Даримка, аз бях много зле първата седмица след раждането и си купих витамини - след като свърших Пренатал на Джеймисън не успях да ги намеря пак, фирмата е спряла внос в БГ, а бях доволна..., е, взех си Центрум Матерна и се оправям много добре, пак съм доволна, макар че не смъквам кила, откакто ги взимам, но пък и не качвам, де...я, кажи за Ентерокинд някоя дума - как действа при твоето бебче?
аз започнах да изнасям беба на терасата дори и в кофти време от 10тия ден. започнахме с 15-20 мин. и всеки ден увеличавахме с около 5-10 мин. и като минахме на 45-50 мин и се появи подходящо време - излязохме на разходка с количката, т.е. вече 3та седмица излизаме на разходки, щом е хубаво времето навън (да няма силен вятър, да не вали). дори и на много студено я изкарвахме малката и като се прибрахме, ние, възрастните бяхме ужасно премръзнали, а на бебока нищо му нямаше - като си я съблекохме си беше топличка, спокойна и спяща. затова - обличайте добре дребните и газ навън! моята спи страхотно на свеж въздух, дори и на терасата!
Найема, честита първа месечинка на твоята Белослава! оттук - нататък само по-добре да става положението! страхотна почерпка - лигичките ми потекоха!
Карбо, а на твоята Белослава - бързо-бързо да оздравява, милата! стискам палци!
и да си кажа - и моите гърди омекнаха вече - може би от около седмица и изцеждането дори на мъничко кърма, за да сложа Колийф в нея е малко по-трудничко, отколкото в началото, както беше написала Яна.
Дали е показател, че още не съм се оправила. А и усещам, нещо като възелче на гърдата и доста се притеснявам. Поне температура нямам вече.
днес ще си сваря. Радвам се, че си се справила с подпушванията 
какво стана с твоите зърна???
)
.

Чуствам се като нов човек ... пу пу дано да е все така 
.... До колкото си спомням конците не ми ги махаха, а само ги срязаха ... малко се постреснах, че още не се е разградил ... как да процедирам според вас
) 

А аз така му се канех
И искам да попитам мамите които са раждали нормално след колко време след раждането може да се прави кексче
Дали ще ми се усмихне и на мен щастието , че то април наближава и любимия пак ще отлети