112 немска чета - маските сваляме и Баба Марта поздравяваме

• 11 589
  • 300
  •   1
Отговори
# 210
и от мен, и от мен.

сърфи, не споменавай такива думи като дрисък, щото се смея, а кат се смея трябва да тичам до тоалетната hahaha
трети ден диета, а аз още не съм освирепяла съвсем. горда съм със себе си, значи ще издържа още 35 седмици Mr. Green

# 211
Честита Баба Марта !

# 212
Каква диета правиш мате?

# 213
зелевата супа. 7 дена, после ще дюканствам.
пия инхуа чай, мажа се с разни гнусни гелове и пия едни капсули. името им хардкор. аз като поръчвах, мислех че иде реч за секс, то хапчета били за отслабване. язък.

# 214
А защо не започна да Дюканстваш и след това в зеленчуковите дни да ядеш зелевата супа?
Странни действия предприемаш  newsm78
Не бих се мъчила.

Честит двоен празник на Пепеляшка! дианджели май цъщо имаше мартин?Или?

# 215
не нейния дребос e Mаксимилиан.

# 216
Честита Баба Марта на всички!

Да се похваля, че ние не останахме без маренички. Viki_hrisa и семейството й ни идваха вчера на гости и ни изненадаха с мартенички! Също така получихме колет с мартенички от свекървата вчера, за който тя не ми беше казала и изненадата пак беше голяма.

Дима,   bouquet.

# 217
Честита Баба Марта!!!
Да сте бели и червени, родостни, засмени!!!

# 218
  • Germany
Хора, това тайлоу хот е истината - аз тази зима нон стоп болна - дойдоха ни сега гости от бг и ни донесоха тия прахчета - след 2-рото бях супер, нищо ми нямаше....друг път се влача със седмици, а то какво се оказа - то било турско - няма ЕС стандарти и изисквания - лекува яко  Mr. Green Mr. Green, че и за деца има - Сашко беше тръгнал да се разболява - след първото прахче се събуди и той готов за подвизи  Crazy

# 219
# 220
  • UK
Аз за тая цел ползвам Упсарин, като си разтворя две и съм като нова. Изобщо не се разболявам. Иначе съм без мартеничка. Няма кой да ми даде, сама съм до трети, нали се натрупаха почивни дни и всеки се изнесе по родните места. Ама нищо. Simple Smile

# 221
Честита Баба Марта на всички! Бьдете здрави, усмихнати и успех с диетите..  Wink  Hug

# 222
Привет на всички от немската банда!

Честита ви Баба Марта! Да сте здрави и весели!

Днес видях в градинката- поникнали са ми минзухарите, покарали са и зюмбюлите, обаче кокичетата изобщо ги няма. Луковичките си ги домъкнах от френско, боднах ги още първата седмица тук. Пролет, ех.

А днес видяхме обява - нашата съседка си продава апартамента, на доста атрактивна цена. Интересно... Аз се чудех защо се е кротнала, пък тя се изнасяла.

# 223
Честита Баба Марта, банда Hug
Да сте 3драви и щастливи.

Ние се накичихме. Петерчо даже не си я дърпа мартеничката от китката. Хареса му.

Отиваме на басейн. Ще се пличкаме малко. Бебо много обича.

Все се каня да ви питам, как растат главичките на бебетата. Ако сега има шапка с номер 47, кой номер да му купя 3а лятото?

# 224
Честита Баба Марта!
Пожелавам ви крепко здраве и пролетно настроение!

Общи условия

Активация на акаунт