Мацки исках да видя повече инфо за Био гая но гугълчо нищо не ми намери някой може ли да ми даде линк към страница с информация как изглежда какво съдържа как се дава - такива неща?
и да честитя на най-новите мами!

че всичко е минало благоприятно и вече се е родило твоето бебче Валентинче
че и твоя бебчо те измъчи с това дълго чакане. Важното е че всичко е наред вече 
Вчера вечерта мах леки контракции та си мислех дали няма да тръгнем по спешност през нощта, но на сутринта беше спокойно... не искам да предизвиквам с нещо раждането, а да си стане естествено когато бебчо си реши
Аз имам усещане че раждането съвсем наближава, но кой знае 
Сега иска непрекъснато да го целува и ела да видиш приключение... Кажи твоите батковци как приемат новия член на голямото семейство? Помагат ли ти? Ти как смогваш и тях да обслужиш?
Готова съм да кръстосвам. Красикоко, комппанията се увеличава
остава и да запролети
кажете, че е разрешено по едно на ден
Добре, че ми каза за поотпуснатите гърди, че тъкмо се бях притеснила. Онзи ден обааче тъкмо като следобеда, като бяха омекнали съвсем, стиснах и излезе на струя, та се успокоих. Малкия обаче предиобеед и следобед го кара яваш-яваш и не изцоква цялата гърда
пийва си малко и пас. След 30 мин. пак и така до банята и лягането. Така всъщност изобщо не мога да преброя колко "нормални" кърмения на ден правим.

и даже като се прибрахме и се нахранихме пак заспа като къпан