112 немска чета - маските сваляме и Баба Марта поздравяваме

• 11 580
  • 300
  •   1
Отговори
# 240
  • Варна
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА Hug НА ВСИЧКИ ВИ ЖЕЛАЯ МНОГО ЗДРАВЕ,МНОГО УСМИВКИ И КЪСМЕТ!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКАТА ПРИНЦЕСА ЛИЛИ  bouquet
ПОЖЕЛАВАМ Й ЕДНО ПРЕКРАСНО ДЕТСТВО,ИЗПЪЛНЕНО С МНОГО СМЯХ И НЕЗАБРАВИМИ ИЗЖИВЯВАНИЯ!

Честито на именниците-малки и големи.От здраве и късмет да не се отърват Hug

сори,че малко закъснях с пожеланията,но и двата дни се скъсахме от разходки.

Мате,имаше идея да си направим тая седмица пак срещичка.Аз съм -ЗА Peace
Свиркай само кога и къде и ще видим на кой наистина му е било приятно и ще
се отзове пак WinkШегувам се ,разбира се,но може да се видим на по кафе,който
има време.
Успех с диетата.С твояа упоритост и инат не вярвам да не успееш Peace

# 241
кво ще кажете за една колективна зоологическа. да речем от 11.00.

мацки, имам еднин дерт
в децата с увреждания пише една мама, която познавам лично. майката на мария. мария не е напълно диагностицирана, но поне видимо има ДЦП в много тежък вид.
някои от вас сигурно си спомнят, майката веднъж писа при нас, защото щяха да идват в мюнхен.
знаете как е в бг, пари от касите няма. мария има много голям проблем с храненето, който се дължи на това, че не може да се вертикализира. предполагат рефлукс, или накратко казано, често повръща след ядене, гади и се непрекъснато и връща стомашни сокове.
уреда за вертикализиране струва около 3000 лева. ще ми се да се опитам да ги събера, за да се облекчи и без това нелеката съдба на детето и родителите.
с откриване на дарителска сметка не става, прекалено сложно е и за такава сума не си заслужава.
остава вариант през сметка на НПО.

та, ако някоя от вас има желание да помогне, нека ми пише на лични. аз и по други места ще прося..........

смятам да проуча и дали не можем да намерим уреда секонд хенд.

# 242
  • Варна
Мате,идеята за зооградината е страхотна,и без това тия дни не голем студът.
И силно се надявам това да се задържи така.

А за апарата,мисля че ще се справим.Сумата не е голяма.Обяви някаква сметка и да
действаме.

# 243
4естита Баба Марта   bouquet  Да сте много zдрави  Hug

Мате, zнаеШ, на среЩа съм. Виж дали има неЩо 4итаво секънд хенд, ако не, ново Ще е. Пари Ще съберем  Peace

# 244
ok. ще говоря с нанди и евентуално ще пусна в общия чужбински една тема със сметка. когато имам готовност ще дам линк.

# 245
  • в сърцето на един мъж...
Цветенце, да ти е жива и здрава малката принцеса Лили! Много радост и късмет да има!  bouquet

# 246
Малко свежест за алоха - http://slackpack.net/?q=node/825

# 247
Искам да попитам дали има някой запознат диплома за български майстор сладкар дали е равнозначна на meisterbrief meister konditor? И , ако има приравняване, къде се прави?
Освен това , ако си следвал сладкарство в бг с каква квалификация излизаш?
Ако се чудите защо питам, мисля си да правя торти и не искам да е на черно. Няма да забогатея, но не искам утре на вратата да ми почука някой чичко и да ми държи сметка.

# 248
Риено, ама ти верно ли си следвала сладкарка? При теб ще се консултираме значи Wink

Сърфе, зачетох се в тази веселба и ми отиде половин час на вятъра Laughing Големи бисери има. Даже го препратих на още двама-трима и те да поуагубят малко време Twisted Evil

# 249
Цветенце, жива да ти е принцесата, умна, палава и щастлива!

Мато, ще се сберем да купим джаджата, прави сметка и бий тъпана, ще ударим едно рамо.

Риен, помощници трябват ли ти? Да направим една сладкарско-кетърнгова? Много съм добра и в двете, сериозно... Успех в новото начинание!

Банда, Сбъдващия се гласи да идваме цялото домочадие в Хайделберг. Още не сме проверили влаковете и цените на билетите, но засега желание и мерак има в излишък. Ако наистина дойдем всички, ще пратя мъжете да разглеждат градчето, а ние принцесите ще сме на джамбурето... Така става ли?

# 250
Още не сме проверили влаковете и цените на билетите
Сбъдваща, с Баден-вюртемберг-тикет цялото пътешествие ще ви струва 28евро Peace

# 251
Биба, мерси много!   Heart Eyes

# 252
Биба май беше писала, че пристига към 11. За Сбъдващата май има по-често влакове, така че Веч може към 12 този да вземеш Peace Че иначе 2ч на гарата е много чакан Confused

# 253
Мате, и а3 Ще преведа малка сума ако има сметка...

# 254
  • Germany
Риено, тез палми ти взеха акъла  Mr. Green Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт