Отговори
# 180
Момичета благодаря ви за съветите Hug
Обадих се на акушерката и я питах какво е туй чудо..каза ми че може да е от ябълките който ям,а аз ям в промишлени количества Sad
Спирам ябълките,,,спрях сиренето и млякото...ще чакам да даде някакъв ефект Praynig
Инак имам кърма...и бебко е наддал 600гр за по малко от 2 седмици..което според мен е добре.
Момичета скапана съм и отивам да полегна....

# 181
Момичета благодаря ви за съветите Hug
Обадих се на акушерката и я питах какво е туй чудо..каза ми че може да е от ябълките който ям,а аз ям в промишлени количества Sad
Спирам ябълките,,,спрях сиренето и млякото...ще чакам да даде някакъв ефект Praynig
Инак имам кърма...и бебко е наддал 600гр за по малко от 2 седмици..което според мен е добре.
Момичета скапана съм и отивам да полегна....

Десинка,и аз мисля,че наддаването е добре.Нашия Гошко за една седмица наддаде 300гр,което за недоносено бебе си е направо рекорд!!! Ако знаеш какви бузки и какво дупенце дебелко е направил Mr. Green ..Насето и той вече се поочовечва,че иначе приличаше на малко скелетче,милия...

# 182
Само се записвам, че моето маниче не ми дава и минута свободно време. Колики ли са, газове ли, незнам, ама си е ревливо.

# 183
Здравейте момичета! И аз се включвам на бързо. Ние с бебко Крис сме добре. С кърменето се справяме горе-долу. Отначало имах проблем с разранени зърна, доста силни болки и ми се образуваха кървави струпеи на върховете на зърната. Аз обаче не се предадох, изчетох няколко статии за кърменето, за правилното поставяне на бебето на гърдата и т.н и нещата потръгнаха. Помогнаха ми и съветите на Яна и Аила, които бяха във форума, за което съм им много благодарна. Моя бебчо доста силно стиска с венците и не си отваря устичката много широко, но малко по малко ще се научим с него.
Имам едно притеснение сега - аз нали си родих нормално и имах няколко шевчета, които д-ра ми каза, че ще паднат сами. Да обаче те вече изпадаха, даже още на 4 ден от раждането ми падна едното конче. Следващите дни виждах на превръзката все по някое конче. Притеснявам се, че ми се отвориха раните.  Sick Опитвах се да се обадя на д-ра да го попитам дали е нормално това, но не можах да се свържа и се отказах. Всъщност моите шевове бяха съвсем повърхностни на лигавицата на влагалището и може би няма нищо опасно, но...... newsm78
Честита радост  на Ивонкbouquet

# 184
  • в гората
Здравейте момичета!
Аз все по-трудно се добирам до компютъра, и чак сега успях да кача снимки на моя младеж в албумчето.
Момичета колко време след раждането да отида за акта за раждане на бебо?И какви документи трябва да нося( че как мразя да ме връщат  ooooh! )?Има ли някой с колики вече?Моя от вчера има (мисля че аз съм виновна бях умряла от глад и се натъпках с McDonald's  Sick), какви капки давате?Аз съм се спряла на инфакол, но ще дойдат чак в неделя  ooooh! , и се чудя ако вземе много да се мъчи дали да не взема други временно  newsm78, засега овладяваме нещата с чай от копър, дано да устискаме до неделя  Praynig.

# 185
  • Sofia
Прочетох ви Simple Smile
Ама колко е хубаво, че го има форума! Толкова близки ви чувствам всички и така се вълнувам какво става с всяка от вас  Hug
Фокси, мерси душа за комплимента! То така изглежда на снимката щастието на мама! Просто толкова съм щастлива и то си личи Simple Smile
За млечницата - доки каза да пробвам със сода, защото Дактарина си е антибиотик и да се опитаме без него да минем. А зърната си мажа, за да излекувам инфекцията ако я има при мен (а то си я има май, защото ме болят зърната Sad ) и да не се предава от бебо на мен и после от мен на бебо и така до безкрай. Надявам се да мине бързо, че се притеснявам много.
Радвам се, че вече имате дупарки за щипане и бузки за целуване!  Flutter

Аз както се оплаках, че Венци се буди често, така сега спинка от 3 часа и кусур и се чудя да го будя ли вече  newsm78 Абе няма угодия - като спи защо спи, като не спи защо не спи... Crazy

Наде, надявам се малката сладуранка скоро да е съвсем здравичка! Ти се опитай да не се притесняваш, всичко ще е наред! Още малко търпение и после бързо ще забравите неприятните неща!  Hug

Деси, абе и Венци е още с жълтеница и аз всеки път тормозя доки с това, ама тя твърди, че било нормално  и при някои деца продължавала до месец и половина  :shock:newsm78 Нищо не ми каза да пия, ти тази глюкоза ти ли ще я пиеш  или на бебо ще я даваш?

Нямам търпение вече да ходим по разходки! Чакам тати да се върне във вторник и излизаме, че аз с моята боляща ръка е абсурд да се оправя и с бебе и с количка. Засега само на балкона се разхождаме всеки ден Simple Smile

Хайде, взе да попъшква малко сладура, скоро ще се папка Simple Smile

Лека нощ и послушни бебчовци на всички! Hug

Последна редакция: пт, 27 фев 2009, 22:01 от cutesmallcat

# 186
  • София
m@m@, актът за раждане излиза 15-20 дена след раждането. Трябват ти двете лични карти май само... Не вярвам коликите да са от МакДоналдс, аз ядох и нищо му няма. Mr. Green Може междувременно да вземете Колийф или Еспумизан, твърди се, че и те са ефикасни.

# 187
Хей,мами! Grinning
Едвам си държа очите отворени,но реших да надникна .
Бульовче,,мерси за съвета,утре пращам мъжа за витаминки и едно сиропче,дето докторката днес ми изписа.
И да ви разкажа за моите проблеми след раждането.....Първо ми излезе адскиии болезнен хемороид,няма такива болки,раждането ми се видя песен ooooh!И докато разбера от какво ме боли,доста се поимъчих.Тамън се оправих и хоп с излизането за 30 минути навън-настинах.И понеже организмът на родилката е ослблен-вече 7 ден боледувам.Слава богу,че малката снежинка е добре.Мъчат я коликите и като се събудим-няма заспиване.Станала е голяма глезана,заспива само,ако е на ръце и ако суче за успокоение Hug
За капките Ентерокинд...незнам какво да кажа,капвам й,но тя си има колики,понякога по-малко,понякога повечко...
Млякотоо ми се увеличава и взех да се плаша,само храня и  се цедя,храня,цедя Laughing

Карбо,стискам палци за малкото съкровище,всичко ще се оправи!
Ами,хайде милички,аз отивам малко да полегна,че .....сещате се

# 188
m@m@ за акта за раждане освен двете лични карти на нас ни искаха и удостоверението за граждански брак.
Фокси,радвам се че надавате добре и малките сладури са надули бузките вече!
Момичета,благодаря ви за пожеланията за Белослава!
Лека вечер!

# 189
  • София
Здравейте мамчета!
Искам да ви кажа къде има витамините Пренатал на Jamieson. Имат фирмен щанд/магазинче в Сити Център София - с/у хотел Хемус - на етажа, където е Пикадили. Слизате от ескалатора и се намира в дясно от него, преди Mtel. След като в аптеките ми казваха, че отдавнаааа ги няма тези витамини, се сетих,  че лятото го видях този щанд, пратих таткото и наистина там ИМА.
Лек ден от мене!

# 190
Добро утро, кукли!

Който спал - спал, хайде пак започва новия ден  Party
 Предполагам, че при всички ни е така, ама ние всеки ден учим нова магарийка - онзи ден се научихме да плюем (подозирам, че баща й има пръст в тази работа), а вчера - да спим с отворена уста и да ни тече лигичка  Joy Мамина дундичка! Да видим днес каква дяволийка ще намисли.
 Иначе щедро раздава усмивки на ляво и на дясно, ама още не са съзнателни мисля.
 Днес ни е ред с Тутубуту да черпим за нашите месечинки. Моля, заповядайте:

Хайде пак заваля сняг навън, а мама и татко са на рожден ден днес и бях запланувала едни токчета, ама нейсе  Laughing

# 191
  • София
Честити месечинки на Габриела и Хилендара!
Да са им живи и здрави бебенцата!

Дали има някоя мама от Младост4 за разходки?  Mr. Green Hug

# 192
  • Стара Загора
Добро утро сладурки Hug
Мартеничка,Тутубуту ,честита ви месечинка   bouquetНие тази нощ спахме  Party newsm68 .Само сутринта към 5 се размрънка до към 6:30 и после пак сън  Peace
И моята мома много се усмихва,но и аз си мисля,че е несъзнателно.Казват,че когато бебетата  се усмихват значи ангелчета им говорят заради отворената фонтанела  Hug

# 193
  • Sofia
Добро утро и от нас Simple Smile
Честити месечинки на Габи и Хилендара!  Hug

Пак не се наспахме тая нощ и мама гледа като изтребител  #Crazy
А малкия няма никакво намерение сега да спи и нещо си хърхори в креватчето. Щеше ми се да се поосвестя, ама май няма да е сега Simple Smile

Искам да ви питам за Вигантола - аз малко се притеснявам да не му се затвори много бързо фонтанелата и съм в голяма дилема дали да не давам един ден 2 капки, а на следващия 1 капка  newsm78
Определено има разлика в отвора, откакто давам, а пък не мога да преценя дали е бързо или бавно...Разбира се, ще чакам доки да каже, ама на едни наши познати с детенцето стана беля с тоя вигантол и аз малко се притеснявам... На вас по колко капки ви изписват?

Хубав ден и много  Hug

# 194
Скъпи мами, помагайте!!! От два дни си умирам от болки в кръста. Дали има връзка с раждането- знам ли нещо да се наместват кокали , тазове?? Не мога да взема бебо на ръце дори. Не мога да ставам почти-много боли. МОля, дайте идеи какво да се правя.

Общи условия

Активация на акаунт