложихме екзекуцията за малко.

Утро, упойките са съвместими с кърменето, антибиотици има достатъчно, които също не му пречат, само с обезболяващите е проблем - само парацетамол. Аз ям от панадола на бебето като закъсам Rolling Eyes

# 178
  • На топло...
Здрасти, мацки Heart Eyes!
Най-накрая да се включа в темата, че все ви търся...
Йошката много ревливичък тез дни и успявам само да чета Sad...

Благодаря на всички за милите думи и положителната енергия Hug!

Да видим колко помни картуната дърта...
Честито на всички празнуващи  bouquet!
Добре дошли на новите мамчета и бебчета welcome !

Дидии, не знам аз дали нашата мома ша крадете, ма да предупредя, за по-сигурно!, че на една дата като сме е много вероятно да сме еднакво луди Grinning. Но се успокоих де, щом се точите на новото девойче... Много сладко аватарчето Wink!
За упражненията- за цяло тяло, като се набляга на корем... преси-мреси (не знам как се казват, че никога не съм била спортист Embarassed), а също и перинеум... Почва се между шеста седмица и четвърти месец.

Юле, какви ли мухи ти пускам, ама да вземем да спретнем един дългокърмещ отбор, а Wink?
Тендирам като че ли към осми-девети месец захранване, ама разчитам на бебо да си покаже. Май и педагогическото захранване ще претегля...

Мъри, много ни е хубава момата Heart Eyes! Пу-пу, в добри ръце съм я оставила да ни я отглеждат Joy...

Руми, дано всичко лошо е зад гърба ви  PraynigHug...

Лиде, бях се затъжила за вас Hug...

Мами, аз официално слабея, не мога повече с тез кила, смазаха ме! Много четох в диетичния форум, минавам на 90-дневната диета като най-разнообразна и подходяща за кърмачки (по мое мнение) Peace...

# 179
  • София
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=314469 това е албумът за качване на снимките и пак тук качвам колажа като го обновявам

Феъри, ти си моята геройка, аз все още не мога да преборя 5 които ми останаха от бременността, ти 20 свали. Проблемния мъдрец и аз го преживях, чак ми се смяха, че след бременността съм помъдряла та почнаха да ми избиват мъдреците, аз нурофен пих 2 дена и той спря да ме боли и отложих зъболекаря за пореден път  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт